Аудіоінтерфейс IK MULTIMEDIA AXE I/O
Аудіоінтерфейс IK MULTIMEDIA AXE I/O
Аудіоінтерфейс IK MULTIMEDIA AXE I/O
Аудіоінтерфейс IK MULTIMEDIA AXE I/O
Аудіоінтерфейс IK MULTIMEDIA AXE I/O
Аудіоінтерфейс IK MULTIMEDIA AXE I/O
Аудіоінтерфейс IK MULTIMEDIA AXE I/O
Аудіоінтерфейс IK MULTIMEDIA AXE I/O
Аудіоінтерфейс IK MULTIMEDIA AXE I/O
Аудіоінтерфейс IK MULTIMEDIA AXE I/O
Аудіоінтерфейс IK MULTIMEDIA AXE I/O
Аудіоінтерфейс IK MULTIMEDIA AXE I/O
Аудіоінтерфейс IK MULTIMEDIA AXE I/O
Аудіоінтерфейс IK MULTIMEDIA AXE I/O
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Аудіоінтерфейс IK MULTIMEDIA AXE I/O

38408

У магазині
18 288 грн

Аудіоінтерфейс, 24 біт/192кГц, 2 входи / 5 виходів (2 мікрофонні входи з преампами Class A), гітарний вхід потрійної топології з Z - TONE ™, 2 симетричних мониторных / 2 лінійні виходи, вихід для навушників, MIDI вхід / вихід, вибір активного / пасивного / дискретного попереднього підсилювача JFET / Pure, Amp out, виходи для 2 футсвичей, ручка даних, що повністю призначається, - для перегляду пресетов AmpliTube і багато що інше, вбудований тюнер, металевий корпус, ПО AmpliTube 4 Deluxe, T - RackS і Ableton Live 10 Lite, USB 2.0 сумісність з Mac/ПК.

AXE I/O - аудіо-інтерфейс преміум-класу з просунутими налаштуваннями для гітари!

 

Самий очікуваний аудіо-інтерфейс

У 2002 році IK Multimedia стала піонером в моделюванні підсилювачів і ефектів для гітари. Відтоді ми присвятили величезну кількість часу на ще ретельніше вивчення процесу запису гітар і підсилювачів - і, напевно, за цим заняттям ми провели більше годин, ніж хто-небудь на планеті. Створення електронних реплік більше 400 моделей устаткування зажадало десятків тисяч годинників копіткого виміру взаємодії між інструментами, звукознімачами і схемами підсилювачів, не кажучи вже про співпрацю самих знакових у світі гітаристів, виробників підсилювачів і інженерів, щоб навчитися створювати і захоплювати прекрасні гітарні тони. Увесь цей досвід тепер в AXE I/O.

 

AXЕ I/O - це професійний аудіо-інтерфейс 2 in/5 out - і контроллер - спеціально розроблений з урахуванням потреб записуючого гітариста, такий, що забезпечує кращу у своєму класі якість звуку і потужні функції, спрямовані на те, щоб зробити процес запису швидше, простіше і краще.

 

Дискретний вхідний контур AXE I/O побудований по потрійній топології, що об'єднує вхідні східці PURE і JFET, що дозволяє йому перемикатися між прозорим і ламповим режимом по натисненню однієї кнопки. Його запатентована схема адаптації імпедансу Z - Tone™ працює із звукознімачами вашої гітари, і значно розширює тональний діапазон.

 

Окрім цього, AXE I/O має виділений вихід Amp Out, завдяки чому ви зможете обробляти записи за допомогою справжніх гітарних підсилювачів і педалей ефектів без необхідності використання зовнішніх аксесуарів (і без необхідності від'єднувати існуючі з'єднання!). Цей вихід забезпечує дуже низький рівень шуму, а також усуває контури заземлення, щоб gain при реампинге був настільки низький, наскільки це можливо.

 

До того ж AXE I/O легко інтегрується з включеним в комплект постачання AmpliTube 4 Deluxe для вибору пресетов і значень управління за допомогою передньої ручки введення і дозволяє підключати педалі і перемикачі, щоб отримати максимальну віддачу від вашої віртуальної установки, не відриваючи рук від інструменту.


Ми також вбудували тюнер, щоб коли натхнення захопить вас, вам не довелося відволікатися на всякі прикрі дрібниці. Кожен елемент AXE I/O має найвищу якість і найвищу корисність. Ледарів тут немає! Цей той самий інтерфейс, який нам усім так завжди бракувало.

 

 

Хай-энд аудіо-інтерфейс для кожного

Динамічний діапазон 117 дБ, частотна характеристика 3 Гц - 32 кГц, повний опір до 1 МОм - це не ті характеристики, які ви зазвичай знайдете на входах приладу. Але вони потрібні для отримання найбільш точних деталей вашого виконання, для забезпечення найкращого звучання вашого інструменту і для збереження чистоти і прозорості звучання.

IK Multimedia AXE I/O фронт

AXE I/O має 2 Hi - Z фронтальних ¼-дюймовых входу для гітари і баса, 2 тилових комбінованих входу з фантомним живленням для підключення мікрофонів і лінійних інструментів, а також яскраві світлодіодні VU -метры для візуального моніторингу сигналу. 4 високовольтних збалансованих виходу напруги і вихід для навушників з високим струмом, що дозволяє підключати монітори, мережу і навушники з окремими регуляторами гучності для обох входів. Регулятор Monitor дозволяє легко поєднувати прямий моніторинг і звук з вашого комп'ютера для моніторингу з нульовою затримкою.

IK Multimedia AXE I/O задня панель

Неважливо, чи записуєте ви вокал, акустичні інструменти або просто прямий сигнал для подальшої обробки в AmpliTube. Найвища точність запису забезпечується 24 - bit перетворенням, 192 кГц, і надстабільним вбудованим генератором сигналів з низьким показником можливого джиттера. І це тільки те, що лежить на поверхні.

 

 

Золотий канал для вашої гітари

Основний канал AXE I/O пропонує 3 різні топології схеми - це означає, що у вас є 3 різні варіанти адаптації до будь-якого типу гітари, звукознімача і стилю, так що ви завжди можете набрати ідеальний звук з будь-якого інструменту.

IK Multimedia AXE I/O Z - Tone

 

Усі три ступені забезпечують динамічний діапазон 117 дБ для забезпечення найбільш чистого сигналу. А частотна характеристика 3 Гц - 32 кГц зберігає повну звукову дію вашого інструменту. На відміну від низькочастотного відгуку 20 Гц у бюджетних інтерфейсах, AXE I/O фіксує повний ефект навіть найглибшого баса і штучно не обрізуватиме звуки вище 20 кГц.

 

 

PURE мікрофонні передпідсилювачі для чистого запису

Коли йдеться про запис за допомогою мікрофонів, AXE I/O пропонує два мікрофонні передпідсилювачі PURE, розроблених для прозорого і чистого запису.

Ці мікрофонні передпідсилювачі пропонують широку рівномірну частоту від 5 Гц до 32 кГц, ± 0,5 дБ (при 96 кГц), щоб уникнути небажаного фарбування і ідеально зберегти звуковий характер вашої акустичної гітари, фортепіано або іншого інструменту, а також зберегти сигнатурне звучання. які б мікрофони ви не підключили.

Вони пропонують динамічний діапазон 116 дБ для ультра-тихого звучання, ідеально відповідного для запису навіть найделікатніших інструментів, але дозволяють легко відступати і записувати найгучніший набір підсилювачів.

 

 

Нові тони, звукове забарвлення і відчуття

Гітарні звукознімачі можуть різко змінити свій характер залежно від опору вашого передпідсилювача. Багато гітарних підсилювачів пропонують навантаження 1 МОм, тоді як педалі можуть працювати набагато нижче. Ось чому тон і чуйність вашої гітари можуть сильно змінитися при підключенні до іншого устаткування.

Запатентована схема Z - TONE™ системи введення-виведення AXE дозволяє встановити імпеданс від 1 МОм ("різкий") до 2,2 кОм ("жирний"), який взаємодіє з вашими датчиками.

IK Multimedia AXE I/O Z - Tone

При максимальному імпедансі ваш звук стане щільнішим, різкішим і точнішим. Ослабте навантаження, і звук стане товщим і жирнішим.

Ви швидко виявите, що використовуєте це, щоб надати своїм гітарам ще більше звуковий характер - всього за декілька хвилин експерименту ви зможете отримати звук, який прекрасно поєднується з міксом, начебто це був еквалайзер.

 

Реампинг - простіше нікуди

Як часто гітаристи намагаються інтегрувати свої підсилювачі і педалі ефектів в сетапы для запису, і мучиться декілька годин, розуміють, що це зовсім непросто! Раніше вам потрібний був DI -бокс, відповідний пристрій, щоб подавити небажані шуми, і увесь час відключати і підключати усе знову кожного разу, коли вам хотілося записати не прямий сигнал, а підсилювач.

AXЕ I/O робить цей процес значно простіше, завдяки виходу Amp Out. Він оснащений виділеним заземленим малошумливим ¼-дюймовым виходом прямо на передній панелі для легкого доступу.

Просто запишіть чистий сигнал вашої гітари. А тепер ви можете використати Amp out, щоб поекспериментувати з різними налаштуваннями підсилювача, педалі і мікрофону, або "зібрати" абсолютно нову установку!

AXE I/O - це прості, зручні і максимально оптимізовані налаштування реампинга в одному пристрої. Економте ваш час, гроші і енергію, відкрийте необмежену свободу і гнучкість звуку у будь-яких ваших записах.

 

 

Повна інтеграція з AmpliTube і багато що інше

Для тих, хто віддає перевагу вбудованому моделюванню, AXE I/O також пропонує ряд корисних функцій.

По-перше, ручка Preset дозволяє швидко і легко прокручувати пресеты AmpliTube. Просто натисніть ручку, щоб вибрати і завантажити один. Ви можете знайти ідеальний пресет без необхідності брати мишу. А якщо ви використовуєте будь-яке інше програмне забезпечення, ручку Preset можна вільно призначити будь-який CC, щоб ви могли мати прямий контроль над віртуальною установкою, що віддавалася перевага вами.

По-друге, два виділені входи контроллера дозволяють підключати до двох педалей експресії або двох одинарних / подвійних перемикачів для управління AmpliTube або будь-яким іншим програмним забезпеченням в режимі реального часу під час гри. З функцією MIDI Learn AmpliTube просто клацніть правою кнопкою миші по будь-якому параметру, яким ви хочете управляти, перемістите педаль, і вона призначена. Ви можете зробити до 6 різних конфігурацій контроллера з AXE I/O, педалями мікшування і перемикачами, відповідно до ваших потреб.

Ви також можете використати MIDI -вход і вихід AXE I/O для підключення підлогових контроллерів або iRig Stomp I/O і додати ще більшу кількість елементів управління в реальному часі - або використати його із звичайними клавіатурами і іншим стандартним MIDI -оборудованием. На передній панелі також є спеціальний тюнер, що полегшує налаштування між дублями.

Ми працювали щосили над тим, щоб AXE I/O обеспечаивал мінімальну затримку, полегшуючи процес запису і роблячи його приємнішим.

 

Вдосконалений цифровий контроль і маршрутизація


У AXE I/O є зручний додаток Control Panel, за допомогою якого можна управляти входами і виходами, а також призначати входи маршрутизації і контроллерів.

На вкладці INTERFACE ви можете переглядати активні входи, включати фантомне живлення, відстежувати мінімальне значення у вашому налаштуванні. Відрегулюйте гучність на виході, направляйте моніторинг маршрутизації, вибирайте частоту дискретизації і багато що інше.

IK Multimedia AXE I/O інтерфейс

На вкладці CONTROLLER ви можете управляти ручкою передустановки і двома входами контроллера. Встановіть поведінку, MIDI -канал, MIDI CC #, мінімальні і максимальні значення і так далі, щоб встановити кращі налаштування для будь-якого застосування на ваш вибір.

IK Multimedia AXE I/O контроллери

Панель управління AXE I/O дозволяє вам зосередитися на своїй роботі, замість того, щоб настроювати параметри на самому пристрої.

 

 

Повноцінна аналогова студія - хапай і твори

AXE I/O пропонує величезний пакет програмного забезпечення і плагинов, вартістю більше 1000 доларів, тому у вас усе необхідне для відстежування, мікшування і вдосконалення музики відразу ж, як тільки ви його розпакуєте.

У комплект також входить AmpliTube 4 Deluxe. З ним вам доступні більше 140 ультраточных моделей гітарний і басових підсилювачів, гітарний кабінетів, педалей, мікрофонів і багато що інше.

IK Multimedia AXE I/O програмне забезпечення

Ви також отримаєте 10 найпопулярніших і круто звучніших процесорів з T - RackS 5 - усе, що - усе, що потрібно для зведення гітар, баса, вокалу і будь-яких інших інструментів, і професійного мастерингу треків. AXE I/O також включає Ableton Live 10 Lite, легкий і простий спосіб писати музику, записувати аудіо і створювати свої власні пісні.

 

 

Особливості

Підключення

Кращий гітарний тон

Студійний звук преміум-класу

  • 2 входи / 5 виходів (один малошумливий вихід)
  • 2 надмалошумних мікрофонних входу / збалансована лінія
  • Гітарний вхід потрійної топології з Z - TONE ™
  • 2 симетричні монітори / 2 лінійні виходи
  • Роз'їм для навушників
  • 2 входи зовнішнього управління, що повністю настроюються
  • MIDI вхід / вихід
  • USB 2.0 сумісність з Mac/ПК
  • Можливість вибору активного / пасивного / дискретного попереднього підсилювача JFET / Pure.
  • Запатентований вхід Z - TONE ™ для тональної палітри, що ніколи раніше не чується
  • Amp out може підключатися до підсилювачів і педалей ефектів без перешкод від заземлення
  • Можливість підключення до 2 педалей, одинарні і подвійні перемикачі
  • Ручка даних, що повністю призначається, - для перегляду пресетов AmpliTube і багато що інше
  • Вбудований тюнер
  • Міцний / компактний металевий корпус
  • Включає AmpliTube 4 Deluxe
  • Мікрофонні передпідсилювачі класу A з високим розділенням і дуже низьким рівнем шуму.
  • Краща у своєму класі конверсія і чудовий аналоговий дизайн
  • Асинхронний USB -звук, наднизькі джиттеры для чудової якості
  • Динамічний діапазон 117дБ
  • У комплект входить необхідне програмне забезпечення
  • Частота дискретизації до 192 кГц
  • У комплект входять 10 висококласних плагинов T - RackS і Ableton Live 10 Lite

 

 

Інтерфейси   MIDI I/O 5 - pin DIN, USB, 2 x 1/4" TRS External controllers sockets
Аналогові виходи   Line Outputs 1-2 (Monitor) 1/4" TRS Jack, Line Outputs 3-4 1/4" TS Jack, Output 5 (Amp output), Headphones Out 1/4" TRS Jack
Цифрові виходи   2/5 каналів по USB
Тюнер   Так, вбудований на фронтальній панелі
Живлення   9В ПТ, 1.75A (мережевий адаптер в комплекті)
Розміри   23.8 x 21.1 x 5.3 см
Вес   1.3 кг
Гарантія   12 місяців
Виробництво   Італія
Тип
USB- інтерфейс
AXE I/O

IK Multimedia - це міжнародна компанія, заснована в 1996 в Італії(р. Модена), - розробник музичного програмного забезпечення і аудіоінтерфейсів для iOS платформи Apple(iPhone, iPod Touch і iPad). Продукція IK Multimedia значно розширила можливості застосування смартфонів і планшетів. Її високо оцінюють як професіонали, звукоинженеры, так і любителі. Продукція компанії не раз була удостоєна престижних нагород і отримувала хвалебні відгуки у світовій пресі.

Програмне забезпечення IK Multimedia, а саме AmpliTube, SampleTank, Philharmonik, T - RackS і інші використовують музиканти, продюсери і звукоинженеры зі світовими іменами: Rolling Stones, Queen, Red Hot Chili Peppers, AC/DC, Eminem, Black Eyed Peas, Coldplay, і лауреат премії 2013 Oscar® продюсер Paul Epworth(фільм James Bond Skyfall).

Асортимент продукції IK Multimedia досить широкий. Компанія пропонує більше 50 застосувань і аксесуарів мобільних iPhone/iPod/iPad пристроїв для ди-джеев, гітаристів, клавишников, вокалістів. А звукові бібліотеки, програмні синтезатори і гітарні процесори ефектів можна зустріти в кращих студіях звукозаписи по всьому світу.

IK Multimedia почали виробництво електронних аксесуарів для комп'ютерів в 2006 році, а в 2010 розвинулися до рівня створення аксесуарів для iOS платформи в комбінації з програмними застосуваннями. Для забезпечення високого рівня продукції, IK Multimedia сьогодні управляє новітнім хай-тек SMT виробництвом, розташованим в місті Модена в Італії. Строгий контроль якості дозволяє гарантувати, що кожен продукт, що покидає фабрику на 100% справний і надійно служитиме Вам.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.