Купити Цифровий акордеон ROLAND FR4X-BK
Купити Цифровий акордеон ROLAND FR4X-BK
Купити Цифровий акордеон ROLAND FR4X-BK
Купити Цифровий акордеон ROLAND FR4X-BK
Купити Цифровий акордеон ROLAND FR4X-BK
Купити Цифровий акордеон ROLAND FR4X-BK
Купити Цифровий акордеон ROLAND FR4X-BK
Купити Цифровий акордеон ROLAND FR4X-BK
Купити Цифровий акордеон ROLAND FR4X-BK
Купити Цифровий акордеон ROLAND FR4X-BK

Цифровий акордеон ROLAND FR4X-BK

31236

Розпродано
205 777 грн
Roland FR-4X-BK цифровий акордеон, права рука : 37 клавіш, ліва рука 120 кнопок; тембри: 100 наборовши акордеонной, 162 оркестрових, 32 органних, 3 набори ударних, чорного кольору
Цифровий акордеон ROLAND FR4X-BK

Цифровий акордеон ROLAND FR4X-BK V-Accordion

Функціональна потужність і компактність : продовження революційного розвитку V-Accordion

Традиційний акордеон володіє безліччю позитивних характеристик, починаючи з високої експресивності і закінчуючи мобільністю. Але окрім традиційних, бувають акордеони і інших типів. Якщо ви досі ніколи не чули про цифрові акордеони V-Accordion компанії Roland, нова модель Roland FR4X- ВК-вдалий шанс заповнити цей пропуск. Легка і компактна конструкція, чутливі до сили тиски хутра і повнодіапазонні вбудовані динаміки останньої моделі створюють відчуття, що ви граєте на своєму улюбленому акустичному акордеоні. Обладнана функціонально потужним генератором звуку, таким же, як у флагманській моделі FR-8x, цифрова версія акордеона не просто повторює, але за багатьма параметрами і перевершує свого акустичного візаві. Тут і можливість вибору різноманітних аккордеонных тембрів, і можливість репетирувати в навушниках, не турбуючи оточення, і можливість підключення до системи посилення звуку для роботі на концерті. Додайте до цього функції управління іншими електронними музичними інструментами по MIDI і запису виконання на носій USB. Roland FR4X- ВК звучить, як аналоговий і дозволяє використати традиційні прийоми виконання. Але завдяки розширеному функціоналу і вдосконаленим характеристикам-це інструмент нового покоління.

Портативний акордеон V-Accordion з приголомшливим набором тембрів, функцією запису і іншими можливостями.

  • 37 клавіш 120 кнопок під ліву руку
  • Компактність і легкість
  • Генератор звуку і призначений для користувача інтерфейс, аналогічні використовувані в топовій моделі FR,-8x
  • Виходи для підключення навушників і приймачів сигналу лінійного рівня
  • 100 наборів аккордеонных звуків(включаючи 67 заводських пресетов), 162 оркестрових звуків, 32 органні звуки, 3 набори ударних
  • Вбудовані ефекти хорусу, реверберації і динаміків, що обертаються
  • Вбудований аудіо рекордер
  • Швидка реакція і висока чутливість до створюваного хутром тиску
  • Регулятор опірності, "жорсткості", хутра для налаштування їх інерції
  • Вбудована система посилення звуку
  • Символьний рідкокристалічний дисплей
  • Чотири слоти розширення для доступу до бібліотек з додатковими тембрами
  • Програмне застосування FR-4x Editor
  • Порт USB і вхід/вихід MIDI
  • USB- порт для підключення зовнішнього носія
  • Живлення від адаптера або 10 батарей формату АА
  • Чорна або червона обробка, виробництво-Італія

Грайте у будь-якому стилі самостійно налагодженими тембрами

Акустичний акордеон має в розпорядженні тільки один єдиний тембр. Супер потужний генератор звуку, запозичений у флагманської моделі FR,-8x, дозволяє "заштовхати" в FR4X- ВК буквально цілий оркестр. Маючи безліч вбудованих разноовых тембрів, музикант може грати практично у будь-яких музичних стилях. Сто пресетов аккордеонных звуків дозволяють навіть у рамках одного твору вільно перемикатися між французьким акордеоном і російським баяном. А може вас захоплять експерименти з 162 оркестровими тембрами, створеними клавишниками компанії Roland і що дозволяють перетворити акордеон на орган, струнний квартет або навіть бас-гітару? Можна навіть обробити свою партію ефектами хорусу, реверберації або динаміків, що обертаються, або ж додати до мелодійної лінії акомпанемент зі вбудованих звуків ударних. Оперативність і простота налаштування тембрів, а також безліч бібліотек з найрізноманітнішими звуками, які можна завантажувати з офіційного сайту компанії Roland, наочно свідчать про те, що FR4X- ВК-інструмент з дійсно відкритою архітектурою і приголомшливим творчим потенціалом.

Цифровий акордеон, виконаний в традиціях акустичного

Якщо ви використовуєте акустичний акордеон, навряд чи шукатимете компроміс між виразністю і мобільністю інструменту. Але річ у тому, що з Roland FR4X- ВК, який звучить як першокласний акустичний акордеон і при цьому має малу вагу, вирішувати цю дилему і не вимагається. Зручне розташування 37 чутливих до натиснення клавіш і 120 кнопок під ліву руку не змусять витрачати масу часу на звикання до незнайомої розкладки, а чутливі до тиску хутра передбачають ще і можливість регулювання їх "жорсткості". Це новий цифровий акордеон з множиною вбудованих функцій, що відрізняється легкістю і компактністю, зручність використання якого в гастрольних турах підкреслюється можливістю живитися як від мережі через адаптер, так і від батарей формату АА.

Можливість використання в разноовых додатках

Зайняття, репетиції, студійні записи, виступ на сцені... не сумнівайтеся, Roland FR4X- ВК з однаковим успіхом вирішить будь-яке поставлене завдання. Хочете позайматися houseа, не доставляючи при цьому занепокоєння таким, що оточує-підключіть навушники, знаходьтеся на виїзному заході-використайте потужну вбудовану повнодіапазонну аудіосистему, що складається з двох динаміків і одного твіттера. Не шукаєте легких шляхів але хочете зробити виступ більше насиченим, додавши акомпанемент, підключите по MIDI зовнішнє устаткування, наприклад, Roland BK-7m Backing Module. Працюючі на сцені музиканти належним чином оцінять наявність лінійного виходу, що дозволяє підключити FR4X- ВК безпосередньо до портальної системи посилення звуку і тим самим уникнути головного болю, що неминуче виникає при подзвучивании через мікрофон акустичного акордеона.

Виконання під акомпанемент улюблених творів або запис власних

Порт для підключення USB- накопичувачів надає безліч нових можливостей по використанню Roland FR4X- ВК. Підключіть до нього флешку із заздалегідь завантаженими улюбленими п'єсами або матеріалом своєї групи-і доводите до досконалості свою майстерність під їх акомпанемент. Відвідало натхнення? Запишіть музичну думку на вбудований рекордер, збережіть на флешку, перепишіть в комп'ютер і поділіться нею з друзями-музикантами. Функція експорту даних по USB дозволяє також архівувати вироблені в цьому інструменті установки і налаштування.

FR4XBK

Roland Corporation - японська компанія, що виробляє електронні музичні інструменти, а також музичне програмне забезпечення.

Фабрики компанії розташовані в Японії, США, Італії і на Тайвані. Окрім бренду Roland, продукція реалізується під торговими марками Edirol(персональні інтерфейси для звукозапису), Boss(гітарна обробка), Rodgers(цифрові органи) і Cakewalk(програмні засоби для любительського і професійного звукозапису), деякий час компанії належала марка электропиано Rhodes.