Блок-флейта YAMAHA YRT-304 BII

Блок-флейта YAMAHA YRT-304 BII

14901

Розпродано
2 730 грн
Блок-флейта тенор На додаток до звичайних сопрано і альтовим, блокфлейтам, ансамблям часто потрібно і інші інструменти, такі, як, тенорові, басові і навіть контрабасовые флейти. Yamaha пропонує повну, лінійку високоякісних тенорових і басових блокфлейт, як з, пластика, так і з... (див. повний опис)

Блок-флейта тенор

На додаток до звичайних сопрано і альтових блокфлейт, ансамблям часто потрібно і інші інструменти, такі, як тенорові, басові і навіть контрабасовые флейти. Yamaha пропонує повну лінійку високоякісних тенорових і басових блокфлейт, як з пластика, так і з дерева. На додаток до них контрабасовая блокфлейта Great Bass має напрочуд ефективний баланс між витратою повітря і широким, сфокусованим звуком.

 

  • Корпус-ABS пластик
  • Система-Бароко
  • Клапани-З
  • Комплектація: кейс, упор для великого пальця, таблиця нот, шомпол і крем для чищення

YRT-304 BII

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.