Дисклавир YAMAHA DGC1 E3(PWH)
Дисклавир YAMAHA DGC1 E3(PWH)
Дисклавир YAMAHA DGC1 E3(PWH)
Дисклавир YAMAHA DGC1 E3(PWH)
Дисклавир YAMAHA DGC1 E3(PWH)
Дисклавир YAMAHA DGC1 E3(PWH)
Дисклавир YAMAHA DGC1 E3(PWH)
Дисклавир YAMAHA DGC1 E3(PWH)

Дисклавир YAMAHA DGC1 E3(PWH)

14620

Розпродано
1 152 710 грн
Насолодіться розкішним звучанням рояля у поєднанні з багатим мультиінструментальним супроводом!, Приступати до гри і прослуховування музики можна в перший же день, Інструмент не вимагає установки спеціального програмного, забезпечення, і, вам не обов'язково купувати музику - в комплект постачання,... (див. повний опис)

Насолодіться розкішним звучанням рояля у поєднанні з багатим мультиінструментальним супровоhouse!

E3SERIES

Приступати до гри і прослуховування музики можна в перший же день

Інструмент не вимагає установки спеціального програмного забезпечення, і вам не обов'язково купувати музику-в комплект постачання Е3 входять ексклюзивні музичні диски. Починати прослуховування можна відразу після того, як вам доставлять інструмент.

 

E3 перетворить вашу вітальню на концертний зал: компанія Yamaha підібрала для вас понад 400 композицій для відтворення.

Передача нюансів з кристальною чистотою

Гучність Е3 можна регулювати в міру необхідності. При мінімальній гучності Е3 звучатиме не голосніше за шепіт, зберігаючи при цьому найдрібніші деталі кожної ноти і усе те багатство звуку, яке можна чекати від акустичного рояля Yamaha.

Зручність DisklavierRadio

Завдяки функції прямого Інтернет-з'єднання(IDC) ви можете прослуховувати програми Інтернет-радіо DisklavierRadio. Ця радіостанція передає музику без зупинки по 11 каналам, дозволяючи вибрати те, що найбільш відповідатиме вашому настрою.

Збережіть свої музичні записи

Проста процедура запису і велика пам'ять

Модель Е3 має велику вбудовану пам'ять, що дозволяє зберігати сотні годинників музики. Тому ви можете спокійно записувати все, що завгодно, і у будь-який час-одним натисненням кнопки.

Відтворення музики безпосередньо з USB- облаштування

Для прослуховування улюбленої музики досить вставити USB- накопичувач в один з трьох USB- портів E3. Ви можете прослуховувати музику з будь-якого підключеного пристрою або відтворювати запис власного виконання для друзів і родичів.

Синхронізація запису виконання з музикою на CD

Дисклавир Е3 дозволяє вам записувати власне виконання на тлі записаних на CD композицій своїх улюблених виконавців, груп або оркестрів. Ваша гра, включаючи інформацію про натиснення клавіш і педалей, буде записана як MIDI- дані і збережена у вбудованій пам'яті Е3.

 

Таким чином, відтворення вашого виконання на фортепіано буде ідеально синхронізовано з музикою на диску, під яку ви записувалися.

 

Багате резонансне звучання рояля і неймовірна виразність

BabyGrands

Дисклавир DGC1 E3 виконаний на основі рояля GC1 що має поліпшену механіку і багатий тембр, схожий з прекрасним тембром популярного рояля Yamaha С2. Це надзвичайно виразний інструмент, доступний за ціною, завдяки використанню менш дорогих матеріалів і економічному виробництву.

Більше ста років досвіду створення роялів

Неперевершені по красі і звучанню роялі GС1 є кульмінацією багаторічного досвіду компанії Yamaha в створенні роялів. Ці інструменти, що увібрали в себе віковий досвід майстерних майстрів, відрізняють якість і виконавські характеристики, якими віhouseа компанія Yamaha, і з якими ми вступаємо в друге століття своєї історії створення роялів.

Виняткова точність виготовлення

Роялі Yamaha заслужили всесвітню репутацію інструментів виключно високої якості. Віhouseі своїм надзвичайно виразним звучанням і надійною службою впродовж довгого часу, вони відіграють важливу роль у виконавському мистецтві і музичній освіті.

 

Роялі Yamaha постійно фігурують в числі інструментів, які настійно рекомендують настроювачі і майстри, і є головним вибором піаністів усіх рівнів у всьому світі.



Репутація Yamaha заснована на столітній традиції найвищої майстерності і професіоналізму, яка, у свою чергу, спирається на унікальні технології, сучасну виробничу базу і висококваліфікований, знаючий і відданий своїй справі персонал.

 

Завдяки використанню високих технологій на усіх етапах виробничого циклу, ми здатні самі створювати практично будь-які деталі для будь-якого фортепіано. Такий підхід дозволив нам досягти значних успіхів і встановити загальновизнаний стандарт якості.

Пристосованість до умов експлуатації

Yamaha створила рояль, адаптований до тяжких умов клімату. Стабільність налаштування, обробка і музичні характеристики розраховані на те, щоб залишатися на незмінно високому рівні впродовж тривалого терміну служби.

Балансированная механіка Yamaha

Кожна клавіша піаніно Yamaha проходить ретельний контроль і калібрується відповідно до строгих норм. Балансування клавіатури дозволяє добитися рівномірності тембру інструменту в усьому діапазоні, а також чудової чутливості.

Рама V-Pro

При виготовленні чавунної рами DGC1 E3 застосовується технологія вакуумного литва V-Pro(Vacuum Shield Mold Process). Ця технологія дозволяє виготовляти деталі з набагато більшою точністю. Рами V-Pro відрізняються не лише привабливим зовнішнім вигляhouse, але і підвищеною надійністю.

Управління дисклавиром за допомогою iPhone, iPod Touch і iPad

Новітня версія вбудованого ПО для дисклавира MarkIV і E3 дозволяє управляти інструментом дистанційно з використанням iPhone, iPod Touch або iPad.


Щоб активувати цю зручну функцію і почати використати перераховані пристрої для вибору композицій, запису і підключення до Інтернет-радіо DisklavierRadio, звернетеся до посібника користувача за інформацією про використання функції мережевого оновлення. Ви також можете завантажити останню версію ПО з веб-сайту Yamaha.


За допомогою перерахованих пристроїв ви можете управляти основними функціями дисклавира, а саме: вибір носія даних, запуск/зупинка, темп/транспонування, новий запис, підключення до DisklavierRadio, регулювання гучності і так далі

 


Клавіатура 88 клавіш з покриттям з акрилу/бакеліту
Дисплей Монохромний графічний ЖК дисплей
MIDI MIDI In/MIDI Out
Облаштування зберігання Внутрішня пам'ять, USB Flash носій, CD
USB TO HOST 1 x USB TO HOST
USB TO DEVICE 2 х USB TO DEVICE
Додатково Сервокеровані приводи клавіш і педалей
Розміри 1610 х 1490 х 1010 мм
Вес 324 кг
Колір Полірований білий лак-PWH
Виробництво Японія
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
DGC1 E3 (PWH)

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.