ZOOM U-22
ZOOM U-22
ZOOM U-22
ZOOM U-22
ZOOM U-22
ZOOM U-22
ZOOM U-22
ZOOM U-22
ZOOM U-22
ZOOM U-22
ZOOM U-22
ZOOM U-22
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

USB аудіоінтерфейс ZOOM U-22

25147

Уточнюйте наявність перед оплатою
3 978 грн
Портативзый USB- інтерфейс для PC, Mac і iPad(для роботи з iOS- пристроєм знадобиться використання адаптера живлення AD-17 або пари батарей типоразмера AA), 24 біт / 96 кГц.

Обладнаний одним мікрофонним/інструментальним комбовходом XLR + TRS з високоякісним передпідсилювачем(еквівалентний вхідний шум:-120 дБ EIN) і лінійним стереовходом 1/8", який дозволить здійснювати запис з мікшера, iPad або будь-якого іншого портативного пристрою. Також в наявності є пара небалансних лінійних виходів на роз'ємах RCA і незалежний стереофонічний вихід на навушники(2 × 10 мВт на 32-омной навантаженні). Перемикач "Direct Monitor", активуючий режим моніторингу з нульовою затримкою. У комплект постачання U-22 входить USB- кабель і програмне забезпечення Ableton Live 9 Lite(утримувач для мікрофонної стійки і адаптер живлення отримуються окремо).

Компактний, доступний, незамінний

Аудіоінтерфейс Zoom U-22

U-22-це портативний інтерфейс, який оснащений усім необхідним для мобільного аудіозапису. Його відрізняє інноваційний компактний дизайн з двома входами і виходами, який дозволяє з легкістю підключати його до iPhone/iPad і записувати звук у високій якості, де б ви не знаходилися.

Аудіоінтерфейс Zoom U-22 оснащений потужним і безшумним мікрофонним передпідсилювачем, який дозволить вам записувати вокал, музичні інструменти і багато що інше, забезпечуючи реалістичність і високу якість аудіо(аж до 24-бит/96 кГц). Якість звуку, забезпечуване U-22, не поступається моделям U-44 і U-24, незважаючи на компактнішу конструкцію корпусу.

001

Інноваційний портативний дизайн

U-22 може живитися через USB, а, завдяки компактному форм-фактору, його легко можна підключити до ноутбука або iPhone/iPad*. Інноваційний дизайн корпусу забезпечує швидкий доступ до усіх роз'ємів, penм і кнопкам управління.

*Потрібно 2 батареї типу АА або опциональный мережевий адаптер для живлення, а також адаптер Apple iPad Camera Connection Kit або Lightning-to-USB для підключення до iPhone/iPad.

Чистий запис і відтворення

U-22 оснащений потужним і безшумним мікрофонним передпідсилювачем-таким самим, яким оснащена виключно успішна модель портативного рекордера Zoom H6. U-22 можна використати в якості підсилювача для навушників студійної якості і насолоджуватися своєю улюбленою музикою в усій достовірності.

002

Підключення

Поєднаний XLR/TS комбо-разъем можна використати разом з мікрофоном або будь-яким джерелом лінійного сигналу. Він підтримує фантомне живлення до 48V, а також Hi-Z для підключення електро- чи бас-гитары. U-22 також оснащений стерео вхоhouse, який дозволить вам здійснювати запис з iPad, мікшера або будь-якого іншого портативного аудіо пристрою.

*U-22 може вести одночасний запис з одного входу. При записі через роз'єм LINE IN, XLR/TS- роз'єм деактивує.

004

Використання під час живих виступів

U-22 стане ідеальним компаньйоном для музикантів, які застосовують цифрову обробку сигналу або заздалегідь записані звукові елементи під час своїх живих виступів. Підключіть ваш аудіоінтерфейс до ноутбука або iPhone/iPad, запустіть програму для роботи з ефектами або лупер і відправляйте оброблений сигнал на консоль мікшера або безпосередньо на звукоусилительное устаткування за допомогою стерео входів RCA.

Моніторинг з нульовою затримкою

Перемикач прямого моніторингу дозволить вам здійснювати моніторинг і мікшування ваших записів з нульовою затримкою. У цьому режимі ви зможете чути свій сигнал ще до того, як він пройде через комп'ютер. Окремі RCA- виходи і незалежний вихід для навушників відкривають вам ряд додаткових можливостей для моніторингу.

003

Створюйте більше за допомогою U-22

У комплект аудіоінтерфейсу Zoom U-22 входить програмне забезпечення Ableton Live 9 Lite, внаслідок чого ви отримуєте усе найнеобхідніше для сучасного композитора. Ця комбінація дозволить вам швидко і інтуїтивно записувати аудіотреки і вмить обробляти їх за допомогою ефектів студійної якості(EQ, компресія, реверберація, дилэй, хорус, фільтр і інші).

Функції і можливості

  • Стерео USB аудіоінтерфейс для ПК/Mac/iPhone/iPad;
  • Підключення до iPad за допомогою адаптера Apple iPad Camera Connection Kit або Lightining-to-USB(продається окремо), плюс дві батареї АА або мережевий адаптер для живлення;
  • XLR/TS роз'їм і потужний мікрофонний передпідсилювач;
  • Приблизно 5 годин роботи при живленні від двох алкалиновых батарей АА;
  • У комплекті код активації для програмного забезпечення Ableton Live 9 Lite;
  • Підтримка Hi-Z;
  • Прямий моніторинг з нульовою затримкою;
  • Виділений RCA- вихід(L/R) для навушників;
  • pen управління посиленням для мікрофонного/Hi-Z входу;
  • Підтримка фантомного живлення до 48В;
  • Підтримка стандартних алкалиновых батарей АА або акумуляторів NiMH, що заряджаються;

Аксесуари і комплект постачання

Комплект постачання аудіоінтерфейсу Zoom U-22 включає:

  • Посібник користувача;
  • Ключ для активації програмного забезпечення Ableton Live 9 Lite;
  • USB- кабель;

Опциональные аксесуари:

  • Мережевий адаптер AD-17;
  • Підставка для аудіоінтерфейсу AIH-1;

Технічні характеристики
Роз'їм

Поєднані XLR/TS роз'єми

(XLR: 1 hot / TS: TIP hot)

Посилення 0-43 дБ
Опір на вході 2.6 кОм(MIC), 484 кОм, коли Hi-Z включений
Максимальний вхідний рівень - 0.8 dBu dBu(MIC) /+8.7 dBu
Фантомне живлення +48 В
Аналоговий вхід: LINE IN
Роз'їм Стерео мини-джек
Опір на вході 22 кОм
Максимальний вхідний рівень +1.0 dBu
Аналоговий вихід: OUTPUT L/R
Роз'їм RCA
Максимальний вихідний рівень - 0.8 dBu
Опір на виході 1 кОм
Аналоговий вихід: Навушники
Роз'їм

Стандартний стерео джек

10 мВ x2

Опір на виході 10 Ом
Частотні характеристики

При 44.1кГц: ±1.5dB: 20Гц-20 кГц

При 96кГц: ±2 dB: 20Гц-40 кГц

Еквівалентний вхідний шум - 120 дБ або менше(IHF-A) при 43 дБ і опорі 150 Ом
Максимум каналів одночасно

При записі: 2 канали

При відтворенні: 2 канали

Частота дискретизації 96 кГц, 88.2 кГц, 48 кГц, 44.1 кГц
Розрядність аудіо 24 біт
Інтерфейс USB 2.0
Джерело живлення

Живлення від шини USB

Мережевий адаптер Zoom AD-17 DC 5V

2 пальчикових батареї

Споживана потужність Максимум 5 Вт
Габарити 119 x 91,8 x 44,6 мм
Вес 151 г
Системні вимоги
Windows ОС: Windows® 7 SP1 або новіше / 8.1 / 10

CPU: Intel® Core i3 або новіше*

USB: USB 3.0/USB 2.0**

*Робота з процесорами серій Atom, Celeron, Pentium, а також з процесами від AMD не гарантується.

**Підтримуються тільки USB host- контроллери з чіпсетом Intel. При використанні USB- хабов або карт розширення коректна робота пристрою не гарантується.

Mac

ОС? Mac® OS X 10.9.5 або новіше / 10.10 / 10.11

CPU: Intel® Core i3 або новіше

USB: USB 3.0/USB 2.0*

*При використанні USB- хабов або карт розширення коректна робота пристрою не гарантується

iPad

OS? iOS 7.1 або новіше

*Для живлення потрібно 2 батареї типу АА або опциональный мережевий адаптер, а також адаптер Apple iPad Camera Connection Kit або Lightning-to-USB для підключення до iPad.

Тип
USB- інтерфейс
U-22

ZOOM - це відома японська компанія по виробництву аудіо устаткування для музикантів, заснована в Токіо в 1983 році. Основною продукцією ZOOM є педалі ефектів для гітар і бас-гитар, устаткування для звукозапису, і драм-машины. Перша хвиля популярності наздогнала ZOOM у кінці 90-х років з виходом гітарного процесора 505, який став легендою і певним символом серед гітаристів. Друга хвиля прийшла, і триває досі, коли компанія вирішила випускати абсолютно нову для них продукцию-портативные аудиорекордеры. У основі усієї продукції ZOOM лежить мікрочіп власної розробки.

У допроцессорные часи попередньому поколінню гітаристів доводилося мати багато педалей з різними ефектами і кожного разу сполучати ці примочки для електрогітари в довгий ланцюжок - "паровоз". З появою гітарних процесорів необхідність в цьому відпала, тепер усі ефекти зібрані в одному приладі, і щоб не настроювати звук наново кожного разу, ви можете створювати свої пресеты і вносити їх в пам'ять. Домашній комп'ютер зараз є практично у кожного, і він теж може виконувати роль гітарного процесора. Досить підключити до нього сучасний процесор, який працює, як аудіоінтерфейс, встановити софтвер і у вас є гітарний процесор для комп'ютера. Створюйте свій власний звук і грайте удома, а комбоусилитель можна залишити на базі. Тепер ZOOM- гітарний процесор і аудіоінтерфейс в одному приладі.

На наступному ступені розвитку будь-який музикант приходить до висновку, що пора організовувати запис звуку у своїх домашніх умовах і досить вже платити гроші за дорогий студійний час. У кого з вас не бувало раптового осяяння, коли треба записати ідею, що тільки що прийшла в голову, поки вона не випарувалася? Зірватися і поїхати в студію? Можна і по-іншому, зрозуміло, що для цього знадобиться звукове устаткування, що для цього треба мати? Спробуємо розібратися. Не обов'язково будувати будинки професійну студію: збирати рэк з обробкою і ставити мікшер. Дуже часто з такими завданнями зможе впоратися звичайна портастудия, або навіть універсальний аудиорекордер ZOOM H4n. Він має режим 4-канальної портастудии і вбудований процесор ефектів для гітари, баса і вокалу і навіть функцію "караоке". Мабуть, тільки ударної установки в нім немає.

Досить корисно мати записуючий пристрій з собою, особливо якщо ви часто буваєте на різних заходах. Записати концерт собі на память-хорошо, а добре записати з повним частотним діапазоном і стереобазой ще краще. З таким завданням прекрасно впорається рекордер Zoom H1. Завдання запису обмежуються не лише музикою. Для запису лекцій, зборів або судових засідань чудово підійде аудіо рекордер ZOOM H2n. Завдяки тому, що він може записувати звук на 360° навкруги, ніхто і ніщо на записі не провалиться по рівню і чутно буде все.

Підсумовуючи вищесказане, можна з упевненістю сказати, що серед процесорів, рекордеров і портастудий, приладів, що випускаються компанією Zoom, - ви знайдете те, що підійде саме вам.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.