Pioneer DDJ - SX
Pioneer DDJ - SX
Pioneer DDJ - SX
Pioneer DDJ - SX
Pioneer DDJ - SX
Pioneer DDJ - SX
Pioneer DDJ - SX
Pioneer DDJ - SX

Pioneer DDJ-SX

10817

Розпродано
58 547 грн
DJ/MIDI -контроллер Pioneer DDJ - SX Компанія Pioneer повідомила про випуск першого у світі контроллера DDJ - SX, створеного спеціально для управління новітньою професійною програмою "Serato DJ". Pioneer DDJ - SX спроектований з урахуванням можливості інтуїтивної роботи і надає приголомшливий... (див. повний опис)

DJ/MIDI- контроллер Pioneer DDJ-SX

Компанія Pioneer повіhouseила про випуск першого у світі контроллера DDJ-SX, створеного спеціально для управління новітньою професійною програмою "Serato DJ". Pioneer DDJ-SX спроектований з урахуванням можливості інтуїтивної роботи і надає приголомшливий функціонал.

Спеціальні кнопки і регулятори дають професійним діджеям миттєвий контроль над чотирма деками, вісьмома "гарячими" мітками, шістьма семплами, а так само десятьма високоякісними ефектами від iZotope. Діджеї можуть перемикатися між чотирма режимами: Hot Cue, Slicer, Roll і Sampler, а нова функція "Velocity Mode" дозволяє міняти гучність сэмплов залежно від сили натиснення на клавіші.

Відповідаючи клубним стандартам, Pioneer-DDJ-SX створений витримувати найсильніші навантаження в умовах використання на сцені. Алюмінієві джог і верхня панель контроллера не лише стильно виглядають, але ще і досить міцні.

Тісна інтеграція з Serato DJ
Розроблений спеціально для роботи з новою програмою Serato DJ, усі елементи Pioneer DDJ-SX тісно інтегровані з функціями програмного забезпечення, забезпечуючи максимальний контроль у вашій роботі.


Секція падов
Контроллер оснащений 8-у падами, що реагують на швидкість натиснення. Пады використовується для переходу по CUE точкам, використання Loop Rolls, Slicer або SP-6 функцій. (Детальніше про них в розділі Serato DJ).


Режим Velocity
Ви можете включити режим Velocit для роботи SP-6 семплера, чим сильніше або м'якше будуть натиснення і пады, тим голосніше або тихіше відтворюватиметься звук сэмпла.


Режим двох дек
Розроблений спеціально для Pioneer DDJ-SX, дозволяє вам з'єднати 2 софтверних деки і управляти ними як одній. Божеволій і накладай звуки!

У контроллері застосовуються ті, що заслужили довіру, великі джоги Pioneer з підсвічуванням диска, в центрі джога розташований поворотний дисплей, що став стандартом.


4-х канальний, незалежний мікшер
До контроллера можна легко підключити CDJ програвачі або програвачі вінілу. Мікшер підтримує функцію fader-start на кожному з каналів.


HP/LP канальні фільтри
Інтегровані в мікшер HP/LP канальні фільтри(аналог DJM-800 і вище) дають вам більше контролю і дозволять створювати плавніші переходи і цікаві звукові рішення.


Нові ефекти
У контроллер інтегровані нові FX ефекти iZotope : Delay, Echo, Ping Pong Delay, Reverb, Phaser, Flanger, Distortion, High Pass Filter(HPF), Low Pass Filter(LPF), Combo HP/LP Filter.


Slicer
Функція розбиває ваш трек на фрагменти і дозволяє маніпулювати ними на льоту.Slicer розбиває секцію вашого трека на 8 частин, які можуть бути відтворені за допомогою 8 падов.


  • Входи: 2 RCA(CD), 2 RCA(Line/Phono), 2 Mic
  • Виходи: Master(RCA/XLR), Монітори, Навушники 1/4 дюймів і міні
  • Зовнішнє живлення
  • Розміри::664x357x70.4
  • Вес: 5.8 кг

 

DDJ-SX

Pioneer Corporation - міжнародна корпорація з штаб-квартирою в Японії(р. Кавасакі, префектура Канагава), світовий виробник електроніки для будинку, автомобіля і диджеинга. Компанію заснував Нозому Мацумото(Nozomu Matsumoto), в 1938 р. що відкрив в Токіо майстерню по ремонту радіоприймачів і гучномовців. Нині президентом компанії є Сусуму Котани(Susumu Kotani).

Pioneer широко відома своїми технологічними інноваціями у сфері споживчої електроніки. У двадцятому столітті корпорація Pioneer відігравала важливу роль в розвитку інтерактивного кабельного телебачення, стояла у витоків створення LD-, CD-, DVD- програвачів і рекордеров, плазмових телевізорів(сімейство Kuro), органічних LED- дисплеїв(OLED), технології Supertuner, а також випустила перші у світі автомобільну магнітолу зі знімною фронтальною панеллю і автомобільний CD- ресівер.

Сьогодні Pioneer спеціалізується на таких ключових напрямах як: вбудовувані системи автомобільної навігації і автомобільні аудіо/відео ресівери, системи домашнього аудіо/відео з 3D-технологиями, Blu - ray, високоякісна обробка звуку і підтримка мобільних пристроїв, а також навушники різних форм-факторів. Крім того, Pioneer є безперечним лідером у виробництві устаткування для диджеинга.