Купити Акустичний кабель Sommer Cable 400-0075
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 400-0075
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 400-0075
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 400-0075

Акустичний кабель Sommer Cable 400-0075

27016

Уточнюйте наявність перед оплатою
80 грн
400-0075-акустичний кабель класу "HiFi", стандартний паралельний серії TWINCORD(AWG 18) рекомендується використати для інсталяції у будівлях, з'єднань в рэках і акустичних системах HiFi. Кабель має невеликий зовнішній поперечний розмір-4,5 x 2,8 мм з поперечним перерізом жил-0,75 мм(AWG 18) звитих з 24 провідників з безкисневої міді(OFC). Износостійкая прозора оболонка із спеціальної суміші ПВХ(PVC) спільно з жилами з тонких дротів забезпечує кабелю гнучкість і міцність. Колір оболонки-прозорий з маркувальною червоною смугою уздовж однієї з жил. Жили з безкисневої міді(OFC) зберігають високу якість поверхні провідників і контактів при тривалий експлуатації кабелю. Щільно скручені тонкі дроти забезпечують необхідну поверхню для передачі високочастотного діапазону. Завдяки своїй прекрасній провідності "тонкопроволочный" кабель дуже точно і натурально передає високі частоти, що забезпечує динамічніший звук. При інсталяції кабелю в системах HiFi Ви відразу відчуєте різницю в порівнянні із звичайним "толстопроволочным" і не OFC кабелем. Він притягає як високою якістю звуку, так і цікавим витонченим дизайном, а її плоска форма і "ефект пам'яті" полегшують інсталяцію. Зовнішня оболонка зроблена з міцного матеріалу, що дає можливість прокласти цей кабель, наприклад під килимами, за декоративними планками, плінтусами, і полегшує його інсталяцію у важкодоступних місцях. TWINCORD-це недорогий, але дуже надійний акустичний кабель, в якому використовуються високоякісні мідні провідники, скручені трохи щільніше, ніж у стандартних колоночных кабелів.

400-0075-акустичний кабель класу "HiFi", стандартний паралельний серії TWINCORD(AWG 18) рекомендується використати для інсталяції у будівлях, з'єднань в рэках і акустичних системах HiFi. Кабель має невеликий зовнішній поперечний розмір-4,5 x 2,8 мм з поперечним перерізом жил-0,75 мм(AWG 18) звитих з 24 провідників з безкисневої міді(OFC). Зносостійка прозора оболонка із спеціальної суміші ПВХ(PVC) спільно з жилами з тонких дротів забезпечує кабелю гнучкість і міцність. Колір оболонки-прозорий з маркувальною червоною смугою уздовж однієї з жил. Жили з безкисневої міді(OFC) зберігають високу якість поверхні провідників і контактів при тривалий експлуатації кабелю. Щільно скручені тонкі дроти забезпечують необхідну поверхня для передачі високочастотного діапазону. Завдяки своїй прекрасній провідності "тонкопроволочный" кабель дуже точно і натурально передає високі частоти, що забезпечує динамічніший звук. При інсталяції кабелю в системах HiFi Ви відразу відчуєте різницю в порівнянні із звичайним "толстопроволочным" і не OFC кабелем. Він притягає як високою якістю звуку, так і цікавим витонченим дизайном, а її плоска форма і "ефект пам'яті" полегшують інсталяцію. Зовнішня оболонка зроблена з міцного матеріалу, що дає можливість прокласти цей кабель, наприклад під килимами, за декоративними ками, плінтусами, і полегшує його інсталяцію у важкодоступних місцях. TWINCORD-це недорогий, але дуже надійний акустичний кабель, в якому використовуються високоякісні мідні провідники, скручені трохи щільніше, ніж у стандартних колоночных кабелів.

Основні особливості:
  • Хороша якість і доступна ціна.
  • Дуже плоский, простий в інсталяції, завдяки "ефекту пам'яті".
  • Дуже гнучкий і міцний завдяки спеціальному складу PVC оболонки і легко змотується.
  • Довгий термін служби.
  • Один дріт відмічений кольоровою смужкою.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назваакустичний кабель класу "HiFi" серії TWINCORD
Структура(2LIY0,75 мм?)Y
Дизайнплоский
Матеріал оболонкиПВХ
Переріз оболонки4,5 x 2,8 мм
Колір оболонкипрозора
Кількість каналів аудіо1
Застосуванняакустичний кабель
Упаковкакотушка 200 м
Конструкція кабелю
Кількість жил2
Переріз жил0,75 мм?
Діаметр жив0,98 мм
Калібр жили18
Кількість дротів в жилі24
Діаметр проволікав в жилі0,2 мм
Матеріал дроту в жилібезкиснева мідь
Електричні характеристики
Опір жили на 1 км< 24 Ом
Опір ізоляції на 1 км> 5 ГОм
Місткість жила-жила на 1 м60 пФ
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,04 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-20°C до +70°C
Переріз кабелю4,5 x 2,8 мм
Вес23 г
Сфера застосування :
  • Довговічний і надійний HiFi кабель.
  • Внутрішні з'єднання в рэках і акустичних системах HiFi і другом звуковому устаткуванні.
  • Стаціонарна інсталяція у будівлях, студіях звукопис і так далі
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Акустические, межблочные
400-0075

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com