Бас-гітара CORT GB35J(BK)

Бас-гітара CORT GB35J(BK)

11760

Розпродано
11 315 грн
Бас-гитары серії GB створені для, сучасних музикантів з традиційним смаком. Ці інструменти поєднують, класичний, перевірений часом, зовнішній вигляд з сучасними, удосконаленнями і стануть вашими вірними помічниками на будь-якій сцені. Конфігурація звукознімачів JJ, Класична і улюблена... (див. повний опис)

Cort GB Series-PROSHOW.COM.UA

Бас-гитары серії GB створені для сучасних музикантів з традиційним смаком. Ці інструменти поєднують класичний, перевірений часом, зовнішній вигляд з сучасними удосконаленнями і стануть вашими вірними помічниками на будь-якій сцені.

Конфігурація звукознімачів JJ

Cort GB Series-PROSHOW.COM.UA

Класична і улюблена багатьма бас-гитаристами комбінація з пари звукознімачів J-type, у поєднанні з регулятором балансу датчиків, стала справжнім стандартом для багатьох інструментів. Широка тембральна палітра дозволяє адаптувати звучання GB-35J практично до будь-якої музичної ситуації, роблячи його придатним для гри практично у будь-якому музичному жанрі. Феритові керамічні магніти, використовувані в звукознімачах PowerSound, забезпечують високий рівень вихідного сигналу і щільне звучання.

Бридж EB7

Cort GB Series-PROSHOW.COM.UA

Масивний бридж EB7 в моделі GB35J забезпечує чудову передачу вібрації струн на корпус, крім того він зносостійкий і зручний в точному підстроюванні мензуры.


Корпус Агатис
Тип конструкції Гриф на болтах
Гриф Канадський клен
Накладка грифа Палісандр
Мензура 34"
Лади 22 / Large
Бридж EB7
Звукознімачі PSEB1A-5/F & MBA1P-5
Управління 2 гучність, 1 тон
Механіка Хром
Колір Чорний-Black
Комплектація Гітара, ключ для анкера
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців
Еквалайзер / Термоблок
Пасивний
Конструкція
Гриф на болтах
Корпус
Агатис
Мензура
34"
Гриф
Клен
Накладка грифа
Палісандр
Звукознімачі
Пасивні
Лади
22
Механіка
Хром
Тип
5-струнні
GB35J (BK)
CORT - найбільший виробник гітар у світі і №1 на Українському ринку. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Cort робить більше 1 мільйона інструментів в рік на фабриках в Індонезії(переважно електро і бас-гитары) і Китаї(акустичні гітари). Окрім цього Cort робите гітарні комбоусилители і аксесуари(тюнери, чохли, інструментальний кабель). Центральний офіс компанії знаходиться в Південній Кореї. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Сьогодні компанія CORT GUITARS є найбільшим виробником гітар у світі! У CORT гордяться своєю багаторічною спадщиною і майже піввіковим досвідом у виробництві електричних і акустичних інструментів.