Denon SC5000M PRIME
Denon SC5000M PRIME
Denon SC5000M PRIME
Denon SC5000M PRIME
Denon SC5000M PRIME
Denon SC5000M PRIME
Denon SC5000M PRIME
Denon SC5000M PRIME
Denon SC5000M PRIME
Denon SC5000M PRIME
Denon SC5000M PRIME
Denon SC5000M PRIME
Denon SC5000M PRIME
Denon SC5000M PRIME
Denon SC5000M PRIME
Denon SC5000M PRIME

Програвач Denon DJ SC5000M PRIME

Denon DJ

39270

Розпродано
62 946 грн
SC5000M PRIME - Інноваційний DJ -проигрыватель зі вбудованими засобами аналізу музичних файлів і здатністю програвати одночасно два треки з однієї деки. Кольоровий 7-дюймовий мультитач дисплей високого розділення, цифрові коаксіальні виходи 24 біт/96 кГц, підтримка нестислих форматів аудіо (FLAC, ALAC і WAV). 8 багатофункціональних пэдов і міцний 8-дюймовий джог з екраном для відображення обкладинки трека. Три порти USB і один слот під SD -карту, можливість синхронізації до 4-ех плеєрів через LAN -порт.
Новинка 2018 року

Denon DJ SC5000M Prime - Цифровий Dj медіаплеєр, моторизований платтер з 7" джогом, 3 порти USB + 1 порт SD, 24 біт/96 кГц, 7-дюймовий мультитач дисплей, 8 performance -пэдов, кабелі і ключ для платтера в комплекті.

В авангарді DJ технологій - компанія DENON DJ випустила модифікацію топового плеєра Denon DJ SC5000 Prime з моторизованим джогом - DJ SC5000M Prime. Плеєр Denon DJ SC5000M Prime оснащений моторизованим платтером з реальним 7-дюймовим джогом, який дає вам справжній механічне обертання під кінчиками пальців, як на класичній вертушці.

Регулювання чутвительности і змінні момент, що крутить, додатково покращують відчуття вінілу. Denon DJ SC5000M Prime також включає великий сенсорний екран, який дозволяє легко і швидко переміщатися по треках. SC5000M може похвалитися двошаровим відтворенням і можливістю відтворення нестислих аудіоформатів, таких як FLAC, ALAC і WAV -файлы. Також є 8 різноколірних тригерних пэдов для ремиксов треків на льоту.

Моторизований платтер для істинного вінілового відчуття.

Поєднання вінілу з цифровим світом. Denon знову вивели професійне ди-джей устаткування на новий рівень. SC5000M пропонує вам перший у світі моторизований платтер на DJ -проигрывателе, що дозволяє насолоджуватися справжнім вінілом.

Ви відчуєте напругу вінілу. Зміни обертання і чуствительности для справжнього контролю і скретчинга, яке дає вам істинне механічне обертання під кінчиками пальців. Алюмінієва плита з литого під тиском металу відрізняється надвисокою роздільною здатністю (3600 тиків на оборот), яка обертається за допомогою безщіткового електродвигуна постійного струму. Зробіть свою цифрову музику жвавою з SC5000M.

Творчий диджеинг.

Ви зможете ремикшировать доріжки і жонглювати гарячими cues, лупами, зрізом і roll за допомогою багатофункціональних тригерних пэдов. Ви можете перестрибнути через різні біти треків, ви також можете створювати креативні лупи і легко змінювати довжину лупов під час її відтворення, дозволяючи створювати свою власну доріжку.

Грайте 2 треки на 1 деці.

SC5000M дозволяє грати і зводити два треки на одній деці. Ви могли б створити цілий DJ -микс на одній деці, якщо захочете. SC5000M об'єднує два окремих DJ -проигрывателя в один автономний блок.

Легко додайте акапеллу в інструмент, або жонглюйте між двома доріжками без необхідності в ноутбуку. По суті, SC5000M - це дві деки в одній. Змішайте і порівняйте біти, інструментальні засоби і акапеллы, і киньте "миттєві подвоювання" через шари.

Нова функція "миттєвого подвоєння" дозволяє відтворювати дублікати поточної ігрової доріжки з однаковою тимчасовою шкалою для 2-го музиканта по мережі або другого музиканта на тому ж приладі.

Вбудований аналіз ключа і Beatgrid.

Немає необхідності в тому, щоб комп'ютер аналізував ваші треки. SC5000M робить це для вас завдяки багатоядерному процесору. Ви зможете імпортувати плейлисты Rekordbox, треки, гарячі cues і цикли.

Синхронізація музики з iTunes проста. Безкоштовне програмне забезпечення для управління двигуном Prime від Denon дозволяє синхронізувати і інтегрувати ваші треки з iTunes, Serato DJ Pro і тепер колекції Native Instruments Tracktor - імпортувати плейлисты, гарячі cues і т. д.

Використайте USB, SD і декілька аудіоформатів.

Ви можете відтворювати файли безпосередньо з USB або SD -карты. Три USB -слота, що робить диджеинг легенею. Вони також відтворюватимуть усі ваші стандартні аудіоформати, включаючи WAV, MP3, AIFF, FLAC і ALAC. Також є вихід LAN, тому ви можете підключити до 4 медіаплеєрів для ще більше творчих можливостей.

Екран Multi - Touch HD для швидкої навігації.

Пошук ваших треків в найкоротші терміни. Сенсорний HD -экран SC5000M дозволяє легко переглядати, завантажувати і переміщати треки по доріжках. Ви також зможете побачити свою важливу інформацію про трек, включаючи форми сигналу, темп, назви дорожче

SC5000M PRIME