Бас-гітара CORT ARONA 5(BK)
Бас-гітара CORT ARONA 5(BK)
Бас-гітара CORT ARONA 5(BK)
Бас-гітара CORT ARONA 5(BK)

Бас-гітара CORT ARONA 5(BK)

11777

Розпродано
17 037 грн
Лінійка бас-гитар Arona була розроблена в співпраці з німецьким виробником Sandberg Guitars і витримана у виключно лаконічному європейському стилі. Унікальна механіка, спеціальні звукознімачі і відбірна деревина роблять ці бас-гитары прекрасним вибором як для початківців, так і для... (див. повний опис)

Cort Arona Series-PROSHOW.COM.UA

Лінійка бас-гитар Arona була розроблена в співпраці з німецьким виробником Sandberg Guitars і витримана у виключно лаконічному європейському стилі. Унікальна механіка, спеціальні звукознімачі і відбірна деревина роблять ці бас-гитары прекрасним вибором як для початківців, так і для професійних музикантів, що шукають доступний, але надійний інструмент з універсальним звучанням.

Два кольори-два матеріали корпусу

Cort Arona Series-PROSHOW.COM.UA

Cort Arona має 2 модифікації: в глянсовому чорному лаку з корпусом з вільхи, для любителів класичного бас-гитарного тембру з виразною серединою, і в харизматичному фактурному забарвленні санберст, з корпусом з болотяного ясена-дуже музичної породи дерева з щільним низом і гострим "пружним" верхом.

Звукознімачі Desonic By Delano

Cort Arona Series-PROSHOW.COM.UA

Два звукознімачі Desonic, розроблені бутиковым виробником Delano відрізняються збільшеними до 9,5мм магнітопроводами і мають спеціальне намотування котушок датчика. Потужний хамбакер з об'ємним звучанням, що "гарчить", прекрасно доповнюється класичним J-type датчиком, ідеальним для гри слэпом. А розроблена компанією Sandberg активна електроніка, з 2-смуговим еквалайзером і можливістю змішування сигналу звукознімачів, дозволить легко і швидко отримати необхідне звучання як під час виступу, так і в студії.

Струнотримач Sandberg

Cort Arona Series-PROSHOW.COM.UA

Масивний струнотримач Sandberg 4 забезпечує збільшений сустейн, чудова інтонація кожної зіграної ноти і відмінно передає вібрацію струн на корпус. Спеціальна конструкція дозволяє відрегулювати не лише мензуру і висоту, але також і відстань між струнами.

 


Корпус Вільха
Тип конструкції Гриф на болтах
Гриф Клен, 3 шматки, профіль "С"
Накладка грифа Палісандр
Мензура 34"
Лади 24/Large
Бридж Sandberg 5 Bridge
Звукознімачі Desonic By Delano, Jazz-F & MM-R Pickup
Еквалайзер 2-смуговий активний
Управління Гучність, баланс, еквалайзер
Механіка Хром
Колір Чорний BK
Комплектація Гітара, ключі
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців
Еквалайзер / Термоблок
Активний
Конструкція
Гриф на болтах
Корпус
Вільха
Мензура
34"
Гриф
Клен
Накладка грифа
Палісандр
Звукознімачі
Пасивні
Лади
24
Механіка
Хром
Тип
5-струнні
ARONA 5 (BK)
CORT - найбільший виробник гітар у світі і №1 на Українському ринку. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Cort робить більше 1 мільйона інструментів в рік на фабриках в Індонезії(переважно електро і бас-гитары) і Китаї(акустичні гітари). Окрім цього Cort робите гітарні комбоусилители і аксесуари(тюнери, чохли, інструментальний кабель). Центральний офіс компанії знаходиться в Південній Кореї. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Сьогодні компанія CORT GUITARS є найбільшим виробником гітар у світі! У CORT гордяться своєю багаторічною спадщиною і майже піввіковим досвідом у виробництві електричних і акустичних інструментів.