ZOOM U-24
ZOOM U-24
ZOOM U-24
ZOOM U-24
ZOOM U-24
ZOOM U-24
ZOOM U-24
ZOOM U-24
ZOOM U-24
ZOOM U-24
ZOOM U-24
ZOOM U-24
ZOOM U-24
ZOOM U-24
ZOOM U-24
ZOOM U-24
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

USB аудіоінтерфейс ZOOM U-24

25148

Уточнюйте наявність перед оплатою
6 318 грн
Портативзый USB аудіоінтерфейс, 96 кГц/24 біт, два мікрофонних/лінійних комбовхода з високоякісними преампами(рівень шуму EIN :-119,5 дБ). Є можливість підключення гітари або баса до одного з входів; прямий моніторинг з нульовою затримкою; небалансні Main- виходи на джеках; виділені лінійні входи/виходи на роз'ємах RCA; стереофонічний вихід на навушники(потужність: 2 × 30 мВт на 32 Ом) з незалежним регулюванням гучності; 5-контактний вхід і вихід MIDI; регулятори гейна для кожного входу; фантомне живлення +, що відключається, 48V для входів 1 і 2; живлення по шині USB, від опционального адаптера Zoom AD-17 або від двох батарей типу AA(до 4-х годин автономної роботи при вимкненому фантомному живленні).

Відлагоджений запис у будь-яких умовах

Zoom U-24 ручний аудіоінтерфейс, 2 входи, 4 виходи

001

U-24-це компактний аудіоінтерфейс з двома входами і чотирма виходами, який надасть вам усі необхідні засоби для запису і відтворення аудіо високої якості(24 біт/96 кГц), де б ви не знаходилися. Якість звуку забезпечується за рахунок безшумних передпідсилювачів, таких самих, як на ручних рекордерах H5 і H6, що відмінно зарекомендували себе. Підключіться до вашому ПК, Mac або iPad за допомогою USB- порту і здійснюйте запис з мікрофонів, інструментів і будь-яких інших джерел сигналу. U-24 забезпечує таку ж якість звуку, як і старша модель U-44, яка відрізняється додатковим набором функцій і великою кількістю входів.

Портативний аудіоінтерфейс

U-24 може живитися через USB- порт, і увесь його функціонал знаходиться в скромному корпусі, який поміститься у вас на долоні. З U-24 ви зможете здійснювати запис з мікрофонів, музичних інструментів і інших джерел сигналу в houseашних умовах або на відкритому повітрі. U-24 сумісний з iPad* і настільки невеликий, що його без проблем можна узяти з собою. При необхідності він може живитися всього від двох пальчикових батарей, тому ви зможете використати його у будь-якій ситуації.

*Для живлення потрібні дві пальчикові батареї, мережевий адаптер, а також адаптер Apple iPad Camera Connection Kit або Lightning-to-USB для підключення до iPad.

002

Чистий запис і відтворення

Дизайн, натхненний лінійкою ручних рекордеров Zoom(H1, H2n, H4n, H5, H6), доповнюється високоякісними безшумними мікрофонними передпідсилювачами(еквівалентний вхідний шум-119.5 дБ), які дозволяють здійснювати запис в якості до 24 біт/96 кГц. Крім того, ви зможете використати U-24 в якості підсилювача для навушників студійної якості, щоб насолодитися вашою улюбленою музикою з максимальною "вірністю" звучання.

Входи і виходи

Аудіоінтерфейс U-24 оснащений достатнім набором входів і виходів для зручного і якісного запису. Два комбо-входа з незалежними penми управління посиленням і повнокольоровими індикаторами рівня дозволять вам підключити мікрофони, клавіатури, пульти мікшерів і багато що інше. На обидва входи можна подавати фантомне живлення(48В), а перший вхід являється Hi-Z вхоhouse для підключення гітар, бас-гитар і інших пасивних інструментів. MIDI- вхід, а також аудіовиходи дозволять вам використати такі пристрої, як клавіатури, контроллери, синтезатори і драм-машины.

Окремі TRS і RCA виходи відкривають вам декілька варіантів для підключення DJ- мікшерів, моніторів і іншого устаткування. А незалежний вихід для навушників з власним регулятором гучності надасть вам додаткову гнучкість при моніторингу під час запису.

003

Тонке налаштування

U-24 надає вам велику гнучкість при моніторингу завдяки нульовій затримці. Виступаючи в ролі діджея, ви можете регулювати баланс сигналу в навушниках і сигнал основного виходу або створювати свій власний мікс з клік-треків і основного сигналу прямо під час живих виступів. Усі роз'єми і ручки розташовані на корпусі U-24 так, щоб забезпечити максимально зручний і легкий доступ.

Створюйте музику разом з U-24

У комплект U-24 входить програмне забезпечення для музикантів Ableton Live 9 Lite, яке надасть усе необхідне сучасному композиторові. Записуйте ваші треки швидко і інтуїтивно і додайте в них ефекти студійної якості(EQ, компресія, реверберація, дилэй, хорус, фільтр і інші).

004

Функції і можливості

  • Мультиканальний стерео USB аудіоінтерфейс для ПК/Mac/iPad;
  • Можливість підключення до iPad за допомогою адаптера Apple iPad Camera Connection Kit або Lightning-to-USB(продаються окремо), плюс живлення від 2 батарей або опционального мережевого адаптера;
  • Два мікрофонні/лінійні входи з високоякісними мікрофонними передпідсилювачами;
  • Високоякісний запис і відтворення звуку з дозволом до 24 біт/96 кГц;
  • Тривалість роботи до 4 годин при живленні від двох алкалиновых батарей;
  • Ключ для програмного забезпечення Ableton Live 9 Lite в комплекті;
  • Двоканальні одночасні аудіовходи;
  • Підтримка Hi-Z(вхід 1);
  • Прямий моніторинг з нульовою затримкою;
  • Два TRS- виходу;
  • Виділені RCA L/R виходи і вихід для навушників;
  • MIDI Вихід/вихід;
  • Ручки регулювання посилення для кожного входу;
  • Фантомне живлення для входів 1 і 2(48В);
  • Підтримка стандартних алкалиновых батарей або акумуляторів NiMH;

Аксесуари і комплект постачання

Комплект постачання аудіоінтерфейсу Zoom U-24 включає:

  • Посібник користувача;
  • Ключ для активації програмного забезпечення Ableton Live 9 Lite;
  • USB- кабель;

Опциональные аксесуари:

  • Мережевий адаптер AD-17;

Технічні характеристики
Аналогові входи: INPUT 1/2
Роз'їм

Поєднані XLR/TRS роз'єми

(XLR: 2 hot / TRS: TIP hot)

Посилення 0-43 дБ
Опір на вході 2.6 кОм(MIC IN), 1.1МОм, коли Hi-Z включений
Максимальний вхідний рівень +2.7 dBu(MIC IN) /+20.7 dBu
Фантомне живлення +48 В
Аналоговий вихід: MAIN OUT L/R
Роз'їм TRS
Максимальний вихідний рівень +10 dBu
Опір на виході 330 Ом
Аналоговий вихід: LINE OUT 1/2
Роз'їм RCA
Максимальний вихідний рівень +8 dBu
Опір на виході 1 кОм
Аналоговий вихід: Навушники
Роз'їм

Стандартний стерео джек

30 мВ x2

Максимальний вихідний рівень +10 dBu
Опір на виході 33 Ом
Частотні характеристики

При 44.1кГц: 1.0 дБ: 20Гц-20 кГц

При 96кГц:-35 дБ: 20Гц-40 кГц

Розрядність аудіо 24 біт
Інтерфейс USB 2.0
MIDI IN/OUT 5-pin DIN jack
Джерело живлення

Живлення від шини USB 2.0

Мережевий адаптер Zoom AD-17 DC 5V

2 пальчикових батареї

Споживана потужність Максимум 5 Вт
Габарити 191,8 x 92,3 x 42,7
Вес 285 г
Системні вимоги
Windows ОС: Windows® 7 SP1 або новіше / 8.1 / 10

CPU: Intel® Core i3 або новіше*

USB: USB 3.0/USB 2.0**

*Робота з процесорами серій Atom, Celeron, Pentium, а також з процесами від AMD не гарантується.

**Підтримуються тільки USB host- контроллери з чіпсетом Intel. При використанні USB- хабов або карт розширення коректна робота пристрою не гарантується.

Mac

ОС? Mac® OS X 10.9.5 або новіше / 10.10 / 10.11

CPU: Intel® Core i3 або новіше

USB: USB 3.0/USB 2.0*

*При використанні USB- хабов або карт розширення коректна робота пристрою не гарантується

iPad

OS? iOS 7.1 або новіше

*Для живлення потрібно 2 батареї типу АА або опциональный мережевий адаптер, а також адаптер Apple iPad Camera Connection Kit або Lightning-to-USB для підключення до iPad.

Тип
USB- інтерфейс
U-24

ZOOM - це відома японська компанія по виробництву аудіо устаткування для музикантів, заснована в Токіо в 1983 році. Основною продукцією ZOOM є педалі ефектів для гітар і бас-гитар, устаткування для звукозапису, і драм-машины. Перша хвиля популярності наздогнала ZOOM у кінці 90-х років з виходом гітарного процесора 505, який став легендою і певним символом серед гітаристів. Друга хвиля прийшла, і триває досі, коли компанія вирішила випускати абсолютно нову для них продукцию-портативные аудиорекордеры. У основі усієї продукції ZOOM лежить мікрочіп власної розробки.

У допроцессорные часи попередньому поколінню гітаристів доводилося мати багато педалей з різними ефектами і кожного разу сполучати ці примочки для електрогітари в довгий ланцюжок - "паровоз". З появою гітарних процесорів необхідність в цьому відпала, тепер усі ефекти зібрані в одному приладі, і щоб не настроювати звук наново кожного разу, ви можете створювати свої пресеты і вносити їх в пам'ять. Домашній комп'ютер зараз є практично у кожного, і він теж може виконувати роль гітарного процесора. Досить підключити до нього сучасний процесор, який працює, як аудіоінтерфейс, встановити софтвер і у вас є гітарний процесор для комп'ютера. Створюйте свій власний звук і грайте удома, а комбоусилитель можна залишити на базі. Тепер ZOOM- гітарний процесор і аудіоінтерфейс в одному приладі.

На наступному ступені розвитку будь-який музикант приходить до висновку, що пора організовувати запис звуку у своїх домашніх умовах і досить вже платити гроші за дорогий студійний час. У кого з вас не бувало раптового осяяння, коли треба записати ідею, що тільки що прийшла в голову, поки вона не випарувалася? Зірватися і поїхати в студію? Можна і по-іншому, зрозуміло, що для цього знадобиться звукове устаткування, що для цього треба мати? Спробуємо розібратися. Не обов'язково будувати будинки професійну студію: збирати рэк з обробкою і ставити мікшер. Дуже часто з такими завданнями зможе впоратися звичайна портастудия, або навіть універсальний аудиорекордер ZOOM H4n. Він має режим 4-канальної портастудии і вбудований процесор ефектів для гітари, баса і вокалу і навіть функцію "караоке". Мабуть, тільки ударної установки в нім немає.

Досить корисно мати записуючий пристрій з собою, особливо якщо ви часто буваєте на різних заходах. Записати концерт собі на память-хорошо, а добре записати з повним частотним діапазоном і стереобазой ще краще. З таким завданням прекрасно впорається рекордер Zoom H1. Завдання запису обмежуються не лише музикою. Для запису лекцій, зборів або судових засідань чудово підійде аудіо рекордер ZOOM H2n. Завдяки тому, що він може записувати звук на 360° навкруги, ніхто і ніщо на записі не провалиться по рівню і чутно буде все.

Підсумовуючи вищесказане, можна з упевненістю сказати, що серед процесорів, рекордеров і портастудий, приладів, що випускаються компанією Zoom, - ви знайдете те, що підійде саме вам.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.