ROLAND RUBIX24
ROLAND RUBIX24
ROLAND RUBIX24
ROLAND RUBIX24
ROLAND RUBIX24
ROLAND RUBIX24
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Аудіоінтерфейс ROLAND Rubix24 USB

22387

Є в наявності
11 659 грн
Аудіоінтерфейс Roland Rubix24 USBВЫСОКОПРОИЗВОДИТЕЛЬНЫЙ АУДІОІНТЕРФЕЙС НА 2 ВХОДИ І 4 ВИХОДИ ДЛЯ MAC, PC, іPADRubix24 - це висококласний звук, надійна конструкція, компактність, доступна ціна і безліч функцій, що мають підвищений попит у сучасних музикантів і продюсерів. Rubix24... (див. повний опис)

Аудіоінтерфейс Roland Rubix24 USB

ВИСОКОПРОДУКТИВНИЙ АУДІОІНТЕРФЕЙС НА 2 ВХОДИ І 4 ВИХОДИ ДЛЯ MAC, PC, іPAD

Rubix24-це висококласний звук, надійна конструкція, компактність, доступна ціна і безліч функцій, що мають підвищений попит у сучасних музикантів і продюсерів. Rubix24 підтримує роботу аудіоформату з дозволом до 24 біт/192 кГц і забезпечує чистісіньке звучання, що пропрацювало. Застосовані при його розробці інженерні рішення дозволили звести до мінімуму рівень шумів упродовж усього аудіотракту, від входу до виходу. Підтримка всюди використовуваної шини USB забезпечує простоту інтеграції з комп'ютерами Mac і PC, крім того, для вирішення мобільних виконавських і продюсерських завдань, передбачена підтримка iPad.

USB- аудіоінтерфейс на 2 входи і 4 виходи

2 мікрофонні передпідсилювачі з низьким рівнем шумів і комбінованими роз'ємами XLR/джек

Вхід Hi-Z для підключення гітари і інших джерел звуку з високим опором

Апаратний компресор/лимитер

Порти MIDI In/Out

Висока завадостійка, надійне екранування

Міцний компактний металевий корпус

Великі і яскраві індикатори для відображення критично важливої інформації

Стабільно працюючі драйвери з низькою латентністю

Заземляючі термінали для безшумної роботи в самих різних умовах

Програма Ableton Live Lite в комплекті постачання

Звук студійної якості, який завжди з вами

Коли мова заходить про аудіоінтерфейси, якість звуку-над усе. І тепер вам не доведеться жертвувати їм, вибираючи між функціональністю, доступністю і компактністю. Rubix має чисте звучання, що пропрацювало, прозоро звучними мікрофонними передпідсилювачами з низьким рівнем спотворень і підтримує стандарт звуку до 24 біт/192 кГц. Інтерфейс поміщений в міцний металевий корпус, відрізняється надзвичайно низьким рівнем шумів і напрочуд високою функціональною насиченістю. У якій би ситуації не використовувався Rubix24, надійне екранування і заземляючі термінали гарантують досягнення оптимального результату.

2 високоякісних мікрофонних передпідсилювача і 4 роздільні виходи

Здвоєні мікрофонні передпідсилювачі Rubix24 гарантують низький рівень шуму і виключно природний звук. Вони звучать чисто і прозоро, залишаючи несподівано багато "повітря" для запису як вибухових, так і самих нюансированных звуків-що б ви не записували. Універсальні комбіновані роз'єми реалізують можливість простого підключення до різних джерел сигналу без необхідності використання додаткових перехідників або спеціальних кабелів. Чотири додаткові виходи дозволяють реалізовувати гнучкі схеми маршрутизації сигналу і його моніторингу. Їх, наприклад, можна використати для подання сигналу метронома виконавцеві, налаштування сценічних моніторів або передачі аудіосигналу на зовнішнє устаткування.

Апаратний компресор/лимитер

Робота з джерелами звуку, що мають великий динамічний діапазон, наприклад, вокал або перкуссия, характеризується особливою специфікою, яка особливо гостро проявляється при записі в польових умовах. Процесори обробки динамічною складовою сигналу дозволяють оптимізувати його рівень, гарантувати відсутність перевантажень і небажаних спотворень. Вбудований в Rubix24 компресор/лимитер дозволяє звукорежисерові безтурботно контролювати звукозаписні сесії.

Великі і яскраві індикатори рівня

Надійний моніторинг рівня запису-одна з обов'язкових умов отримання якісного кінцевого продукту. Проте виконавець повинен сосредотачиваться на музиці, а не на тому, як би розгледіти через усю апаратну мініатюрний індикатор рівня. Rubix24 оснащений великими і яскравими індикаторами, що органічно вписуються в його дизайн. Навіть з досить великої відстані можна визначити, чи є сигнал в каналі і чи немає перевантаження.

Сумісність з Mac, PC і iPad

Rubix24 відрізняється дивовижною компактністю і універсальністю. Цей прилад обладнаний високопродуктивними драйверами для Mac і PC з низькою латентністю, що забезпечує надійну безперебійну роботу із звуком. Крім того, він також підтримує роботу з iPad, що дозволяє отримати неймовірно компактну систему для позастудійного запису, роботи на гастролях або під час живих виступів. Нарешті, в комплект постачання включена програма Ableton Live Lite, потужне застосування для студійного продюсування і гри живцем, прекрасно сумісна з Rubix24.

Тип
USB- інтерфейс
RUBIX24

Roland Corporation - японська компанія, що виробляє електронні музичні інструменти, а також музичне програмне забезпечення.

Фабрики компанії розташовані в Японії, США, Італії і на Тайвані. Окрім бренду Roland, продукція реалізується під торговими марками Edirol(персональні інтерфейси для звукозапису), Boss(гітарна обробка), Rodgers(цифрові органи) і Cakewalk(програмні засоби для любительського і професійного звукозапису), деякий час компанії належала марка электропиано Rhodes.

Отлично!

Спасибо, всё отлично работает!!!!

Цей відгук був вам корисний? Так Нет

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали:

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.