FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399
FBT dstp-399

Активна акустична система FBT VERTUS CS 1000

38347

Розпродано
74 214 грн
Інтегрована система з вертикальним лінійним масивом 600 ВТ + 400 ВТ RMS 129 ДБ SPLИмпульсный блок питанияНеодимовый вуферЦифровой процессорГотова для инсталляцийНа виставці Pro Light + Sound 2016 FBT оголошує про випуск компактного вертикального лінійного масиву VERTUS CS1000, який... (див. повний опис)

Інтегрована система з вертикальним лінійним масивом 600 ВТ + 400 ВТ RMS 129 ДБ SPL

Перемиканий блок живлення

Імпульсний блок живлення

Неодимовий вуфер

Неодимовий вуфер

Цифровий процесор

Цифровий процесор

Готова для инсталяций

Готова для інсталяцій


На виставці Pro Light + Sound 2016 FBT оголошує про випуск компактного вертикального лінійного масиву VERTUS CS1000, який є останнім доповненням до високопрофесійної лінійки VERTUS.

Компактний вертикальний лінійний масив VERTUS CS1000, створений як безкомпромісний вибір як для живих виконавців, так і для инсталляторов. Поєднує в собі максимальну продуктивність з модульним масштабованим підходом. Його легка, але міцна конструкція, що поєднується з відмітною технологічністю і елегантністю FBT, представляє систему, яка може бути розгорнута на сцені впродовж декількох хвилин або непомітно інтегрована в найделікатніші декоры для забезпечення високоякісного звуку і контрольованої спрямованості.

Двосмугова конструкція системи включає длинноходовый 12 - дюймовий сабвуфер і пасивний сателіт, підключений через роз'єм Neutrik SPEAKON і оснащений шістьма широкосмуговими неодимовими 3-дюймовими динаміками. Вбудований в сабвуфер двоканальний підсилювач класу D, забезпечений імпульсним джерелом живлення, що подає 600 Вт RMS на сабвуфер і 400 Вт RMS на супутник, обоє з яких розміщені у березових фанерних корпусах. Для зручності використання, в корпусі сабвуфера передбачений відсік, щоб надійно розташовувати для зберігання і транспортування як гучномовець сателіта, так і стійку, що додається. Спеціальна система блокування утримує усе устаткування на місці.

Як і в усіх продуктах FBT, витончена, але ефективна технологія лежить в основі VERTUS CS1000, серцем якої є монтажна стойка.& nbsp; Вона складається з трьох секцій, стійка дозволяє користувачам змінювати висоту положення сателіта відповідно до ваших вимог, а нестандарное з'єднання забезпечує вертикальне налаштування, щоб забезпечити точне покриття в кожному місці. VERTUS CS1000 не залишає слухачів байдужими - пропорції сателіта сприяють широкій горизонтальній дисперсії 110°, тоді як точне розміщення шести 3-дюймових драйверів для формування J -массива, створює вертикальну дисперсію 30° (+10°/-20°).

Потрібно більше потужності? VERTUS CS1000 використовує модульний підхід, в якому дві системи можуть використовуватися в здвоєній конфігурації для формування повністю погодженого і набагато потужнішого рішення. Завдяки об'єднанню двох сабвуферов і наскрізному з'єднанню двох сателітів (за допомогою опционального кріплення) максимальний рівень звукового тиску усієї системи збільшується на 6 дБ. Покриття також розширюється - при цьому горизонтальна дисперсія залишається постійною, вертикальна дисперсія збільшується до 40 ° (+20°/-20°).

Інші особливості гарантують простоту використання і міцну якість зборки. Сабвуфер оснащений алюмінієвими ручками в комплекті з гумовою вставкою для забезпечення зручного захоплення - транспортування усієї системи, включаючи сабвуфер, сателіт, стійка, комутацію. Модуль безвентиляторного підсилювача захищений литим алюмінієвим корпусом, тоді як вбудований DSP пропонує вибір з восьми спеціалізованих пресетов, кожен з яких включає багатий досвід FBT в створенні власних алгоритмів відповідно до будь-яких вимог.

Виконання
дерево
Дюйми
3"+12"
Потужність(Вт)
1000
Тип
комплект
dstp-399

Історія великої італійської компанії FBT почалася з невеликою майстернею, відкритою в 1963 році в містечку Реканати, що в регіоні Марке, що здавна славиться своїми багатими музичними традиціями. Секрет успіху компанії полягає в строгому наслідуванні основних корпоративних принципів, які можна сформулювати як традиція і інновація.

FBT - один з небагатьох світових виробників, який не наслідує сучасну тенденцію і дотримується концепту "стандарт національної якості" : усі товари повністю виготовлені в Італії, на власному виробництві. Унікальні дослідницькі розробки, бездоганна якість і постійне поповнення асортименту дозволяють FBT упевнено займати лідируюче положення на ринку професійного звукового устаткування.

Окрім виробництва професійних систем звукопідсилення і звукового устаткування трансляції під іменним брендом FBT, компанія реалізує марку Qube, розроблену в співпраці з Renkus, - Heinz.