ROLAND TB03
ROLAND TB03
ROLAND TB03
ROLAND TB03
ROLAND TB03
ROLAND TB03
ROLAND TB03
ROLAND TB03
ROLAND TB03
ROLAND TB03

Бас-синтезатор ROLAND TB-03

31194

Розпродано
23 034 грн
Roland TB-03 Boutique Bass Line : бас-синтезатор-відтворення звуку легендарного TB-303, світлодіодний 4-символьний дисплей, ефекти овердрайва і затримки, додаткові можливості створення патернів
Бас-синтезатор ROLAND TB-03

Бас-синтезатор ROLAND TB-03 Bass Line



Класичний звук TB-303 в долоні



Інструмент TB-03 з живленням від батарей є прямим нащадком знаменитого синтезатора TB-303 Bass Line. Зовнішній призначений для користувача інтерфейс змін не зазнав і виглядає, як оригінальний. Звук, завдяки технології ACB компанії Roland, яка допомогла відтворити гіпнотичні грувы цього чарівного інструменту, що переливаються, також залишився тим самим. Проте функціональність нової моделі TB-03 була розширена. Світлодіодний 4-символьний дисплей полегшує і спрощує програмування, а ефекти овердрайва і затримки дозволяють створювати ту, що крушить все на своєму шляху стіну звуку, що ввергає слухачів в глибокий шок. При роботі в студії виявиться корисною можливість передачі керівників даних по MIDI або через порт USB, також TB-03 може функціонувати в якості аудіоінтерфейсу з дозволом 24 біт/96 кГц.




  • Реалістичне відтворення звуку легендарного синтезатора TB-303 Bass Line

  • Реінкарнація звуку, характеристик і призначеного для користувача інтерфейсу оригінального синтезатора TB-303

  • Можливість управління параметрами звуку в процесі виконання, включаючи частоту зрізу, резонанс, що огинає, загасання і акцент

  • Нові функції, відсутні в оригінальному TB,-303, включаючи світлодіодний 4-символьний дисплей, ефекти овердрайва і затримки, MIDI, точне налаштування темпу і додаткові можливості створення патернів

  • Програмування в класичних режимах запису Pitch і Time, а також покроковий режим запису

  • Програвання секвенції без зупинки навіть при перемиканні між режимами запису і відтворення

  • Виходи CV/Gate для управління модульними синтезаторами і класичним аналоговим устаткуванням

  • Окремий тригерний вхід для запуску вбудованого секвенсера

  • Компактність, що забезпечує мобільність при створенні музики

  • Високоякісна конструкція з металевою лицьовою панеллю

  • Живлення від батарей(4 x AA) або по шині USB

  • Аудіоінтерфейс USB : стереовход/вихід 24 біт/96 кГц

  • Можливість обміну інформацією, що управляє, по MIDI і USB

  • Вбудований динамік з підсилювачем для автономної роботи

  • Сумісність з опциональной MIDI- клавіатурою K-25m



Автентичний звук і поведінка 303 за рахунок технології ACB компанії Roland



Усім віhouseий гіпнотизуючий фірмовий звук TB-303, що краще всього сприймається в темних заповнених аудиторіях з великими аудіосистемами. Використання тієї ж технології ACB(Analog Circuit Behavior), що і в знаменитій серії AIRA, дозволяє TB-03 не просто точно імітувати експресивний м'який звук свого попередника, але і навіть збагачувати його іншими за рахунок нових нюансів. Доступні пилкоподібна і прямокутна форми хвилі, які в сукупності з энкодерами, що обертаються, дозволяють відтворювати унікальний тембральний характер 303 і управляти різними параметрами, включаючи налаштування, частоту зрізу, резонанс, що огинає, затримку і акцент.



Нові функції



TB-03 реалізує декілька нових функцій, відсутніх в оригінальному TB,-303. По-перше, 4-символьний світлодіодний дисплей полегшує процес програмування, оскільки дозволяє відображати значення редагованих параметрів. Також додані ефекти овердрайва, затримки і реверберації, що допомагають кардинальним чином міняти звукове полотно TB,-03 від плавного медитативного, до колючого і пронизливого. Створення патернів помітно спрощується завдяки новим функціям покрокового запису, шаффла і точного налаштування темпу. І, нарешті, наявність портів MIDI і USB дозволяє TB-03 обмінюватися інформацією, що управляє, з комп'ютерними системами DAW.



Розширені функції класичного секвенсера TB



Якщо ви знайомі з програмуванням TB-303, робота з TB-03 не викличе жодних проблем. Окрім вже віhouseих режимів запису Pitch і Time, доступний абсолютно новий режим Step. На дисплеї відображаються поточний крок секвенції і точне значення темпу(наприклад, 125.5 BPM). Вбудований секвенсер можна запускати ззовні через тригерний вхід. Також доступне перемикання режимів відтворення і запису без останову поточного патерну, що відкриває нові можливості для концертної роботи.



Комутація з устаткуванням



TB-03 обладнаний портами MIDI IN/OUT і USB, що дозволяють організувати обмін даними з різним устаткуванням. Це перетворює TB-03 в зручний контроллер, особливо при використанні виходу CV/Gate для управління аналоговими і модульними синтезаторами. Доступне двостороннє управління, за рахунок наявності тригерного входу що дозволяє запускати вбудований секвенсер TB-03 від зовнішнього пристрою. При комутації з комп'ютером PC або Mac через порт USB можна організувати передачу аудіо- і MIDI- даних.



Живлення від батарей або по шині USB



Іноді створенням музики хочеться зайнятися поза студією, тому серія синтезаторів Roland Boutique підтримує живлення від 4 батарей формату AA. Крім того, TB-03 може отримувати живлення по шині USB.



Аудіоінтерфейс USB для запису безпосередньо в DAW



Використовуючи порт USB, TB-03 може функціонувати в якості високоякісного аудіоінтерфейсу з дозволом 24 біт/96 кГц, надаючи зручну можливість запису безпосередньо в додаток DAW. Крім того, по USB за допомогою процедури архівації можна зберігати усі призначені для користувача установки і патерни секвенсера.


TB03

Roland Corporation - японська компанія, що виробляє електронні музичні інструменти, а також музичне програмне забезпечення.

Фабрики компанії розташовані в Японії, США, Італії і на Тайвані. Окрім бренду Roland, продукція реалізується під торговими марками Edirol(персональні інтерфейси для звукозапису), Boss(гітарна обробка), Rodgers(цифрові органи) і Cakewalk(програмні засоби для любительського і професійного звукозапису), деякий час компанії належала марка электропиано Rhodes.