M-Audio TRIGGERFINGERPRO
M-Audio TRIGGERFINGERPRO
M-Audio TRIGGERFINGERPRO
M-Audio TRIGGERFINGERPRO
M-Audio TRIGGERFINGERPRO
M-Audio TRIGGERFINGERPRO
M-Audio TRIGGERFINGERPRO
M-Audio TRIGGERFINGERPRO

USB/MIDI контроллер M-AUDIO Trigger Finger Pro

22316

Розпродано
0 грн
М-AUDIO TRIGGER FINGER PRO - пэд-контроллерУсовершенствованная, модернізована версія легендарного девайса була створена для того, щоб підкреслити спадкоємність поколінь. Інженери компанії наділили своє творіння впізнанним дизайном: новинка і контроллер-старожил дуже схожі зовні, але... (див. повний опис)

Цей товар не можна придбати в кількості 1 шт. Мінімальне замовлення товару від цього постачальника становить 250 грн
М-AUDIO TRIGGER FINGER PRO - пэд-контроллер

Вдосконалена, модернізована версія легендарного девайса була створена для того, щоб підкреслити спадкоємність поколінь. Інженери компанії наділили своє творіння впізнанним дизайном: новинка і контроллер-старожил дуже схожі зовні, але зміст у них відрізняється більш ніж значно. Новий контроллер Trigger Finger Pro перевершує свого попередника по усіх позиціях: він виглядає сучасно, він зручніший і, само собою, він більше функціональний. Новинка зібрана на новітній компонентній базі, її електронна схема актуальніша і досконаліша. Інструмент адресований музикантам-виконавцям і продюсерам.

Новий Trigger Finger з приставкою Pro може запропонувати 16 ультра-отзывчивых, чутливих до швидкості натиснення пэдов з кольоровим підсвічуванням, а в нижній частині контрольної панелі в ряд вишикувалися кнопки крокового секвенсора. Девайс побудований на міцному, жорсткому шасі. Лицьова панель закута в стильний алюмінієвий корпус. Всього на панелі управління можна налічити 48 елементів управління, що призначаються. Частина має RGB -подсветку, яку також можна контролювати.

Не менший інтерес представляє те, що йде в комплекті супутнє ПО Arsenal, яке може використовуватися як самостійне програмне забезпечення для написання музики і яке відрізняється прекрасною сумісністю і легко інтегрується з DAW і VST. Стандартне програмне забезпечення пропонує плагины AIR Drums і Hybrid 3, а також шикарну бібліотеку звуків, лупов і інших потрібних речей. Але ще ціннішим придбанням може стати ексклюзив у вигляді наборів від Black Anomaly, Prime Loops і Toolroom Records. Що стосується AIR Drums і Hybrid 3, то до пакетів увійшли VST -инструменты, інструмент для відтворення і редагування сэмплов ударних і інше.

Технічні характеристики:

- 16 динамічних пэдов з функцією aftertouch і кольоровою індикацією

- 4 фэйдера, що призначаються

- 4 потенціометри, що призначаються

- 4 банки для кожної з груп контроллерів

- 30 кнопок загального управління

- великий 4-рядковий монохромний дисплей

- автономний лінійний секвенсор довжиною до 64 кроків c можливістю управління зовнішнім hardware -оборудованием

- протоколи Mackie Control і HUI для управління транспортом будь-якої DAW

- USB -выход

- MIDI OUT

- живлення від USB або опционального БП

- сталева підставка в комплекті

- ПО в комплекті: M - Audio Arsenal, AIR Drums, Hybrid 3 + бібліотеки сэмплов Toolroom artist launch packs і Prime Loops expansion pack (всього 8 GB)

- розміри: 335 х 305 х 115 мм

- вага: 2,9 кг

TRIGGERFINGERPRO

M - Audio (раніше - Midiman) - комерційний підрозділ компанії InMusic, до липня 2012 року що належало компанії Avid Technology. Займається розробкою і імпортом великої кількості різних аудіо-продуктів, включаючи інтерфейси цифрових звукових робочих станцій, музичні клавіатури, MIDI- контроллери, цифрові піаніно, конденсаторні мікрофони, студійні монітори, а також програмне забезпечення і контроллери для діджеїв. У компанії є незалежні офіси в США, Канаді, Великобританії, Німеччині, Франції і Японії. Основне виробництво знаходиться в Китаї.