Аудиоинтерфейс BEHRINGER U-Phoria UMC204HD
Аудиоинтерфейс BEHRINGER U-Phoria UMC204HD
Аудиоинтерфейс BEHRINGER U-Phoria UMC204HD
Аудиоинтерфейс BEHRINGER U-Phoria UMC204HD
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Аудіоінтерфейс BEHRINGER U-Phoria UMC204HD

20413

Є в наявності
6 044 грн

BEHRINGER U-Phoria UMC204HD-компактний звуковий інтерфейс 2×4 для шини USB 2.0

BEHRINGER U-Phoria UMC204HD-компактний звуковий інтерфейс 2?4 для шини USB 2.0

Компанія BEHRINGER нещодавно випустила бюджетний звуковий USB- інтерфейс UMC204HD, що відноситься до лінійки U,-Phoria. Виріб є оновленою версією моделі UMC204, випущеної ще в 2013 році, і відрізняється від неї можливістю роботи в режимі 192 кГц / 24 біт. Виробником заявлена сумісність пристрою з операційними системами Mac OS і Windows, а також з програмним забезпеченням Steinberg Cubase, Ableton Live, Avid Pro Tools і т. д.


Виріб виконаний в міцному і компактному сталевому корпусі "Built-like-a-tank". На лицьовій панелі інтерфейсу U-Phoria UMC204HD розташовані два мікрофонних/лінійних/інструментальних входу, які реалізовані на комбінованих роз'ємах XLR + TRS. Кожен вхід має передпідсилювач Midas, плюс фантомне живлення +, що передбачено відключається, 48 Вольт для роботи з конденсаторними мікрофонами. Також для обох входів є регулятори гейна, перемикачі Line/Inst і Pad, світлодіодні індикатори наявності сигналу і клиппинга. У головній секції зосереджені регулятори балансу і рівня вихідного сигналу, а також потужний вихід для навушників з виділеним регулятором гучності.


На задній стінці моделі UMC204HD знаходиться порт USB-B, виходи головної шини 2 ? TRS, два роз'єми Inserts для підключення до зовнішніх облаштувань обробки сигналу і вхід/вихід MIDI. А чотири RCA- виходу Playback призначені для створення додаткових систем моніторингу. До речі кажучи, USB- порт служить ще і для живлення інтерфейсу, підключення ж зовнішнього адаптера не передбачене.


Технічні характеристики

  • 2x4 USB 2.0 Аудіо/MIDI інтерфейс для запису мікрофонів і інструментів
  • Дозвіл аудиофильного рівня 24-Bit/192 kHz для професійної якості звуку
  • Сумісно з популярним програмним забезпеченням для запису, включаючи Avid Pro Tools, Ableton Live, Steinberg Cubase, і так далі
  • Стриминг 2 входів і 4 виходів плюс 1x MIDI I/O з ультра-низкой затримкою і підтримкою Mac OS X і Windows XP або вище
  • 2 високо якісних мікрофонних передпідсилювача, розроблених MIDAS з фантомним живленням +48 В
  • Аналогові Insert- порти для підключення зовнішніх ефектів
  • Нульова затримка при прямому моніторингу під час запису
  • Потужний вихід для навушників з контролем рівня гучності
  • Індикатори статусу, рівня сигналу і клиппинга
  • Головні виходи на балансних XLR і 1/4" TRS коннекторах
  • Протиударний металевий каркас
Тип
USB- інтерфейс
UMC204HD

BEHRINGER - світовий лідер в розробці, виробництві і дистрибуції професійного звукового устаткування, музичних інструментів і пов'язаної з ними продукції.

Компанія представляє вражаючу лінійку продукції, яка включає різні категорії для широкого кола кінцевих користувачів - професіоналів, корпорацій і любителів. До цих категорій входять аудіотехнологія, DJ- продукція, гучномовці / підсилювачі, мікрофони / навушники / безпровідні системи, мікшери / мікшери з підсилювачами, підсилювачі музичних інструментів і професійні системи освітлення.
BEHRINGER була заснована в Німеччині в 1989 році. На сьогодні представництва компанії знаходяться в 10 країнах у всьому світі. Завдяки цим представництвам і широкій мережі дистриб'юторів і дилерів, продукція BEHRINGER продається більш ніж в 125 країнах світу.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.