Микшерный пульт BEHRINGER XENYX UFX1604
Микшерный пульт BEHRINGER XENYX UFX1604
Микшерный пульт BEHRINGER XENYX UFX1604
Микшерный пульт BEHRINGER XENYX UFX1604
Микшерный пульт BEHRINGER XENYX UFX1604
Микшерный пульт BEHRINGER XENYX UFX1604
Микшерный пульт BEHRINGER XENYX UFX1604
Микшерный пульт BEHRINGER XENYX UFX1604
Микшерный пульт BEHRINGER XENYX UFX1604
Микшерный пульт BEHRINGER XENYX UFX1604
Микшерный пульт BEHRINGER XENYX UFX1604
Микшерный пульт BEHRINGER XENYX UFX1604

Микшерный пульт BEHRINGER XENYX UFX1604

6546

Нет в наличии
24 828 грн
Малоформатний мікшер XENYX UFX1604, Високоякісний 16-канальний мікшер з мікрофонними попередніми підсилювачами XENYX, компресорами, «британськими» еквалайзерами, 24-бітними ефектами, 16 х 4 USB/FireWire інтерфейсом та 16-трековим USB-рекордером., Маючи розкішний набір характеристик, що включають… (см. полное описание)

Малоформатний мікшер XENYX UFX1604

Високоякісний 16-канальний мікшер з мікрофонними попередніми підсилювачами XENYX, компресорами, «британськими» еквалайзерами, 24-бітними ефектами, 16 х 4 USB/FireWire інтерфейсом та 16-трековим USB-рекордером.

Маючи розкішний набір характеристик, що включають першокласні мікрофонні попередні підсилювачі XENYX, компресори з функцією «одного регулятора», «британські» еквалайзери та вбудовані 24-бітні ефекти, новий BEHRINGER UFX1604 є одним з компактних мікшерів, що забезпечують найкраще звучання, яке ви коли-небудь чули. UFX1604 залишив на багато світлових років позаду середньостатистичні мікшери завдяки вбудованому USB/FireWire інтерфейсу з 16 х 4 входами/виходами та 16-трековому USB-рекордеру. Уявіть, що ви можете записати ваш наступний живий виступ прямо на носій USB-пам`яті або навіть безпосередньо на ПК/Macintosh, а секція передачі даних UFX1604 може функціонувати як дистанційний центр управління для програмного забезпечення цифрової робочої станції на комп`ютері з допомогою MIDI.

Надзвичайна універсальність

Від входів до виходів мікшер UFX1604 є повністю функціональним, простим у використанні та універсальним. Моноканали обладнані легендарними мікрофонними попередніми підсилювачами XENYX, визнаними в світі професійними звукоінженерами за чистоту звука та велику різницю між максимальним та допустимим значенням сигналу. Канали 1-8 дозволяють проводити підключення до балансних роз`ємів XLR та 1/4” TRS, а також небалансного ?” TS. Лінійний/Hi-Z-перемикачі передбачено на каналах 1 та 2, тому ви можете підключати акустичні, електричні та бас-гітари, не використовуючи зовнішній DI-бокс. Еквалайзер моноканалу – це надзвичайно «музичний» британський 4-смуговий еквалайзер з індивідуальною розвертками високих та низьких середніх частот, доповнений обхідним вимикачем на канал. Фантомне живлення +48 В доступне (та може бути індивідуально вибране) для всіх моноканалів, що абсолютно нечувано для мікшерів цього класу!

Стереоканали підтримують балансні та небалансні 1/4 ” лінійні роз`єми, а для точного налаштування звуку передбачені 4-смугові «британські» еквалайзери. Всі канали забезпечені чотирма додатковими посилами, посилами з попередньою та наступною обробкою FireWire, функцією Mute/Alt 3-4 та зносостійкими 100 мм логарифмічними фейдерами з надзвичайно плавним рухом.

Ефекти та функціональність

В UFX1604 вбудовано не один, а цілих два процесори стереоефектів з 16 пресетами, що редагуються, включаючи реверберацію, хорус, фленжер, дилей, фейзер, мультиефекти та функцію Tap. Додайте до цього прекрасну секцію Talkback з вбудованим мікрофоном, інсерти моноканалів, чотири додаткові повернення Aux, різноманітні опції виходів та потужне програмне забезпечення з більш, ніж 150 плагінами VST та інше – і ви отримаєте новий неймовірний XENYX UFX1604!

  • Найякісніший аналоговий мікшер з надзвичайно низьким рівнем шуму та великою різницею між максимальним та допустимим значенням сигналу, подвійним мультиканальним аудіоінтерфейсом та мультитрековим рекордером
  • Вбудований універсальний USB/FireWire аудіоінтерфейс з 16 х 4 входами/виходами з роздільною здатністю 24-біт/96 кГц та універсальні опції маршрутизації
  • 2 студійні процесори ефектів з 16 пресетами, що редагуються, включаючи реверберацію, хорус, фленжер, дилей, пітчшифтер, мультиефекти та функцію Tap
  • 8 найновіших мікрофонних підсилювачів XENYX з фантомним живленням
  • 8 компресорів студійного рівня з надзвичайно зручною функцією «одного регулятора»
  • 8 неокласичних «британських» 4-смугових еквалайзерів з 2-ма напівпараметричними СЧ-смугами
  • 4 неокласичні «британські» 4-смугові еквалайзери на стереоканалах
  • Вишукана секція моніторингу з окремим управлінням рівнями акустичних систем та двох пар навушників
  • Зносостійкі 100 мм логарифмічні фейдери на всіх каналах та запатентовані поворотні регулятори
  • 2 входи Hi-Z, 8 інсертів каналів, два виходи для підключення навушників, балансні виходи MAIN (XLR та «джек»), що відповідають всім професійним вимогам
  • 4 додаткові посили Aux на канал – всі з вибором попередньої та наступної обробки фейдером, 4 стереоповернення та вхід CD/Tape
  • Програмне забезпечення DVD з більше 150 плагінами VST, звуковий редактор, програмне забезпечення підкастингу
  • Секція Talkback з вбудованим мікрофоном, вибором маршрутизації та великою кнопкою «TALK»
  • 2 підгрупи з окремими виходами для додаткових можливостей маршрутизації
  • Кожний канал з відповідним індикатором рівню і кнопками SOLO та MUTE з підсвічуванням
  • Велика секція передачі даних для дистанційного управління цифровою робочою станцією на ПК/Macintosh з допомогою команд MIDI
  • Вбудоване джерело живлення з автоматичним перемиканням діапазону «Planet Earth» для використання в різних країнах світу (100-240 В)
  • В комплекті 19” кріплення для встановлення в рек
  • Високоякісні компоненти та винятково міцна конструкція
  • Задум та розробка BEHRINGER Німеччина


Вид
аналоговый
Стерео каналов
4
Эффектор
есть
Моно каналов
8
Тип
Пассивный
XENYXUFX1604

BEHRINGER - мировой лидер в разработке, производстве и дистрибуции профессионального звукового оборудования, музыкальных инструментов и связанной с ними продукции.

Компания представляет впечатляющую линейку продукции, которая включает различные категории для широкого круга конечных пользователей - профессионалов, корпораций и любителей. К этим категориям входят аудиотехнология, DJ-продукция, громкоговорители / усилители, микрофоны / наушники / беспроводные системы, микшеры / микшеры с усилителями, усилители музыкальных инструментов и профессиональные системы освещения.
BEHRINGER была основана в Германии в 1989 году. На сегодняшний день представительства компании находятся в 10 странах во всем мире. Благодаря этим представительствам и широкой сети дистрибьюторов и дилеров, продукция BEHRINGER продается более чем в 125 странах мира.