Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Reloop SPiN
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Програвач Reloop SPiN

39283

Уточнюйте наявність перед оплатою
12 870 грн
Програвач має декілька варіантів підключення: Bluetooth, USB, Aux, два виходи для навушників, основний вихід RCA і вбудований динамік.

Пристрій поставляється в комплекті з 7-дюймовою платiвкою, на якій вже записані звуки для скретчинга. Кроссфейдер 45 мм, який також комплектується, можна переставити в залежності від того, на якові сторону віддають перевагу грати користувачi.

Новинка 2019 року

Reloop Spin portable turntable - Програвач вінілових пластинок для DJ і Hi - Fi, ремінною привід, 3 швидкості 33 1/3, 45 і 78, вихід RCA, запис на USB, Bluetooth, вбудований динамік, AUX вхід, живлення від батарей/павер-банка/блоку живлення, аксесуари в комплекті.

Reloop SPIN portable turntable - це портативний програвач, який гарантує мобільну розвагу у будь-якому місці! Програвач поставляється з усім необхідним з коробки і спеціально оптимізований для скретчинга і нарізки.

СТРИМИНГ ВАШОЇ МУЗЫКИ ЧЕРЕЗ BLUETOOTH.

Технологія Bluetooth Audio Streaming дозволяє здійснювати потокову передачу музики або бітів по безпровідній мережі через SPIN - таким чином програвач стає динаміком для вашого смартфону.

ВКЛЮЧАЄ 7'' ВІНІЛ SCRATCH.

SPIN поставляється з 7-дюймовим слипматом і ексклюзивним 7-дюймовим вінілом, що містить спеціально відібрані сэмплы і ритми для початківців і досвідчених музикантів.

ГНУЧКІ ВАРІАНТИ ЖИВЛЕННЯ.

Насолоджуйтеся вашими записами в дорозі: SPIN надзвичайно портативний не лише завдяки своїй формі і невеликому форм-фактору, але також завдяки гнучким опціям живлення. Може використовуватися із звичайним блоком живлення USB (5 В, 2 А), блоком живлення USB або акумуляторними батареями. Батареї можуть бути вставлені у відсік на дні. Індикатор живлення інформує вас про робочий стан програвача. Пылезащитный чохол захищає програвач, а завдяки ручці, SPIN можна носити як валізу. Протиковзкі гумові ніжки гарантують стабільність.

ВИДАТНИЙ ДЛЯ МОБІЛЬНОГО СКРЕТЧИНГА І НАРІЗКИ.

За допомогою перемикача на верхній панелі програвача ви можете вибрати одну з трьох швидкостей (33 1/3, 45 і 78 про / мін), яка охоплює усі доступні швидкості. Прямий тонарм забезпечує підвищену стійкість і може бути зафіксований за допомогою замку транспортування. Заздалегідь встановлений картрідж має відмінні функції відстежування і надійно утримує канавку навіть при швидкому скретчинге.

45-мм КРОССФЕЙДЕР, ЗАЗДАЛЕГІДЬ ВСТАНОВЛЕНИЙ.

Точний 45-мм кроссфейдер має унікальний форм-фактор, а завдяки технології з двома рейками він особливо готується. Крім того, можна встановити кроссфейдер по обидві сторони від платтера - просто виберіть переважне положення.

РОЗШИРЕНИЙ КОНТРОЛЬ І РЕГУЛЮВАННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ.

На верхній панелі ви можете знайти кнопку пуску / зупинки, а також регулятор висоти тону з діапазоном +/- 20% для точного налаштування. Регулювання тембру може використовуватися для адаптації звучання низьких частот до ваших вимог. Гучність для входу AUX і виходу майстер / навушників можна регулювати за допомогою двох окремих елементів управління. Існує також 7-дюймовий адаптер для записів з великим центральним отвором.

ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ДОДАТОК SUPER SPIN DUCK LOOPER.

Придбаваючи будь-який SPIN, DJ Babu і Beat Junkies Institute додають безкоштовну копію свого додатка Super SPIN Duck Looper, який можна ідеально використати в якості інструменту для бітів при скретчинге і нарізці.

RELOOP SPIN - ПІДКЛЮЧИТЕ ЧЕРЕЗ ВІНІЛ.

Завдяки поєднанню програвача і мікшера, а також високій зв'язності, SPIN ідеально підходить для любителів вінілу, а також для початкуючих початківців діджеїв.

Особливості Reloop Spin portable turntable:

-Портативный програвач для любителів вінілу і скретчинга

-Мобильные розваги з вашим програвачем у будь-якому місці

-Выдающийся для мобільних scratching і cutting

-Высококачественная 7'' - скретч-запись: професійно записані сэмплы для скретчинга і біти

-Потоковая передача аудіо через Bluetooth: безпровідна потокова передача музики або бітів на пристрій

- Smart USB запис: прямий запис на USB у форматі MP3

-Может також використовуватися для оцифрування вінілу

-Встроенный динамік зліва від програвача

- 3 вибираних швидкості (33 1/3, 45 і 78 про / мін)

-Чрезвычайно стійкий тонарм з транспортним замком

-Картридж з відмінними функціями відстежування

-Точный 45-мм кроссфейдер з технол

SPiN
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.