Vestax TR-1 MIDI контроллер

Vestax TR-1 MIDI контроллер

16683

Розпродано
20 358 грн
4-х дековий микширующий MIDI -контроллер, спеціально розроблений для Traktor PRO... (див. повний опис)
4-х дековий микширующий MIDI- контроллер, спеціально розроблений для Traktor PRO
TR-1

Японська компанія "Vestax" є виробником устаткування для професійних музикантів, DJ і усіх любителів сучасної музики, зацікавлених в придбанні надійного, якісного устаткування і систем, світовим стандартам, що відповідають. Компанія не просто "робить бізнес", вона гордиться своєю позицією на ринку професійного устаткування, що дозволяє їй стати невід'ємною частиною сучасної музичної культури.

Основна мета компанії

Компанія "Vestax" починала свою діяльність в якості конструкторського бюро, що веде розробки музичного устаткування. При розробці нових технологій явно простежувалася тенденція до зростання людського чинника, адже давно відомо, що музика є необхідною умовою для гармонійного і цілісного розвитку людини.

Компанія займається не лише розробками нового устаткування для Dj і музикантів, але також бере участь в створенні нової музичної культури, що поєднує в собі потужність високих технологій і людського чинника. Vestax завжди прагнула відкривати нові горизонти діяльності, привносячи оригінальні ідеї і рішення. Їй належить ідея створення стерео ефектів. Компанія також є виробником високоякісних пристроїв компресор/лимитеров, голосових перетворювачів для систем Караоке, багатоканальних записуючих пристроїв(рекордеров), професійних CD- програвачів, цифрових облаштувань обробки звуку, DJ мікшерів, програвачів вінілових дисків і лінії Active Audio. Увесь асортимент компанії був розроблений спеціально для фахівців в області створення музичних композицій, із застосуванням нових розробок, враховуючи побажання провідних музикантів і DJ.

Сьогодні ситуація на світовому музичному ринку характеризується мінливістю і непередбачуваністю, багато музичних стилів і напрями зазнають стихійні зміни і перетворення. В зв'язку з цим фахівці компанії "Vestax" вважають, що в недалекому майбутньому електронні музичні інструменти, звукозаписне устаткування і Hi - Fi системи з'єднаються в єдино, складаючи, таким чином, одну музичну систему. Ця музична система майбутнього була названа "Active Audio".

Основною метою компанії є створення ринку професійного устаткування для нового тисячоліття, що поєднує в собі накопичений досвід в області DJ систем і впровадження розробок високих технологій.