Denon DJ DN-X120 DJ скрэтч-микшер

Denon DJ DN-X120 DJ скрэтч-микшер

15597

Розпродано
0 грн
Двоканальний DJ скрэтч-микшер, 2 канали + 1 мікрофон... (див. повний опис)
Двоканальний DJ скрэтч-микшер, 2 канали + 1 мікрофон
DN-X120

Компанія Denon має за плечима величезний досвід - адже її історія почалася в 1910 році. Вже в 1951 першою з японських компаній, що виробляють аудіоапаратуру, вона стала продавати довгограючі пластинки. На початку 70-х років Dеnon розробив і виготовив перше у світі придатне для практичного використання облаштування цифрового запису РСМ сигналу, а в 1972 році випустив перші у світі довгограючі пластинки з цифровим записом.

За минулі роки Dеnon створив собі переконливу репутацію, отримав повагу і численні хвалебні відгуки у всьому світі як виробник Hi - Fi виробів виняткової якості. Останнім часом, використовуючи накопичений досвід і кваліфікацію для створення аудіо/відеокомпонентів, Dеnon завоював завидне положення одного зі світових лідерів у виробництві апаратури для домашнього кінотеатру.

Сьогодні ім'я Dеnon стало синонімом приголомшуючого, що залишає глибоке враження зображення і вражаюче детального, але потужного навколишнього звуку. Від домашнього кінотеатру до апаратури Hi - Fi і компонентних мінісистем - атмосфера, що створюється будь-яким виробом Dеnon, символізує істинну суть природного звучання і уособлення чистої краси.