Студийный монитор BEHRINGER Behritone C5A
Студийный монитор BEHRINGER Behritone C5A
Студийный монитор BEHRINGER Behritone C5A
Студийный монитор BEHRINGER Behritone C5A
Студийный монитор BEHRINGER Behritone C5A
Студийный монитор BEHRINGER Behritone C5A

Студийный монитор BEHRINGER Behritone C5A

22429

Нет в наличии
5 106 грн
30-ватний активний еталонний студійний монітор у вінтажному стиліСтудійні еталонні монітори BEHRITONE C5A та C50A дозволяють почути, як звучатимуть ваші мікси на справжніх системах, таких як стереосистеми в авто, на комп`ютерах, телевізорах, iPod-станціях та інші НЧ-системи. Кожен 6,5” «куб»… (см. полное описание)
30-ватний активний еталонний студійний монітор у вінтажному стилі

Студійні еталонні монітори BEHRITONE C5A та C50A дозволяють почути, як звучатимуть ваші мікси на справжніх системах, таких як стереосистеми в авто, на комп`ютерах, телевізорах, iPod-станціях та інші НЧ-системи. Кожен 6,5” «куб» містить 30-ватний підсилювач потужності класу D та спеціальний повнодіапазонний 5 ¼” динамік для відтворення кришталево-чистого звуку. Обидві моделі підтримують використання балансних XLR та ¼” TRS роз`ємів, а також небалансних RCA, і забезпечені магнітним екрануванням для запобігання пошкодження моніторів комп`ютера.

Краса – то велика сила

Гучномовці BEHRITONE – це данина вже неіснуючій компанії та легендарним гучномовцям 5C, які буквально сколихнули індустрію запису в 70-их та 80-их роках. Оригінальні версії були «кубами», виготовленими з ДСП, покриті хлорвінілом, і їх невдовзі вподобали інженери звукозапису. C50A має оздоблення стильних фортепіано з високим рівнем глянцю, а C5A – це класичний пластик з текстурою деревини, завдяки чому кожна модель пасуватиме фактично до будь-якого інтер`єру. Обидві моделі виготовлені з надзвичайно міцної МДФ для забезпечення неймовірно низького рівню резонансу. Неопренова прокладка створює ідеальну звукоізоляцію при розташуванні динаміків на робочому столі; корпуси також можна розмістити на мікрофонних стійках з допомогою 5/8” адаптерів.

З`ясуйте, яким акустичним системам студійні інженери та інженери звукозапису світового класу надавали перевагу протягом десятиліть! Єдиний спосіб дізнатись ПРАВДУ про ваш мікс – почути його з допомогою цих красунчиків. Активні студійні монітори BEHRITONE C5A або C50A – це прекрасне доповнення до вашої нинішньої моніторної системи.

Студійний монітор у вінтажному стилі виготовлено у відповідності зі знаменитою моделлю 70-их років

6 1/2" кубічний корпус зі знімним акустичним поролоном та привабливим пластиком з текстурою дерева

Вбудований високоякісний 30-ватний підсилювач класу D забезпечує ідеальне звучання динаміку

Повнодіапазонний 5 ¼” динамік зі спеціальною діафрагмою та стійким до деформації корпусом

Однорідна схема дисперсії звуку завдяки наявності однієї малої діафрагми та повнодіапазонному драйверу

Магнітне екранування робить можливим розміщення біля комп`ютерних моніторів

Вишукано оброблений, надзвичайно міцний корпус з МДФ та діафрагма забезпечують мінімальний резонанс

5/8” кріплення мікрофонної стійки, вбудоване в основу корпуса

М`яка неопренова ¼” прокладка виконує функцію звукоізолятора

Сервобалансні XLR, ¼” TRS та RCA вхідні з`єднувачі, а також управління підсиленням для точної калібрації стереонастройок

Високоякісні компоненти та винятково міцна конструкція забезпечують тривале функціонування

Задум та розробка BEHRINGER Німеччина

Ціна вказана за одиницю!

Вид
активный
Исполнение
дерево
Дюймы
6.25"
Мощность (Вт)
30
Тип
монитор
C5A

BEHRINGER - мировой лидер в разработке, производстве и дистрибуции профессионального звукового оборудования, музыкальных инструментов и связанной с ними продукции.

Компания представляет впечатляющую линейку продукции, которая включает различные категории для широкого круга конечных пользователей - профессионалов, корпораций и любителей. К этим категориям входят аудиотехнология, DJ-продукция, громкоговорители / усилители, микрофоны / наушники / беспроводные системы, микшеры / микшеры с усилителями, усилители музыкальных инструментов и профессиональные системы освещения.
BEHRINGER была основана в Германии в 1989 году. На сегодняшний день представительства компании находятся в 10 странах во всем мире. Благодаря этим представительствам и широкой сети дистрибьюторов и дилеров, продукция BEHRINGER продается более чем в 125 странах мира.