ROLAND SP404A
ROLAND SP404A
ROLAND SP404A
ROLAND SP404A
ROLAND SP404A
ROLAND SP404A
ROLAND SP404A
ROLAND SP404A
ROLAND SP404A
ROLAND SP404A
ROLAND SP404A
ROLAND SP404A
ROLAND SP404A
ROLAND SP404A

Фразовий семплер Roland SP-404A

31193

Розпродано
21 195 грн
Фразовий семплер Roland SP-404A

Фразовий семплер Roland SP-404A

Поєднання легендарного семплера і культового секвенсора
Фразовий семплер SP-404A був розроблений спеціально для живого використання. Він значно розширює звукову палітру драм-машины AIRA TR-8 Rhythm Performer, створюючи потужну комбінацію сэмплов і синтезованих перкуссионных тембрів. Оперативність і практичність перфомансних семплеров серії SР ідеально поєднуються з вражаючими ритмічними ефектами і знаменитим секвенсором AIRA TR-8 від Roland. SP-404A повністю перейняв усі функції і можливості популярного SP-404SX. До ваших послуг 16-бітове лінійне сэмплирования, 29 запрограмованих DSP ефектів з плавним перехоhouse між ними і 12 професійних перфоманс-пэдов. На додаток-абсолютно нова бібліотека звуків від лідера семпл-индустрии "Loopmasters", яка зберігається на SD- карті пам'яті, що йде в комплекті.
Ви можете використати семплер SP-404A автономно або управляти їм через драм-машину TR-8. У будь-якому випадку, він дуже органічно вписується в асортимент інструментів лінійки AIRA, орієнтованої на діджеїв, музикантів і продюсерів.

  • Створюйте сэмплы з чого завгодно, де завгодно і коли завгодно за допомогою вбудованого мікрофону і підтримки живлення від батарей
  • Запуск за допомогою 16-крокового секвенсора в TR-8 Rhythm Performer
  • Чорно-зелений колірне оформлення лицьової панелі, характерне для усіх облаштувань лінійки AIRA
  • SD- карта з бібліотекою звуків "Sounds by Loopmasters" містить більше 100 нових стереосэмплов, ефектів і one-shot- сэмплов
  • 29 цифрових DSP ефектів, включаючи фільтри, дилей, унікальні вокальні ефекти, сабсоник, лупер і багато інші
  • 3 регулятори, 12 тригерних пэдов і додатковий "Sub Pad" для швидкого повтору сэмплов
  • Плавне перемикання ефектів без переривання звуку
  • Вбудований патерновий секевенсор з режимом квантування і функцією шафл
  • Імпорт аудіо файлів з комп'ютера і призначення сэмплов на пэды за допомогою безкоштовного програмного забезпечення для ОС Mac / Windows

Поєднання секвенсора TR і семплера формату SP

Роботою SP-404A можна управляти через драм-машину TR-8 Rhythm Performer, отримуючи потужне інтегроване відтворення ритму і сэмплирования. Просто з'єднайте ці два пристори MIDI- кабелем і ви отримаєте можливість використати вбудовані сэмплы SP-404A в комбінації з патернами ударних. Будь-який з 11 треків TR-8 може управляти запуском сэмплов на SP-404A, відтворювати звукові патерни TR-8 або робити це одночасно. Тепер ви можете створювати власні цікаві багатошарові ритмічні малюнки і розставляти акценти. TR-8 може запустити будь-який сэмпл з банків SP-404A, надавши вам спрощений і оперативний доступ до нових звуків простим кругом коліщатка.

Функції Scatter і Side Chain

Скомутувавшы стерео вихід SP-404A із зовнішнім аудіо вхоhouse на TR-8, можна використати TR-8 в якості субмікшера і эффект-процессора для семплера. У такій конфігурації, усі сэмплы, відтворні на SP,-404A, можна обробляти за допомогою функції Scatter драм-машины TR-8. Так ви отримаєте доступ до таких ефектів, як реверс, Глитч, гейт, транкейт і статтер. Також ви зможете створювати найрізноманітніші ритмічні варіації, як ледве помітні, так і яскраво виражені, але безумовно ідеально синхронізованих в часі. Використання зовнішнього аудіо входу TR-8 також дозволяє обробляти сэмплы за допомогою покрокової функції TR-8 Side Chain. Для цього досить запрограмувати патерн в режимі TR-REC і отримати доступ восьми ритмічних ефектів гейтированием і дакинга.

Бібліотека звуків "Sounds by Loopmasters"

SP-404A укомплектована дев'ятьма банками семплів преміум- класу, які забезпечать вам чудовий ресурс для  створення семплерних лупів. Бібліотека звуків на доданій до комплекту SD карті була розроблена фахівцями сервісу Loopmasters- визнаними світовими лідерами в створенні семплів. Семпли цієї бібліотеки розраховувались спеціально для TR-8, але сморід дивний працюють і як автономний програмний додаток.  Використовуючи слот для SD карт, що підтримує SDHC карти ємністю до 32 Гб, можна завантажувати додаткові семпли. Імпортуйте  аудіофайли у форматі WAV або AIFF з комп' ютерів з ОС Mac або Windows за допомогою спеціального програмного додатку(розділ"Download").  Потім призначайте їх на педи SP-404A. Програмний додаток дуже просто використовувати і робота з ним не займає багато годині, оскільки всі педи SP-404A відображаються на дисплеї. Окрім того, він дозволяє конвертувати файли SP-404 у формат, який підтримується SP-404A.

Миттєве семплювання

З SP-404A німа сенсу обмежувати собі роботою в студії. Вбудований мікрофон дозволяє увімкнути запис у будь-який момент та у будь-якому місці,  де вас знайде натхнення. Також цьому сприяє можливість живлення від мережі змінного струму або шести батарейок формату АА. Для семплування сигналу з мікшера або іншого зовнішнього прибудові передбачені лінійні входь. А окремий мікрофонний вхід допоможе записувати сигнал із зовнішнього мікрофона. Високоякісне звучання засемплованого матеріалу гарантується завдяки запису в некомпресійному аудіо форматі WAV.

Зручність та практичність

Маючи на озброєнні інтерактивні можливості управління лупами та патерновим  секвенсором, SP-404A просто створений, щоб на ньому грати. Прийміть командування над ним, маніпулюйте  його трьома ергономічними регуляторами та грайте на 12 гумових тригерних педах. Також у вас є додатковий "Sub Pad"  для управління швидким повторюваним відтворенням семплів в реальному часі. На темній сцені або в кабінці діджея  SP-404A з його підсвіченими педами та яскравим дисплеєм стані для вас просто мрією.

Високоякісні ефекти

29 вбудованих цифрових ефектів SP-404A допоможуть створити власне фірмове звучання, яку стані вашою візитною карткою. У "Набір першої необхідності" входять ефекти глибокої реверберації та хорусу, розкішні фільтри та  різноові дилеї. Перемикання між ефектами відбувається плавно, без переривання звуку. Також у вашому розпорядженні кілька екстраординарних екзотичних ефектів, в тому числі трансформер вокалу та лупер. За допомогою фільтру та ізолятора можна кардинальним чином змінювати звуки, перетворювати їх на абсолютно нові та використовувати повторно.
Якщо скомбінувати SP-404A з діджейським мікшером, то такий комплект можна використовувати в якості автономного процесора ефектів. Унікальний режим "лімітер", що застосовується в 17 ефектах, дозволяє запобігти перевантаженню та забезпечує стабільне звучання без небажаних артефактів. Особливо цінним цей режим стає під година живої діджейскої роботи, захищаючи сигнал від спотворення в критичні моменти.

Конструктор треків

Кількість лупів, які можна створити за допомогою SP-404A. практично не обмежена. І це всього лише одна з його численних можливостей. Вбудований патерновий секвенсор, призначений для роботи в режимі реального годині, дозволяє створювати композиції, імпровізації та треки буквально за лічені секунди. Оптимізація для живих виступів включає режим квантування з функцією шафл, що дозволяє формувати ритмічно вивірені, свінгові та динамічні фактури. Маючи в розпорядженні 99 тактів, можна створювати патерни практично на ходу. А з нескінченними лупами ви з легкість осилите навіть багатошарові ритмічні структури.

Всього можна зберігати до 120 патернів,  розподілених по 10 банках по 12 патернів в шкірному. Це дозволити вам виконувати партії на концертах так, як ви собі їх уявляєте, з повною свободою для імпровізації та креативу. Під година відтворення патерну,  світлодіоди навколо дисплея блимають в такт, допомагаючи слідкувати за ритмом в процесі виступу.

SP404A

Roland Corporation - японська компанія, що виробляє електронні музичні інструменти, а також музичне програмне забезпечення.

Фабрики компанії розташовані в Японії, США, Італії і на Тайвані. Окрім бренду Roland, продукція реалізується під торговими марками Edirol(персональні інтерфейси для звукозапису), Boss(гітарна обробка), Rodgers(цифрові органи) і Cakewalk(програмні засоби для любительського і професійного звукозапису), деякий час компанії належала марка электропиано Rhodes.