Купити Дисклавир YAMAHA DGB1K ENST DISKLAVIER ENSPIRE ST(PE)
Купити Дисклавир YAMAHA DGB1K ENST DISKLAVIER ENSPIRE ST(PE)
Купити Дисклавир YAMAHA DGB1K ENST DISKLAVIER ENSPIRE ST(PE)
Купити Дисклавир YAMAHA DGB1K ENST DISKLAVIER ENSPIRE ST(PE)
Купити Дисклавир YAMAHA DGB1K ENST DISKLAVIER ENSPIRE ST(PE)
Купити Дисклавир YAMAHA DGB1K ENST DISKLAVIER ENSPIRE ST(PE)
Купити Дисклавир YAMAHA DGB1K ENST DISKLAVIER ENSPIRE ST(PE)
Купити Дисклавир YAMAHA DGB1K ENST DISKLAVIER ENSPIRE ST(PE)

Дисклавир YAMAHA DGB1K ENST DISKLAVIER ENSPIRE ST(PE)

25018

Розпродано
1 161 310 грн
Дисклавир Yamaha ENSPIRE ST - це щось більше, ніж просто рояль для виконавця і слухача. Функції запису і відтворення, а також запатентована технологія Yamaha SILENT Piano роблять цей інструмент ідеальним вибором для сім'ї, зосередженого виконавця або просто любителя музики. Унікальна... (див. повний опис)

Дисклавир Yamaha ENSPIRE ST-це щось більше, ніж просто рояль для виконавця і слухача. Функції запису і відтворення, а також запатентована технологія Yamaha SILENT Piano роблять цей інструмент ідеальним вибором для сім'ї, зосередженого виконавця або просто любителя музики. Унікальна технологія DSP Servo Drive System дозволяє добитися максимально точного і детального відтворення виконання завдяки автоматичному контролю і калібруванню руху клавіш і педалей в реальному часі під час відтворення.

Yamaha Disklavier купити в Україні

Технологічно строгий, акустично елегантний

Завдяки елегантній панелі управління, зберігається простота управління, а інструмент виглядає так само витончено, як кращі акустичні роялі Yamaha.

Проста інтеграція

Можливість підключення до безпровідної мережі і мобільних пристроїв, смартфонів і комп'ютерів відкриває доступ до усіх унікальних можливостей інструменту і ексклюзивного контенту.

Тисячі творів в одному шедеврі

Дисклавир ENSPIRE дозволить вам насолодитися будь-якою музикою, відповідною до вашого настрою або події,-від класичних фортепіанних мініатюр або концертів до джазових і популярних композицій в супроводі аудіо і вокалу. Інтуїтивно зрозумілий і дружній призначений для користувача інтерфейс відкриває доступ до 500 передвстановлених композицій* і тисяч композицій, які можна завантажити з онлайн-магазину Yamaha MusicSoft.

Ексклюзивні потокові сервіси

У дополние до всього, ENSPIRE пропонує також революційний сервіс радіо-трансляцій, який дозволить вам відкрити для себе безліч фортепіанних виконань в затишній houseашней обстановці. Yamaha Piano Radio відкриє для вас доступ до більш ніж 30 каналів фортепіанної музики, працюючих 24 години в добу.

*Передвстановлені композиції включають 380 сольних фортепіанних композицій(PianoSoft Solo), 72 композиції з інструментальним акомпанементом(PianoSoft Plus) і 48 композицій з аудіо доріжками супроводу(PianoSoft Audio).

Видатні музиканти у вас у вітальні

Дисклавир ENSPIRE содежит в собі виконання таких віhouseих, титулованих і легендарних артистів Yamaha як Сара Маклахлан(Sarah McLachlan), Боб Джеймс(Bob James) і Джейми Каллэм(Jamie Cullum) *. Це не просто відтворення виступів артистів, а ексклюзивне виконання композицій ними самими, спеціально записане для ENSPIRE. Відчуйте щонайтонші штрихи, відтінки і емоції, які передає інструмент в точності відображаючи техніку і виконання артиста.

*Всього 48 композицій з аудіо-супровоhouse(PianoSoft Audio). 13 з них виконані артистами Yamaha : Сарою Маклахлан(Sarah McLachlan), Бобом Джеймсом(Bob James) і Джейми Каллэмом(Jamie Cullum).

Кожна нота, кожен нюанс

Дисклавир ENSPIRE-це єдиний інструмент, здатний достовірно передати кожну деталь фортепіанного виконання з точністю, недоступною іншим інструментам. Наприклад, час відпуску руки з клавіші безпосередньо впливає на швидкість повернення демпферів до струн, що допомагає піаністові точніше виразити свою музичну думку. У конкурентів використовуються зумовлені програмні рішення для управління часом повернення клавіш, при цьому кожна клавіша повертається з однаковою швидкістю. Такі програми відтворюють лише частину оригінального виконання, залишаючи як мінімум половину музичної інформації без уваги. Дисклавир же здатний повторити кожну деталь артикуляції виконання, включаючи швидкість відпуску руки з клавіш. Він до дрібниць відтворює те, що непідвладно іншим просунутим системам. Ці неперевершені можливості відтворення у поєднанні з технологією AccuPlay DSP роблять ENSPIRE інструментом, який не просто дуже точно передає оригінальне виконання, але має можливість підлаштувати це відтворення для забезпечення найкращого сприйняття усіх найдрібніших деталей.

Натхненний технологією і енергією виконання

Можливість надзвичайно точного запису виконання дозволяє викладачам і студентам підвищувати свій рівень виконання і розширює можливості музичного самоудосконалення. Запатентована технологія синхронізації відео надає користувачам можливість створювати, зберігати і ділитися візуальним представленням свого виконання за допомогою дисклавира і відеокамери.

Звучання інновацій

Технологія Yamaha SILENT Piano™ дозволяє прослуховувати, займатися і виконувати музику, не тривоживши оточення. Застосування унікальної технології бінаурального сэмплирования, заснованою на интерауральных властивостях людського вуха, дозволяє Дисклавирам ENSPIRE прекрасно відтворювати в нашуниках звучання великого концертного рояля Yamaha CFX з місця виконавця. Ця сучасна технологія інтегрована в кожну модель Дисклавиров ENSPIRE серій ST і PRO і дозволить відчути і насолодитися усіма достоїнствами і перевагами вашого фортепіано.


Поліфонія 256
Тембри 16(Piano, Electric Piano 1-3, Harpsichord 1 & 2, Vibraphone, Celesta, Pipe Organ 1-4, Jazz Organ, Strings, Choir, Synth Pad), 480 XG Voices & 12 Drum Kits
MIDI IN/OUT
Тон-генератор CFX Binaural Sampling / CFX Stereo Sampling
Комплектація У комплектацію входять активні референсные монітори MSP3, утримувачі для моніторів, безпровідною маршрутизатор, ноти "50 Greats for the Piano", навушники.
USB TO HOST Та
USB TO DEVICE x3
Додатково Silent система
Розміри Глибина 151см
Колір Поліроване чорне дерево
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
DGB1K ENST DISKLAVIER ENSPIRE ST

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.