Купити Sommer Cable 425-0051
Купити Sommer Cable 425-0051
Купити Sommer Cable 425-0051
Купити Sommer Cable 425-0051

Акустичний кабель Sommer Cable 425-0051

27006

Уточнюйте наявність перед оплатою
220 грн
425-0051-акустичний кабель серії MERIDIAN SP225(PVC) спеціально розроблений для акустичних колонок, тому його жили свити з тонких провідників з безкисневої міді(OFC). Кабель має невеликий діаметр 7,8 мм і великий поперечний переріз жил-2,5 мм(AWG 13). Застосування безкисневої міді(OFC) попереджає окислювальну деградацію поверхні провідників стабілізуючи якість жил і сполучних контактів і тим самим подовжуючи термін служби кабелю і сприяючи поліпшенню якості звуку. Зовнішня оболонка і ізоляція жили виконані з еластичної суміші ПВХ(PVC) забезпечують кабелю стабільні характеристики при активній тривалій експлуатації. Износостійкая міцна оболонка кабелю з ПВХ(PVC) і жили з тонких провідників роблять кабель гнучким і стійким до механічних навантажень при "неделікатному" поводження з кабелем особливо в роз'їзних гастрольних умовах. Робочі температури від-30°C до +70°C. Колір оболонки-чорний. Гнучкість, міцність і нечутливість до ультрафіолету робить це кабель зручним як для зовнішнього використання так і для сценічного застосування.

425-0051-акустичний кабель серії MERIDIAN SP225(PVC) спеціально розроблений для акустичних колонок, тому його жили свити з тонких провідників з безкисневій міді(OFC). Кабель має невеликий діаметр 7,8 мм і великий поперечний переріз жил-2,5 мм(AWG 13). Застосування безкисневої міді(OFC) попереджає окислювальну деградацію поверхні провідників стабілізуючи якість жил і сполучних контактів і тим самим подовжуючи термін служби кабелю і сприяючи поліпшенню якості звуку. Зовнішня оболонка і ізоляція жили виконані з еластичної суміші ПВХ(PVC) забезпечують кабелю стабільні характеристики при активній тривалій експлуатації. Зносостійка міцна оболонка кабелю з ПВХ(PVC) і жили з тонких провідників роблять кабель гнучким і стійким до механічних навантажень при "неделікатному" поводження з кабелем особливо в роз'їзних гастрольних умовах. Робочі температури від-30°C до +70°C. Колір оболонки-чорний. Гнучкість, міцність і нечутливість до ультрафіолету робить це кабель зручним як для зовнішнього використання так і для сценічного застосування.

Основні особливості:
  • Невеликий діаметр, підходить для роботи майже з усіма стандартними роз'ємами.
  • Довгий термін служби.
  • Великий переріз жил при малому діаметрі оболонки.
  • Підвищена гнучкість і легкість змотування.
  • Доступна ціна.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назваакустичний кабель серії MERIDIAN SP225
Структура(2LIY2,5 мм?)Y
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиПВХ
Діаметр оболонки7,8 мм
Колір оболонкичорний
Кількість каналів аудіо1
Застосуваннямонтажний акустичний кабель
Сумісність з роз'ємамиNL4FX-SOM-D; NL2FX; NL2FX-SOM-D
ВерсіяПВХ
Упаковкакотушка 100 м або 500 м
Конструкція кабелю
Кількість жил2
Переріз жил2,5 мм?
Діаметр жив1,78 мм
Калібр жили13
Кількість дротів в жилі140
Діаметр проволікав в жилі0,15 мм
Матеріал дроту в жилібезкисневий мідний(OFC) дріт
Матеріал ізоляції жилиПВХ
Діаметр ізоляції жили3,05 мм
Електричні характеристики
Опір жили на 1 км7,5 Ом
Опір ізоляції на 1 км> 5 МОм
Місткість жила-жила на 1 м136 пФ
Технічні характеристики
Стійкість до ультрафіолетового випромінюваннята
Пожежне навантаження на 1 м0,33 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-30°C до +70°C
Діаметр кабелю7,8 мм
Вес106 г
Сфера застосування :
  • Усі види звукового устаткування.
  • Стаціонарна інсталяція.
  • Підключення устаткування HiFi і High-End.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Акустические, межблочные
425-0051

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: