ALESIS CORE 1
ALESIS CORE 1
ALESIS CORE 1
ALESIS CORE 1
ALESIS CORE 1
ALESIS CORE 1

Аудіоінтерфейс ALESIS CORE 1

24918

Розпродано
2 067 грн
Новий рівень мобільності і якості запису Представляємо аудіоінтерфейс розроблений спеціально для сучасного музиканта. Яку б платформу ви не використали: ПК, Mac або навіть iOS пристрої*, Alesis Core 1 перетворить ваші музичні ідеї на високоякісне 24 - bit аудіо. Розміщене ст... (див. повний опис)

Новий рівень мобільності і якості запису

Представляємо аудіоінтерфейс розроблений спеціально для сучасного музиканта. Яку б платформу ви не використали: ПК, Mac або навіть iOS пристрої*, Alesis Core 1 перетворить ваші музичні ідеї на високоякісне 24-bit аудіо. Розміщений в компактному і міцному алюмінієвому корпусі і оснащений комбінованим XLR+1/4" jack вхоhouse, Core 1 стане вашим вірним супутником і соратником.

*Для підключення до iOS пристрою потрібний Apple iPad Camera Connection Kit(отримується окремо).

Просто підключіть інтерфейс до комп'ютера і записуйте чудово звучні аудіотреки-Core 1 являється class-compliant пристроєм і не потребує установки додаткових драйверів. Регулятори гучності навушників і вхідної чутливості дозволяють легко виставити необхідні рівні сигналів, а що йде в комплекті Cubase® LE розкриває перед вами нові творчі можливості.

Основні характеристики:

  • 1 XLR+1/4" TRS комбінований вхід з регулюванням гейна
  • 24-бит АЦП/ЦАП
  • Перемикач Guitar / Line
  • Стерео вихід для навушників з регулюванням рівня
  • Надійний алюмінієвий корпус
  • Cubase® LE в комплекті


Виробництво Китай
Аналогові виходи 3,5мм вихід для навушників
Гарантія 12 місяців
Тип
USB- інтерфейс
CORE 1

ALESIS. Це усе - значно більше, чим просто проектування, виробництво і продаж цифрових, аналогових і напівпровідникових технологій - мрій музикантів, продюсерів і аудіо інженерів. Це усе - незабутні музичні враження. Різні враження. Вони можуть бути такі ж прості, як концерт в місцевому клубі, записаний через пульт Alesis MultiMix 8 USB, так же добре знайомі, як зайняття на електронній установці Pro Kit Alesis DM5 в підвалі, або такі ж пам'ятні, як Рок Тур, записаний на старий добрий Alesis ADAT.

Якщо і є один секрет нашого бренду і пристрасті, що спалахує в музикантах, продюсерах і інженерах, так це те, що ми доставляємо їм емоції і враження, а не просто набір товарів і послуг. Ми щиро віддані тому, щоб надихати музичну творчість і розвивати музичні враження для усіх зацікавлених сторін - клієнтів, співробітників, партнерів, постачальників і музичного співтовариства в цілому. Це те, що виділяє Alesis з натовпу і відповідь на питання, чому наш бренд продовжує залишатися на передових позиціях професійного аудіо і музичних технологій.

Тоді як наша продукція варіюються від клавішних, синтезатори, хард диск рекордеров, облаштувань запису і відтворення для iPod, электроных барабанів, пультів мікшерів, сигнальних процесорів, процесорів ефектів, підсилювачів і гучномовців - одна річ залишається незмінною; наша пристрасть за допомогою нових технологій надихати на музичну творчість і інновації.

Історія Alesis


Заснована в 1980 році, компанія Alesis розпочала з новаторської напівпровідникової технології чіпів і відміченого нагородами індустріального дизайну, які дозволили музикантам початкового рівня і артистам, що записуються, отримати доступні професійні студійні звукозаписні продукти, які раніше не були такі доступні. Alesis представили Midiverb - перший у світі професійний 16-бітовий процесор ефектів ціною менш $1000 і неймовірним співвідношенням "ціна/можливості" на той час. Міцно вставши на ноги з Midiverb, Alesis почала рухатися вперед в різних напрямах: драм-машины студійної якості(HR - 16 і SR - 16), а також синтезатори, студійні монітори і пульти мікшерів.

1991 рік став проривом для Alesis з появою багатоканального цифрового магнітофона ADAT. До ADAT, студіям доводилося інвестувати $50 000 для того, щоб дозволити собі цифровий многодорожечный рекордер. З ADAT же цінник знижувався $4 000, по суті, відкриваючи дорогу до цифрового запису в кожен будинок або проектну студію. Ця нова технологія дозволяла будь-якому артистові або музикантові робити записи студійної якості.

У 2001 році компанія була придбана Джеком О'Доннеллом, і з того часу представила більше рішень і цінностей для музикантів, ніж будь-коли раніше. Під його керівництвом компанія зважилися випускати доступні аналогові мікшери зі вбудованої цифрової обробки сигналів(відмічена нагородами серія MultiMix ), широку лінійку технологічно передових і доступних електронних ударних і перкуссии(USB Pro Kit, DM5 Pro Kit, SURGE Cymbals, Performance Pad), а також дуже новаторські комп'ютерні аудіоінтерфейси, що адаптуються, і контроллери(MasterControl). Компанія Alesis прихильна пропонувати самі інноваційні і надихаючі професійні звукові пристрої для музикантів, продюсерів і інженерів усіх рівнів.

Інновації Alesis



Нижче приведений список основних віх в яскравій історії Alesis :

1986 MIDIverb - перший у світі професійний 16-бітовий эффекто процесор з ціною до $1, 000
1990 SR - 16 - драм машина - бестселер усіх часів
1991 ADAT - технологія багатоканального запису, що стала індустріальним стандартом
1993 Quadrasynth - професійний синтезатор
1994 Monitor One - референсные студійні монітори
1995 DM5 - рековый драм модуль - бестселер усіх часів
2000 A6 Andromeda - високо цінований синтезатор
2001 HD24 і MasterLink - технології запису без використання ПК - бестселери
2004 MultiMix USB - перший пульт у світі мікшера з USB аудіоінтерфейсом
2005 micron - DSP синтезатор
2005 MultiMix Firewire - the перший пульт у світі мікшера з FireWire аудіоінтерфейсом
2006 - запуск лінійки електронних ударних ControlPad і DM5 Kit
2007 iMultiMix - перший у світі мікшер з універсальним доком для iPod
2007 MultiMix USB 2.0 - перший пульт у світі мікшера з багатоканальним USB аудіоінтерфейсом
2007 Trigger|iO - перший у світі інтерфейс триггер-в-MIDI з USB
2008 SR18 - 24-бітова драм машина / секвенсер на три партії
2008 ProTrack - перший у світі професійний ручний стерео рекордер для iPod і iPhone
2010 DM10, DM10 Pro Kit, DM10 Studio Kit - професійна лінійка електронних ударних
2010 VideoTrack - відеокамера з кращим звучанням
2011 DM8, DM8 Pro Kit, DM8 USB Kit - доступна лінійка електронних ударних
2011 PercPad - найбільш компактний і доступний перкуссионный мульти пэд
2011 iO Dock - перший у світі професійний аудіо/MIDI/відео док для iPad