ZOOM TAC-8
ZOOM TAC-8
ZOOM TAC-8
ZOOM TAC-8
ZOOM TAC-8
ZOOM TAC-8
ZOOM TAC-8
ZOOM TAC-8
ZOOM TAC-8
ZOOM TAC-8

THUNDERBOLT аудіоінтерфейс ZOOM TAC-8

25144

Розпродано
23 868 грн
Багатоканальний звуковий інтерфейс 18×20 для шини Thunderbolt. Запис і відтворення в якості до 192 кГц/24 біт, розмір 1U, вісім балансних комбінованих лінійних / мікрофонних(TRS + XLR) входів, 10 аналогових балансних TRS- виходів, перемикачі Hi-Z, два виходи для навушників, вхід і вихід S/PDIF, вхід і вихід ADAT, вхід і вихід синхронізації Word Clock, 5-контактний MIDI- вхід і вихід, можливість автономного використання як 8-канального мікрофонного передпідсилювача, а також АЦП або ЦАП, додаток TAC-8 MixEfx, маса: 2,01 кг OS X 10.8.5 або більше пізній версія.

001

Цифровий аудіоінтерфейс Zoom TAC-8 спеціально розроблений для того, щоб виступати головним концентратором в професійних і houseашних умовах. Його потенційні можливості вражають навіть на перший погляд: 8 аналогових входів, 10 аналогових виходів і по 10 цифрових входів і виходів(як у форматі S/PDIF, так і в ADAT Optical), плюс вхід і вихід MIDI і підтримка Word Clock.

TAC-8 дозволить вам скористатися усіма перевагами сучасних технологій, як при мультиканальному записі тривалих сесій в якості 24-бит/192k без яких-небудь затримок, так і при живому виступі на сцені.

Запис

002

TAC-8 оснащений вісьмома аналоговими входами у поєднанні з додатковими цифровими можливостями, що дозволить вам записувати що завгодно і коли завгодно. Записуйте бас, барабани, гітару і вокал одночасно або ж навпаки підключите вісім мікрофонів до барабанної установки або виберіть свій власний варіант. Швидкість інтерфейсу Thunderbolt забезпечить вам мінімум затримок, а програмний мікшер і налаштування виходу дозволять вам підігнати усі необхідні параметри під ваші вимоги.

На сцені

003

TAC-8 дозволить вам використати ноутбук на сцені і забезпечить високу якість звучання. Просто підключіть TAC-8 до вашого комп'ютера за допомогою кабелю Thunderbolt, а потім з'єднаєте передній TRS- роз'єм з вашим пультом мікшера або радіосистемою. TAC-8 впорається із завданням, як для одного музиканта із складною системою музичного устаткування, так і якщо він виступає центральним хабом в комплексі з різних інструментів для цілої музичної групи.

Універсальні можливості із швидкістю Thunderbolt

Технологія Thunderbolt відкриває нові двері радіоінженерам. Завдяки Thunderbolt, аудіоінтерфейс TAC-8 може передавати сигнал по восьми високоякісних аналогових входах, а також по десяти цифрових входах з мінімальними затримками. Передові технології ніколи не були такі доступні і легкі у використанні. Підніміть вашу творчість на новий рівень!

004

Thunderbolt-швидше просто нікуди

Швидкість передачі даних по інтерфейсу Thunderbolt перевищує швидкість USB 3.0 більш ніж в два рази, Firewire 800-в дванадцять разів, а USB 2.0-в двадцять, що однозначно робить Thunderbolt технологією майбутнього. Спільно розроблена компаніями Apple і Intel Labs, вона дозволяє передавати сигнал з неймовірною швидкістю в 10 гігабіт в секунду, що, по суті, забезпечує нульову затримку. Пристрої, працюючі за технологією Thunderbolt, і зокрема TAC-8, не потрапляють під дію фазового тремтіння цифрового сигналу даних(джиттера).

005

Аналогові входи і виходи

TAC-8 пропонує вам широкий вибір як аналогових, так і цифрових роз'ємів. Вісім поєднаних XLR/TRS- роз'ємів приймає мікрофонний і лінійний сигнали. Перші два входи також здатні приймати інструментальний сигнал електрогітар і бас-гитар. ЖК-индикаторы і індивідуальні регулятори посилення дозволять вам з легкістю добитися оптимального рівня посилення. Підтримка фантомного живлення з можливістю вибору каналу дозволить вам використати конденсаторні мікрофони.

006

Завдяки подвійним збалансованим аналоговим виходам TRS, ви зможете підключити TAC-8 до підсилювачів або динаміків з власним джерелом живлення для мультиканального моніторингу або підключення до зовнішніх облаштувань створення ефектів.

007

Велика pen на передній панелі дозволяє регулювати основний рівень посилення. Ряhouse з нею знаходяться два незалежних 1/4-дюймовых стерео роз'єму, кожен з який має свій власний регулятор гучності.

008

Цифрові входи і виходи

Цифрові роз'єми ADAT і S/PDIF дозволять вам підключати до десяти вхідних і вихідних цифрових сигналів. В цілому TAC-8 пропонує користувачеві 18 входів і 20 виходів. Вбудована функція Word Clock дозволить вам синхронізувати ваші цифрові пристрої, а за допомогою MIDI In/Out ви зможете підключити до TAC-8 цифрову клавіатуру, секвенсор або драм-машину. Високошвидкісна технологія передачі даних Tunderbolt забезпечить ідеальну синхронізацію аудіо і MIDI.

009

Додаткові функції

У автономному режимі аудіоінтерфейс TAC-8 може використовуватися як 8-канальний мікрофонний підсилювач або цифро-аналоговий і аналого-цифровий перетворювач. Для цього навіть не вимагається підключати його до комп'ютера.

010

При виконанні аналого-цифрової і цифро-аналогової конверсії TAC-8 виконує чотирикратний апсэмплинг(підвищення частоти дискретизації). Іншими словами, коли частота сэмплирования складає 44.1 кГц або 48 кГц, аудіоінтерфейс TAC-8 обробляє сигнал в підвищеному дозволі, який складає 176.4 кГц або 192 кГц, відповідно. При аналогово-цифровій(A/D) конверсії це призводить до усунення зайвих шумів, а при цифро-аналоговій(D/A) конверсії це дозволяє збільшити чистоту і природність звучання.

Більше функцій за допомогою MixEfx

011

MixEfx-це безкоштовне застосування для Mac OS, яке компанія Zoom спеціально розробила для роботи з аудіоінтерфейсом TAC,-8. Воно надасть вам детальний екранний мікшер з незалежним регулятором рівня, фазового реверсу і контролем панорамування для кожного каналу. MixEfx також дозволяє вам вільно об'єднувати все вхідні і вихідні сигнали і створювати власні налаштування для кожної пари. На додаток до цього, у вашому розпорядженні ряд ефектів луна і реверберації, які можуть використовуватися як send/return- ефектів. Готові налаштування можуть бути збережені і в спеціальний слот пам'яті для швидкого завантаження і перемикання між ними.

Функції і можливості

  • Високошвидкісний аудіоінтерфейс з підтримкою Thunderbolt, 18 входів і 20 виходів
  • Запис і відтворення 8 треків одночасно
  • Підтримка HD- відео якістю аж до 24-бит/192 кГц
  • Потокове аудіо з ультранизькою затримкою
  • 8 поєднаних аналогових коннекторів XLR/TRS з підтримкою як мікрофонного, так і лінійного сигналів
  • Потужні мікрофонні передпідсилювачі
  • Перемикачі Hi-Z що дозволяє пряме підключення електрогітари або бас-гитары
  • Незалежний контроль посилення і ЖК-индикаторы для кожного входу
  • Можливість використання фантомного живлення +48V
  • 10 збалансованих TRS- виходів для підключення до мікшерів, підсилювачів, динаміків з автономним живленням, а також до педалей і процесорів ефектів
  • Велика pen для регулювання гучності на виході
  • Чотирикратний апсэмплинг при виконанні аналого-цифрової і цифро-аналогової конверсії
  • Асинхронна система передачі даних, на яку не впливає фазове тремтіння цифрового сигналу
  • Міцний металичесский корпус, який забезпечить надійність пристрою при транспортуванні
  • Входи і виходи S/PDIF : 2 входи і 2 виходи на 192/172 кГц(сумісні з S/MUX4), 4 входи і 4 виходи на 96/88.2 кГц(сумісні S/MUX), 8 входів і виходів на 48/44.1 кГц
  • Синхронізація Word Clock на вході і виході
  • Вхід і вихід MIDI
  • Може бути встановлений на телекомунікаційну стійку
  • Поєднаємо з усіма комп'ютерами Macintosh, оснащеними портами Thunderbolt, з операційними системами версії 10.8.5 або вище
  • Програмне забезпечення Steinberg Cubase LE

Технічні характеристики
Аналогові входи: Входи 1-8
Роз'єми

Поєднані XLR/TRS роз'єми

(XLR: 2 hot / TRS: TIP hot)

Посилення 0-60 дБ
Опір на вході

5 кОм

Максимальний вхідний рівень

+13 dBu

+21 dBu

Фантомне живлення +48 В
Аналогові виходи: MASTER OUTPUTS
L/R роз'єми TRS джек
Аналогові виходи: LINE OUTPUTS 1-8
Максимальний вихідний рівень +14 dBu
Опір на виході 150 Ом
Аналогові виходи: PHONES 1/2
Роз'єми

Стандартний стерео джек

20 мВт x 2

Максимальний вихідний рівень +10 dBu
Опір на виході 33 Ом
Цифровий вхід/вихід: ADAT OPTICAL
Роз'їм

ADAT Optical

8 IN/OUT : 44,1 / 48 кГц

4 IN/OUT : 88,2 / 96 кГц, поєднаємо з S/MUX

2 IN/OUT : 176,4 / 192 кГц, поєднаємо з S/MUX4

Цифровий вхід/вихід: S/PDIF
Роз'їм RCA
Підтримувана частота сэмплирования 44,1 / 48 / 88,2 / 96 / 176,4 / 192 кГц
Цифровий вхід/вихід: WORD CLOCK
Роз'їм BNC
Підтримувана частота сэмплирования 44,1 / 48 / 88,2 / 96 / 176,4 / 192 кГц
Опір на виході 75 Ом
Інше
Частотні характеристики

44.1 кГц:-1.0 дБ, 20 Гц-20 кГц

96 кГц:-1.0 дБ, 20 Гц-40 кГц

192 кГц:-1.0 дБ, 20 кГц-60 кГц

Еквівалентний вхідний шум

125 дБ

при 60 дБ, 150 Ом

Динамічний діапазон

При A/D конверсії: 120 дБ

При D/A конверсії: 120 дБ

Підтримувана частота сэмплирования 192 / 176,4 / 96 / 88,2 / 48 / 44,1 кГц
Розрядність 24 біт
Інтерфейс Thunderbolt™
MIDI In/Out Роз'їм DIN
Живлення Мережевий адаптер AD-19
Габарити 157,65 x 482,6 x 46,03 мм
Вес 2,01 кг
Кількість каналів запису і відтворення
Режим аудіо інтерфейсу і автономний режим: частота 44,1 і 48 кГц

Запис: 18 каналів

Відтворення: 20 каналів

Режим аудіо інтерфейсу і автономний режим: частота 88,2 і 96 кГц

Запис: 14 каналів

Відтворення: 16 каналів

Режим аудіо інтерфейсу і автономний режим: частота 176,4 і 192 кГц

Запис: 12 каналів

Відтворення: 14 каналів

Системні вимоги
Mac

ОС: Mac® OS X 10.9.5 або новіше / 10.10 / 10.11

Тільки для комп'ютерів, оснащених портом Thunderbolt*

Тип
THUNDERBOLT- інтерфейс
TAC-8

ZOOM - це відома японська компанія по виробництву аудіо устаткування для музикантів, заснована в Токіо в 1983 році. Основною продукцією ZOOM є педалі ефектів для гітар і бас-гитар, устаткування для звукозапису, і драм-машины. Перша хвиля популярності наздогнала ZOOM у кінці 90-х років з виходом гітарного процесора 505, який став легендою і певним символом серед гітаристів. Друга хвиля прийшла, і триває досі, коли компанія вирішила випускати абсолютно нову для них продукцию-портативные аудиорекордеры. У основі усієї продукції ZOOM лежить мікрочіп власної розробки.

У допроцессорные часи попередньому поколінню гітаристів доводилося мати багато педалей з різними ефектами і кожного разу сполучати ці примочки для електрогітари в довгий ланцюжок - "паровоз". З появою гітарних процесорів необхідність в цьому відпала, тепер усі ефекти зібрані в одному приладі, і щоб не настроювати звук наново кожного разу, ви можете створювати свої пресеты і вносити їх в пам'ять. Домашній комп'ютер зараз є практично у кожного, і він теж може виконувати роль гітарного процесора. Досить підключити до нього сучасний процесор, який працює, як аудіоінтерфейс, встановити софтвер і у вас є гітарний процесор для комп'ютера. Створюйте свій власний звук і грайте удома, а комбоусилитель можна залишити на базі. Тепер ZOOM- гітарний процесор і аудіоінтерфейс в одному приладі.

На наступному ступені розвитку будь-який музикант приходить до висновку, що пора організовувати запис звуку у своїх домашніх умовах і досить вже платити гроші за дорогий студійний час. У кого з вас не бувало раптового осяяння, коли треба записати ідею, що тільки що прийшла в голову, поки вона не випарувалася? Зірватися і поїхати в студію? Можна і по-іншому, зрозуміло, що для цього знадобиться звукове устаткування, що для цього треба мати? Спробуємо розібратися. Не обов'язково будувати будинки професійну студію: збирати рэк з обробкою і ставити мікшер. Дуже часто з такими завданнями зможе впоратися звичайна портастудия, або навіть універсальний аудиорекордер ZOOM H4n. Він має режим 4-канальної портастудии і вбудований процесор ефектів для гітари, баса і вокалу і навіть функцію "караоке". Мабуть, тільки ударної установки в нім немає.

Досить корисно мати записуючий пристрій з собою, особливо якщо ви часто буваєте на різних заходах. Записати концерт собі на память-хорошо, а добре записати з повним частотним діапазоном і стереобазой ще краще. З таким завданням прекрасно впорається рекордер Zoom H1. Завдання запису обмежуються не лише музикою. Для запису лекцій, зборів або судових засідань чудово підійде аудіо рекордер ZOOM H2n. Завдяки тому, що він може записувати звук на 360° навкруги, ніхто і ніщо на записі не провалиться по рівню і чутно буде все.

Підсумовуючи вищесказане, можна з упевненістю сказати, що серед процесорів, рекордеров і портастудий, приладів, що випускаються компанією Zoom, - ви знайдете те, що підійде саме вам.