Pioneer RMX - 1000
Pioneer RMX - 1000
Pioneer RMX - 1000
Pioneer RMX - 1000

Pioneer RMX-1000

10899

Розпродано
32 268 грн
Эффекторы Pioneer RMX - 1000

Pioneer встановлює нові стандарти в професійному устаткуванні для діджеїв з вражаючою ремикс-станцией RMX - 1000. Цей пристрій представляє абсолютно новий напрям эффекторов і семплерів. RMX - 1000 - система три в одному, що включає програмне... (див. повний опис)

Эффекторы Pioneer RMX-1000

Pioneer встановлює нові стандарти в професійному устаткуванні для діджеїв з вражаючою ремикс-станцией RMX-1000. Цей пристрій представляє абсолютно новий напрям эффекторов і семплерів. RMX-1000-система три в одному, що включає програмне забезпечення для редагування, інноваційні апаратні характеристики, а так само плагіни VST і AU.

Технологічні інновації-основа компанії Pioneer. Тому тільки в Pioneer стало можливим зробити ремикс-станцию, яка не лише управляє звуком, що входить, але і дає діджеям можливість створювати нові ефекти звучання, біт і запускати персональні семпли на льоту. А завдяки функції Quantize усі зміни потраплятимуть в тактову сітку.

Pioneer RMX-1000 пропонує можливості студійних ефектів і семплерів у поєднанні із зручністю управління професійного устаткування для діджеїв. Інтуїтивно зрозумілі елементи управління флагманських моделей мікшерів і эффекторов Pioneer-таких як Isolator FX в DJM-2000, X-Pad в DJM-900nexus і multiple FX chaining в EFX-1000-були поліпшені і зібрані в один блок.

Спростивши ці елементи ще більше, RMX-1000 робить одночасне управління декількома параметрами набагато зручніше. Кожен ефект був розроблений так, щоб, забезпечуючи мінімальну взаємодію з інтерфейсом пристрою, діджеї можуть отримати результат, порівнянний хіба що з годинами роботи над автоматизацією в студії.

При тому, що пристрій надзвичайно зручно у використанні, діджеї можуть створювати абсолютно унікальний звук в програмі remixbox™. Remixbox допоможе діджеям повністю адаптувати RMX-1000 під себе і свій стиль, а так само завантажити в нього свої власні сэмплы.

Зберігаючи свої налаштування на SD- карту, діджеї зможуть створити свою власну установку у будь-якому місці, де вони виступають. У подальших ах компанії Pioneer завантажити на сайт налаштування і сэмплы, створені всесвітньо віhouseими діджеями.

Використання Pioneer RMX-1000 в якості USB- контроллера для плагінів VST і AU, що входять в комплект, забезпечує діджеєві таке ж практичне відчуття, як і при реальному виступі-таким чином, це дозволяє діджеєві не витрачати годинник на редагування і "пожвавлення" студійних продуктів.

Основні функції Pioneer RMX-1000

1. Якість Pioneer і ремикс-станция , що повністю настроюється

Багатофункціональне облаштування RMX-1000 може бути використано як з пультами мікшерів, CD- деками і ноутбуками на сцені, так і з комп'ютером для запису і роботи в студії.

З параметрами, що повністю настроюються, RMX-1000 пропонує унікальну гнучкість, яку раніше складно було представити в пристроях. Параметри управління можуть бути повністю змінені за допомогою програмного забезпечення remixbox, що входить в комплект.

rmx1000c2


Пристрій пропонує три способи доступу до налаштувань. За умовчанням активуються заводські налаштування Pioneer. Призначені для користувача налаштування можуть бути збережені як на пристрої, так і на SD карті, яку зручно узяти з собою в клуб. Діджеї просто встановлюють свою SD карту в Pioneer RMX-1000 і миттєво дістають доступ до своїх налаштувань, що персоналізуються. Pioneer ує створити налаштування спільно зі всесвітньо віhouseими дидежями, такими як Chuckie, Kissy Sell Out, Kutski, James Zabiela, Doorly і Laidback Luke, і зробити їх доступними для скачування.

Зручні і інтуїтивно зрозумілі секції управління можна розбити на 4 категорії:

Scene FX

  • Круг Scene FX дозволяє діджеям створювати яскраві моменти в сеті, впливаючи на треки комбінуючи 10 типів ефектів.
  • Верхня секція використовується для "розкручування" трека, додаючи ефекти як Noise, Echo і Spiral Up. Нижня секція використовується для створення "ям", "розрізаючи" звук такими ефектами, як Crush Echo, Spiral Down і Reverb Down.
  • Поверніть центральний регулятор для переходу від Wet до Dry, щоб додати висоту і інтенсивність ефекту, який використовується в даний момент.Плюс, два регулятори додаткових параметрів дають управління часом і резонансом для створення потрібної атмосфери.

Isolator FX

  • Успадковані від висококласного мікшера Pioneer DJM-1000, ізолятори Pioneer RMX-1000 дозволяють змінювати гармонію і тембр звуку, що входить, використовуючи високі, середні і низькі частоти.
  • Плюс, три параметри додані до цієї секції для більшої гнучкості: Cut/Add, Trans/Roll і Gate/Drive.

X-Pad з ексклюзивним питчем

  • Діджеї матимуть непереборне бажання скоріше доторкнутися до X-Pad. Поліпшений сенсорний X-Pad з флагманської моделі мікшерів-DJM-900nexus, досяг нового рівня оригінальності в RMX-1000.
  • Діджеї можуть на льоту вставляти сэмплы ударних, натискаючи окремі кнопки сэплов(Kick, Snare, Clap і Hi-Hat), або використовуючи X-Pad для повтору сэмплов з різною швидкістю.
  • Діджеї можуть записувати свої власні ритмічні малюнки прямо на ходу шляхом включення функції Overdub, а потім використати Roll або Mute для управління кожним сэмплом в різних комбінаціях.
  • Кнопка Quantize відтворення сэмпла до найближчого біта, так що ви не зіб'єтеся з ритму.
  • І для по-справжньому унікальних сетів діджеї можуть додати до 16 сэмплов до чотирьох сэмпловым банкам, якими вони можуть скористатися і управляти під час живого виступу.
  • Для безпрецедентної гнучкості, діджеї можуть редагувати банки сэмплов через remixbox і навіть змінювати їх під час гри.
  • Якщо і цього мало, то ексклюзивна ручка Pitch на RMX-1000 зможе змінити висоту звучання кожного сэмпла

Release FX

  • Release FX дає діджеям можливість витончено і непомітно вийти із складних комбінацій ефектів і повернутися до оригінального трека.
  • Три режими з трьома швидкостями, що настроюються,-Spin Back, Echo і Break-дозволяють діджеям вибрати як саме вони хочуть повернутися до оригінального звучання
  • Для більшої гнучкості ця функція дозволяє не вимикати повністю ефект, а вийти з нього лише частково, а том повернутися управляючи перемикачем Release. Так само можна повністю виключити з вихідного сигналу оригінальний трек, щоб були чутні тільки включені ефекти.

2.Повністю настроюється через спеціальний додаток remixbox

Розроблене компанією Pioneer спеціально для RMX-1000, додаток remixbox дозволяє діджеям підготувати запаморочливі сети-тоді як сам пристрій залишає простір для експромту.

Діджеї можуть використати додаток для зміни функцій пристрою і зміни параметрів, повністю настроївши його для своїх цілей. Додаток представляє з себе віртуальний RMX-1000, і досить навести миша, щоб змінити потрібні параметри.

3. Перший диджейский контроллер для Virtual Studio Technology/Audio Units

З першим VST/AU контроллером, розробленим для діджеїв, робота в студії стає зручніше.

Просто підключивши RMX-1000 до ноутбука, діджеї і продюсери можуть испльзовать блоки управління, що призначаються, для роботи з чудовим функціоналом VST/AU.

Більше немає необхідності возитися з мишею або клавіатурою : просто натисніть кнопку, поверніть джог або ручку-RMX-1000 поміщає кожен ефект під кінчики пальців продюсера.

4. Інші особливості

  • Високоякісна звукова плата знижує шуми для чистого і чіткого звуку.
  • Функція Quantize може бути застосована у будь-який момент виступи або роботи в студії для аналізу і автоматичної синхронізації біта в реальному часі.
  • НОВА функція Auto BPM автоматично вимірює і підлаштовується під темп музики.
  • USB-MIDI з'єднання дозволяє використати RMX-1000 в якості MIDI контроллера.
  • Компактний і стильний дизайн роблять RMX-1000 дуже портативним і прекрасно виглядаючим в оточенні іншого устаткування для діджеїв.

Характеристики

  • Частотна характеристика 20 Hz-20 кГц
  • Загальні гармонійні спотворення 0.005% максимум
  • Співвідношення сигнал/шум 102 дБ
  • Head room 20 дБ
  • ПО remixboxTM, RMX-1000 Plug-in

Інтерфейс

  • Входи RCA x 1, 6.3 мм jack x 1
  • Виходи RCA x 1, 6.3 мм jack x 1
  • Інші порти USB B port x 1
  • Частота дискретизації 48 кГц A/D and D/A converter 24 біт

Вага і габарити

Розміри
334 x 157 x 57 мм
Вага 1, 3 кг

RMX-1000

Pioneer Corporation - міжнародна корпорація з штаб-квартирою в Японії(р. Кавасакі, префектура Канагава), світовий виробник електроніки для будинку, автомобіля і диджеинга. Компанію заснував Нозому Мацумото(Nozomu Matsumoto), в 1938 р. що відкрив в Токіо майстерню по ремонту радіоприймачів і гучномовців. Нині президентом компанії є Сусуму Котани(Susumu Kotani).

Pioneer широко відома своїми технологічними інноваціями у сфері споживчої електроніки. У двадцятому столітті корпорація Pioneer відігравала важливу роль в розвитку інтерактивного кабельного телебачення, стояла у витоків створення LD-, CD-, DVD- програвачів і рекордеров, плазмових телевізорів(сімейство Kuro), органічних LED- дисплеїв(OLED), технології Supertuner, а також випустила перші у світі автомобільну магнітолу зі знімною фронтальною панеллю і автомобільний CD- ресівер.

Сьогодні Pioneer спеціалізується на таких ключових напрямах як: вбудовувані системи автомобільної навігації і автомобільні аудіо/відео ресівери, системи домашнього аудіо/відео з 3D-технологиями, Blu - ray, високоякісна обробка звуку і підтримка мобільних пристроїв, а також навушники різних форм-факторів. Крім того, Pioneer є безперечним лідером у виробництві устаткування для диджеинга.