Dave Smith Instruments Tempest
Dave Smith Instruments Tempest
Dave Smith Instruments Tempest
Dave Smith Instruments Tempest
Dave Smith Instruments Tempest
Dave Smith Instruments Tempest
Dave Smith Instruments Tempest
Dave Smith Instruments Tempest
Dave Smith Instruments Tempest
Dave Smith Instruments Tempest

Аналогова ритм-машина Dave Smith Instruments Tempest

Dave Smith Instruments

29135

Розпродано
0 грн
Аналогова ритм-машина Tempest-спільна розробка компаній Dave Smith Instruments і Roger Linn Design. Потрібно відмітити, що новий інструмент можна назвати драм-машиной лише за традицією. Частина, що Звукообразующая, є повноцінним 6-голосый аналоговий синтезатор з 2 аналоговими і 2 цифровими осциляторами на голос. Окрім цього пристрій має 5 що аналогових, що огинають, 2 LFO, два фільтри і тому подібне. Є режим темперації для кожного з голосів, можна отримати аналоговий поліфонічний синтезатор.

Dave Smith Tempest-це професійна драм-машина, яка генерує звуки за допомогою шести потужних аналогових голосових синтезаторів і використовує інноваційну, орієнтовану на продуктивність операційну систему, яка дозволяє здійснювати екстраординарний рівень управління для створення, редагування, організації і маніпулювання з ударами в режимі реального часу.

Орієнтована на продуктивність операційна система, дев'яносто ручок управління на панелі і яскравий 256 х 64 OLED дисплей працюють разом, щоб забезпечити тісно інтегрований, нон-стоп робочий процес.

  • Записуйте драмбиты в режимі реального часу
  • Перемкніться на інший драмбит і використайте освітлені пэды для запису, використовуючи покрокове програмування
  • Перемкніться на інший драмбит і записуйте налагоджені партії клавіатури
  • Використайте два контроллери для запису в реальному часі нот
  • Використайте ручки управління звуком для редагування будь-якого з наголошених звуків
  • Використайте аналогові ефекти або барабанні мікси
  • Упорядковуйте біти в реальному часі lt;/li>

Кожен з шести аналогових голосів має два аналогові осцилятори плюс два цифрові осцилятори(з великим банком включених сэмплов), аналоговий фільтр нижніх частот на основі мікросхем Кертис і аудіо модуляцію, додатковий фільтр верхніх частот, аналогові VCA із зворотним зв'язком, п'ять конвертів, два LFO, приголомшливі звукові якостей і так далі. Хоча пристрій і оптимізовано для барабанних звуків, воно відмінно справляється з усіма звуками, і навіть працює як шести голосный аналоговий клавіатурний синтезатор.

Шістнадцять чутливих до швидкості натиснення освітлених пэдов розташовані в конфігурації 2 х 8, що забезпечує інтуїтивно зрозумілий доступ до усіх ваших пальців і ідеальний компроміс між популярними розташуваннями 4 х 4(популярний в режимі реального часу програмування) і 1 х 16(популярний для крокового програмування), облаштування Tempest робить і те, і інше. Пэды можна використати для відтворення тридцяти двох барабанних звуків(два банки), відключення / включення звуку, програвання і організації шістнадцяти ударів в режимі реального часу.

На додаток до шести стерео прямим голосовим виходам, пристрій забезпечений стерео мікс вихоhouse і вихоhouse на навушники, а також двома входами для педалей, MIDI вхоhouse / вихоhouse і USB.

Tempest