Бас-гітара YAMAHA TRBX - 304(BL)
Бас-гітара YAMAHA TRBX - 304(BL)
Бас-гітара YAMAHA TRBX - 304(BL)
Бас-гітара YAMAHA TRBX - 304(BL)
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Бас-гітара YAMAHA TRBX-304(BL)

11755

У магазині
20 958 грн
Нова серія бас гітар Yamaha TRBX дозволяє створити ідеальний звук для вашої музики! Корпус,  , Корпус Yamaha TRBX виготовлений з червоного дерева, з унікальним ергономічним 3D дизайном і вагою підібраною так, щоб упіймати ідеальний баланс між щільністю звучання і зручністю гри. Гриф,... (див. повний опис)

Нова серія бас гітар Yamaha TRBX дозволяє створити ідеальний звук для вашої музики!

Корпус

Body

 

Корпус Yamaha TRBX виготовлений з червоного дерева, з унікальним ергономічним 3D дизайном і вагою підібраною так, щоб упіймати ідеальний баланс між щільністю звучання і зручністю гри.

Гриф

Neck

Neck

 

Гриф TRBX має "швидкісний" зручний профіль і виконаний з п'яти частин клена/червоного дерева, що ламінує, поєднуючи в собі надійність, зручність і прекрасний тон.

 

Звукознімачі

 

Звукознімачі Yamaha YGD M3 були створені для потужного відкритого звучання і прекрасно поєднуються з гнучким активним передпідсилювачем. Завдяки особливому дизайну зі збільшеними магнітопроводами під кожною струною і керамічним магнітам, вони забезпечують максимально щільне і драйвовое, але в той же час розбірливе звучання.

 

Електроніка

PerfEQ

PerfEQswitch

 

TRBX300 обладнаний унікальною розробкою від Yamaha-перемикачем Perfomance EQ-активною схемою з п'ятьма передвстановленими налаштуваннями еквалайзера. Це забезпечує миттєву зміну характеру звучання інструменту, а додатковий 2-смуговий еквалайзер дозволяє Вам робити точніше налаштування тону бас-гитары.

 

Кріплення грифа

Neck Joint

 

У бас гітарах TRBX використовується прецизійне точне кріплення грифа на болтах, для максимально зручного налаштування і прозорого енергійного звучання. Розроблений за сотні годинників гри, новий профіль кріплення грифа забезпечує міцність, передачу вібрації і зручний доступ до верхніх ладів.

 

Струнотримач

Bridge

 

Важкий литий струнотримач  ефективно передає вібрацію струн на корпус для щільного, багатого звучання у поєднанні із зручністю регулювання і перевіреною довговічністю. Міжструнна відстань 19 мм (на 4-струнній версії) забезпечує максимальна зручність як при грі сліпому, так і при використанні пальцьової техніки.

 

Голівка грифа

Headstock

Headstock

 

Пряме розташування струни від нульового поріжка до кілочка виключає бічне натягнення, забезпечуючи чудову стабільність налаштування і зменшуючи кількість непотрібних призвуків.

 

Нульовий поріжок

Nut

 

Ширина нульового поріжка на TRBX-304 складає 38мм, що забезпечує комфортне звукоизвлечение у будь-яких стилях гри.

 

Вихідний роз'їм

Output Jack

 

Монтований на сталеву пластину, стандартний 1/4" джек Yamaha забезпечує довговічність і простоту обслуговування.

 


Корпус Червоне дерево
Тип конструкції Гриф на болтах
Гриф Клен, червоне дерево з 5 шматків
Накладка грифа Палісандр
Мензура 34"
Лади 24
Бридж Литой
Звукознімачі MHB3n(Ceramic), MHB3b
Еквалайзер Активний 2-смуговий
Управління Master Volume, Pickup Balancer, Bass, Treble + Performance EQ switch
Механіка Чорний нікель
Колір Чорний-BL
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Еквалайзер / Термоблок
Активний
Конструкція
Гриф на болтах
Корпус
Червоне дерево
Мензура
34"
Гриф
Клен
Накладка грифа
Палісандр
Лади
24
Механіка
Чорний нікель
Тип
4-струнні
TRBX-304 (BL)

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.