Блок-флейта YAMAHA YRB-302 BII
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Блок-флейта YAMAHA YRB-302 BII

14890

У магазині
8 874 грн
Блок-флейта бас F На додаток до поширеніших сопрано і альт блок-флейтам, ансамблі часто вимагають інші діапазони звучання, такі як тенор, бас, і навіть "Контр" бас. Yamaha пропонує повну лінійку високоякісний тенор і бас блок-флейт виконаних з ABS полімеру і натуральних... (див. повний опис)

Блок-флейта бас F

На додаток до поширенішим сопрано і альт блок-флейтам, ансамблі часто вимагають інші діапазони звучання, такі як тенор, бас, і навіть "Контр" бас. Yamaha пропонує повну лінійку високоякісних тенор і бас блок-флейт виконаних з ABS полімеру і натуральних деревних матеріалів. До того ж бас блок-флейта Yamaha звучить одночасно легко і, проте сфокусоване.

 

300-а серія пропонує широку гамму блок-флейт-від баса до сопранино. Усі ці інструменти мають багате звучання, і в той же час виготовлені з міцного і не вимагаючого відходу пластика ABS. З їх широкою гамою тональних відтінків і відмінною зручністю, ці інструменти можуть з успіхом конкурувати з дорожчими, дерев'яними моделями. Блок-флейти серії 300 поставляються у безлічі видів, деякі из-них мають обробку, що імітує дерево.


Зігнута трубка пробладает невеликим рівнем опору під час гри, дозволяючи Вам краще контролювати дихання, тим самим сприяючи більшій виразності при грі і поліпшеному звукоизвлечению.


  • Бас блок-флейта
  • F лад
  • Система бароко
  • Виконана з ABS пластика
  • Чохол, ремінь і шомпол в комплекті

Виробництво Японія
YRB-302 BII

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.