Акустична гітара YAMAHA FG820(BL)
Акустична гітара YAMAHA FG820(BL)
Акустична гітара YAMAHA FG820(BL)
Акустична гітара YAMAHA FG820(BL)
Акустична гітара YAMAHA FG820(BL)
Акустична гітара YAMAHA FG820(BL)
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Акустична гітара YAMAHA FG820(BL)

11423

Уточнюйте
17 058 грн
З'явившись в 1966 році, гітари Yamaha серії FG довели, що відмінна акустична гітара не обов'язково має бути дорогою. Створена з упором на зручність гри, музичне звучання і, звичайно ж чудова якість виготовлення, оригінальна FG180 дуже швидко стала справжньою класикою,... (див. повний опис)

Yamaha FG Series-PROSHOW.COM.UA

З'явившись в 1966 році, гітари Yamaha серії FG довели, що відмінна акустична гітара не обов'язково має бути дорогою. Створена з упором на зручність гри, музичне звучання і, звичайно ж чудова якість виготовлення, оригінальна FG180 дуже швидко стала справжньою класикою, що має у своєму послужному списку безліч хітових записів.

 

через 50 років, нові гітари серії FG і FS, відрізняються тією ж якістю виготовлення, чудовим звучанням і зручністю гри. Можливо, саме тому вони і стали вибором мільйонів гітаристів по всьому світу. Де б не почалася ваша музична подорож-гітара Yamaha FG стане вашим вірним супутником і помічником.

 

FG820 відрізняється потужним, але м'яким звучанням, завдяки корпусу виготовленому з червоного дерева. Витончена окантовка корпусу і накладки грифа, виготовлена з міцного пластика надійно захищає інструмент від ушкоджень, в той же час надаючи йому вишуканішому зовнішньому вигляду.

Поліпшена конструкція зв'язків верхньої деки

Yamaha FG Series-PROSHOW.COM.UA

Нові моделі гітар серії FG відрізняються гучнішим і насиченим звучанням в області басів і середньочастотному діапазоні, завдяки передовим методам акустичного аналізу, проведеного дослідницьким підрозділом Yamaha.



Фахівці Yamaha відмовилися від сліпого наслідування традицій і провели безліч аналітичних тестів і експериментів, для отримання найкращої конструкції зв'язок верхньої деки. Завдяки цьому була створена абсолютно нова модель скалопированных зв'язок для отримання ідеальної акустичної структури, що поєднує чудову надійність і відмінну якість звуку.

50 років історії

Yamaha FG Series-PROSHOW.COM.UA

Історія акустичних гітар Yamaha серії FG почалася в 1966 році з вихоhouse моделей FG180 і FG150. Впродовж подальших 50 років було розроблено і зроблено декілька поколінь гітар-кожна з яких була ідеальним інструментом для сучасних музикантів. В цілому, з 1966 року було випущено більше 200 моделей серії FG.

Made in Yamaha

Yamaha FG Series-PROSHOW.COM.UA

Кожна деталь гітари FG створена для того, щоб зробити її ще краще. Від копітко підібраних порід дерева до витонченого, нанесеного вручну, покриття і, звичайно ж, численні перевірки якості-усе це для того, щоб зробити кожну акустичну гітару FG вашим вірним супутником.

 


Верхня дека Цілісна ялина
Нижня дека Червоне дерево
Обичайка Червоне дерево
Гриф Нато з палісандровою накладкою
Бридж Палісандр
Верхній поріжок 43 мм
Механіка Хромована
Струни 12-52
Колір Чорний-BL
Додатково Окантовка корпусу і накладки грифа з кремового пластика
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Виробництво Китай
Дизайн гітари
Дредноут / вестерн
Обичайка
Червоне дерево
Гриф
Нато
Механіка
Хром
Верхня дека
Ялина
Нижня дека
Червоне дерево
Тип
6-струнні
FG820 (BL)

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.