Бас-гітара CORT AB850F(BK) w/bag
Бас-гітара CORT AB850F(BK) w/bag
Бас-гітара CORT AB850F(BK) w/bag
Бас-гітара CORT AB850F(BK) w/bag
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Бас-гітара CORT AB850F(BK) w/bag

11787

У магазині
13 621 грн
Акустичні бас-гитары Cort мають повнорозмірний об'ємний корпус форми Jumbo для глибокого натурального звучання. Високоякісна електроніка Fishman забезпечує чудовий тембр при підключенні до підсилювача. Верхня дека з ялини, що ламінує, Ялина (Spruce) є промисловою, стандартом... (див. повний опис)

Cort Acoustic Bass-PROSHOW.COM.UA

Акустичні бас-гитары Cort мають повнорозмірний об'ємний корпус форми Jumbo для глибокого натурального звучання. Високоякісна електроніка Fishman забезпечує чудовий тембр при підключенні до підсилювача.

Верхня дека з ялини, що ламінує

Cort Acoustic Bass-PROSHOW.COM.UA

Ялина(Spruce) є промисловим стандартом для виробництва верхньої деки сучасних акустичних гітар. Унікальне поєднання міцності і еластичності цієї деревини дозволяють добитися збільшеного динамічного діапазону і прекрасної артикуляції, при цьому інструменти з верхньою декою з ялини прекрасно підійдуть для будь-якої манери гри.

Багатошарова конструкція верхньої деки, що ламінує, дозволила створити інструмент стійкий до перепадів температури і вологості.

Обичайка і задня дека з червоного дерева, що ламінує

Cort Acoustic Bass-PROSHOW.COM.UA

Завдяки яскравому, але щільному звучанню з вираженим середньочастотним діапазоном, червоне дерево стало стандартом для виготовлення обичайки і нижньої деки акустичних гітар.

 

Попри те, що багате звучання цілісної деревини залишається неперевершеним, конструкція з дерева, що ламінує, також може забезпечити відмінне звучання прекрасного надійного і доступного інструменту. Одне з достоїнств застосування такої конструкції-неймовірна стійкість навіть до різких перепадів вологості.

Электроника Fishman

Cort Acoustic Bass-PROSHOW.COM.UA

Fishman's Isys розроблений для отримання максимальної якості звучання при мінімальному розмірі, а хроматичний тюнер з LED дисплеєм дає можливість швидко і зручно настроїти гітару навіть на найтемнішій сцені.


Корпус Верхня дека з ялини, нижня дека і обичайка з червоного дерева, глибина корпусу 110х135мм
Тип конструкції Вклеєний гриф
Гриф Червоне дерево
Накладка грифа Палісандр
Мензура 34"
Лади 22
Бридж Палісандр
Звукознімачі Передпідсилювач Fishman lsys Plus і пьезозвукосниматель Sonicore
Управління Гучність, 2-смуговий еквалайзер, тюнер, реверс фази
Механіка Хромована
Колір Чорний глянсовий-BK
Комплектація Гітара, ключі, м'який чохол
Виробництво Індонезія
Еквалайзер / Термоблок
Активний
Конструкція
Вклеєний гриф
Корпус
Червоне дерево
Мензура
34"
Гриф
Червоне дерево
Накладка грифа
Палісандр
Звукознімачі
Пасивні
Лади
22
Механіка
Хром
Тип
4-струнні
AB850F (BK) w/bag
CORT - найбільший виробник гітар у світі і №1 на Українському ринку. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Cort робить більше 1 мільйона інструментів в рік на фабриках в Індонезії(переважно електро і бас-гитары) і Китаї(акустичні гітари). Окрім цього Cort робите гітарні комбоусилители і аксесуари(тюнери, чохли, інструментальний кабель). Центральний офіс компанії знаходиться в Південній Кореї. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Сьогодні компанія CORT GUITARS є найбільшим виробником гітар у світі! У CORT гордяться своєю багаторічною спадщиною і майже піввіковим досвідом у виробництві електричних і акустичних інструментів.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.