• -40%
ZOOM TAC-2
ZOOM TAC-2
ZOOM TAC-2
ZOOM TAC-2
ZOOM TAC-2
ZOOM TAC-2
ZOOM TAC-2
ZOOM TAC-2
ZOOM TAC-2
ZOOM TAC-2
ZOOM TAC-2
ZOOM TAC-2
ZOOM TAC-2
ZOOM TAC-2
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

THUNDERBOLT аудіоінтерфейс ZOOM TAC-2

25142

Уточнюйте наявність перед оплатою
7 722 грн 12 870 грн -40%
Двоканальний звуковий інтерфейс для шини Thunderbolt. ЦАП: AKM AK4396 з динамічним діапазоном 120 дБ. АЦП : Burr-Brown PCM4202 з динамічним діапазоном 118 дБ. Запис і відтворення в якості до 192 кГц/24 біт, два балансних комбінованих лінійних / мікрофонних(TRS + XLR) входу, інструментальний вхід Hi-Z, 2 аналогових балансних TRS- виходу, програмне забезпечення TAC-2 MixEfx, Розміри: 129,5(Д) х 120(Ш) х 51.3(В) мм, маса : 420 р. OS X 10.8.5 або пізнішій версії.

0000

У сучасному світі швидкість є однією з найбільш важливих характеристик. Аудіо інтерфейс Zoom TAC-2, що вражає своєю незвичайною швидкістю, використовує сучасну технологію Thunderbolt, що дозволяє houseагатися ультранизької затримки аудіопотоку найвищої якості(24-бит/192кГц). Компактний, легкий і в той же час повнофункціональний, TAC-2 легкий у використанні завдяки одному регулятору, що обертається, який відповідає за усі параметри. TAC-2 дозволяє зберігати реалістичне звучання як в дорозі, так в студії.

Зміст

Thunderbolt: Новітнє рішення для високошвидкісного підключення

У два рази швидше USB 3.0, в двадцять разів швидше USB 2.0 і в дванадцять разів швидше Firewire 800-Thunderbolt воістину є технологією майбутнього. Вона була розроблена спільно компаніями Apple і Intel Labs і дозволяє передавати сигнал з неймовірною швидкістю-10 гігабіт в секунду, що мінімізує затримки. Інтерфейс Thunderbolt TAC-2 не піддається дії фазового тремтіння сигналу, тому вам не потрібно буде підключати зовнішнє облаштування синхронізації.

001

Крім того, Thunderbolt може отримувати до 10 ватів/18 вольт електрики(для порівняння USB 2.0 отримує 2.5 ватів/5 вольт), чого вистачає для стабільного використання фантомного живлення. Також це відкриває додаткові можливості для використання з TAC-2 сучасних компонентів, наприклад, аналого-цифрового конвертера Burr Brown PCM4202 або цифро-аналогового конвертера AKM AK4396.

Під час аналого-цифрової і цифро-аналогової конверсії TAC-2 виконує 4-кратний апсэмплинг(підвищення частоти дискретизації). Іншими словами, коли частота сэмплирования складає 44.1 кГц або 48 кГц, то TAC-2 обробляє сигнал у високому розділенні 176.4 кГц або 192 кГц. Для A/D конверсії це приводить до усунення зайвих шумів, а для D/A конверсії це дозволяє збільшити чистоту і природність звучання.

002


Входи і виходи

003

Порт Thunderbolt на передній панелі передає цифровий сигнал на комп'ютер і з комп'ютера, а також є джерелом живлення TAC-2. Два комбо-выхода XLT/TRS призначені для підключення мікрофону і лінійного сигналу. Крім того, TAC-2 оснащений незбалансованим выхоhouse Hi-Z(високого опору) на передній панелі для прямого підключення пасивних електрогітар і бас-гитар, які використовують стандартний гітарний кабель 1/4". Також TAC-2 оснащений двома збалансованими виходами TRS, які дозволять вам підключити його до ваших моніторів, і виділеним стерео выхоhouse для навушників. Усі аудіо роз'єми TAC-2 використовують стандартні коннектори типу 2-pin XLR і "гарячі" контакти Tip для роз'ємів TRS.

004

Регулятор TAC-2 використовується для налаштування вхідного, вихідного рівнів, а також для того, щоб додавати 40 вольт фантомного живлення вибраному виходу, що дозволить вам використати EMC-2 з будь-яким типом мікрофону, починаючи з самих недорогих моделей до професійних студійних конденсаторних мікрофонів LED- індикатор, розділений на сім сегментів, відображає силу сигналу, а також рівні спотворення на вході і на виході.


Zoom TAC-2 MixEfx

005

TAC-2 MixEfx-це безкоштовне застосування для Macintosh, яке спеціально розроблене для TAC,-2. За допомогою TAC-2 MixEfx ви можете задавати потрібний набір параметрів і застосовувати такі високоякісні ефекти, як реверберація і луна. Також в його функції входить фільтр верхніх частот, фазовий реверс і автоматичний контроль посилення для кожного входу. Крім того в нім є присутньою функція LOOPBACK, яка дозволяє об'єднувати вхідний і записаний сигнали з нульовою затримкою. У TAC-2 MixEfx є присутніми три банки пам'яті для призначених для користувача налаштувань і функція швидкого перемикання між ними.


Використання TAC-2

Використовуючи TAC-2 в дорозі або в houseашней студії, ви можете розраховувати на чисте природне аудіо. Круг його застосувань дуже широкий, але ми розглянемо тільки декілька:


Запис на цифрову звукову робочу станцію

006

Зробіть вашу музику ефектнішою, додавши в неї свої власні інструменти і голос. TAC-2 помітно полегшує цей процес: просто підключите мікрофони і інструменти до відповідних входів, а потім підключите TAC-2 до свого порту Thunderbolt. Завдяки сучасній технології Thunderbolt ви зможете робити накладення запису на існуючий трек з мінімальною затримкою.


Передача аудіо сигналу на комп'ютер

007

Просто підключіть TAC-2 до вашого комп'ютера за допомогою Thunderbolt, а потім підключите джерело звуку(наприклад, портативний рекордер, консоль мікшера або музичний програвач) до одного з аудіо входів TAC-2. Ви можете прослухати отриманий сигнал через навушники або підключивши до одного з виходів TAC-2 підсилювач або колонки з незалежним джерелом живлення.


Використання ноутбука як інструменту при живому виступі

008

У вас є хороші записи на ноутбуку? TAC-2 допоможе вам оживити їх-просто підключите його до свого комп'ютера через Thunderbolt, а виходи TRS до вашої консолі мікшера або до PA- системі. Цього вистачає, щоб перетворити ваш ноутбук на інструмент для живого виконання.


Прослуховування потокової аудіо високої якості через навушники або динаміки

009

Записи у форматі MP3 звучать непогано, але аудіо високого розділення-24/96 або 24/192 у форматі WAV звучить набагато краще. Тепер ви можете програвати файли високої якості зі свого комп'ютера на TAC-2 через коннектор Thunderbolt, використовуючи вхід для навушників на TAC-2, а не на комп'ютері. В якості альтернативного варіанту ви можете використати TRS- виходи на задній панелі при підключенні до ваших динаміків.

Технічні характеристики
Входи
Входи 1/2

Поєднані XLR/TRS роз'єми

(XLR: 2 hot / TRS: TIP hot)

Посилення 0, 9-60 дБ
Опір на вході 3 кОм
Максимальний вхідний рівень +12 dBu
Фантомне живлення +48 В
Коннектор Hi-Z 1/4-дюймовый роз'єм
Опір на вході 1 МОм
Максимальний вхідний рівень +10 dBu
Виходи
L/R роз'їм 1/4-дюймовый TRS роз'їм
Максимальний вихідний рівень +15 dBu
Опір на виході 100 Ом
PHONES OUTPUT
Тип

1/4-дюймовый стерео роз'їм

20 мВ + 20 мВ

Максимальний вихідний рівень +10 dBu
Опір на виході 30 Ом
AD/DA перетворення
Ампсэмплинг 4-кратний
Чіпсет

Burr Brown PCM4202

AKM AK4396

Частотні характеристики

- 2.0 дБ: 20 Гц-50 кГц @ 192 кГц

- 1.0 дБ: 20 Гц-34 kHz @ 96 кГц

- 0.4 дБ: 20 Гц-20 kHz @ 44.1 кГц

Динамічний діапазон

A/D : 118 дБ

D/A : 120 дБ

Інше
Еквівалентний вхідний шум 125dBu(IHF-A) при 60 дБ, 150 Ом
Аудіо каналів при записі 2
Аудіо каналів при відтворення 2
Частота сэмплирования 192, 176,4, 96, 88,2, 48, 44,1 кГц
Розрядність 24-бит
Інтерфейс Thunderbolt
Живлення По кабелю Thunderbolt
Габарити 129,5 x 120 x 51,3 мм
Вес 42 г
Системні вимоги
Mac

ОС: Mac® OS X 10.8.5 або новіше

Тільки для комп'ютерів, оснащених портом Thunderbolt*

Тип
THUNDERBOLT- інтерфейс
TAC-2

ZOOM - це відома японська компанія по виробництву аудіо устаткування для музикантів, заснована в Токіо в 1983 році. Основною продукцією ZOOM є педалі ефектів для гітар і бас-гитар, устаткування для звукозапису, і драм-машины. Перша хвиля популярності наздогнала ZOOM у кінці 90-х років з виходом гітарного процесора 505, який став легендою і певним символом серед гітаристів. Друга хвиля прийшла, і триває досі, коли компанія вирішила випускати абсолютно нову для них продукцию-портативные аудиорекордеры. У основі усієї продукції ZOOM лежить мікрочіп власної розробки.

У допроцессорные часи попередньому поколінню гітаристів доводилося мати багато педалей з різними ефектами і кожного разу сполучати ці примочки для електрогітари в довгий ланцюжок - "паровоз". З появою гітарних процесорів необхідність в цьому відпала, тепер усі ефекти зібрані в одному приладі, і щоб не настроювати звук наново кожного разу, ви можете створювати свої пресеты і вносити їх в пам'ять. Домашній комп'ютер зараз є практично у кожного, і він теж може виконувати роль гітарного процесора. Досить підключити до нього сучасний процесор, який працює, як аудіоінтерфейс, встановити софтвер і у вас є гітарний процесор для комп'ютера. Створюйте свій власний звук і грайте удома, а комбоусилитель можна залишити на базі. Тепер ZOOM- гітарний процесор і аудіоінтерфейс в одному приладі.

На наступному ступені розвитку будь-який музикант приходить до висновку, що пора організовувати запис звуку у своїх домашніх умовах і досить вже платити гроші за дорогий студійний час. У кого з вас не бувало раптового осяяння, коли треба записати ідею, що тільки що прийшла в голову, поки вона не випарувалася? Зірватися і поїхати в студію? Можна і по-іншому, зрозуміло, що для цього знадобиться звукове устаткування, що для цього треба мати? Спробуємо розібратися. Не обов'язково будувати будинки професійну студію: збирати рэк з обробкою і ставити мікшер. Дуже часто з такими завданнями зможе впоратися звичайна портастудия, або навіть універсальний аудиорекордер ZOOM H4n. Він має режим 4-канальної портастудии і вбудований процесор ефектів для гітари, баса і вокалу і навіть функцію "караоке". Мабуть, тільки ударної установки в нім немає.

Досить корисно мати записуючий пристрій з собою, особливо якщо ви часто буваєте на різних заходах. Записати концерт собі на память-хорошо, а добре записати з повним частотним діапазоном і стереобазой ще краще. З таким завданням прекрасно впорається рекордер Zoom H1. Завдання запису обмежуються не лише музикою. Для запису лекцій, зборів або судових засідань чудово підійде аудіо рекордер ZOOM H2n. Завдяки тому, що він може записувати звук на 360° навкруги, ніхто і ніщо на записі не провалиться по рівню і чутно буде все.

Підсумовуючи вищесказане, можна з упевненістю сказати, що серед процесорів, рекордеров і портастудий, приладів, що випускаються компанією Zoom, - ви знайдете те, що підійде саме вам.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.