Купити Кабель DMX, AES-EBU Sommer Cable 520-0051
Купити Кабель DMX, AES-EBU Sommer Cable 520-0051
Купити Кабель DMX, AES-EBU Sommer Cable 520-0051
Купити Кабель DMX, AES-EBU Sommer Cable 520-0051

Кабель DMX, AES-EBU Sommer Cable 520-0051

27135

Уточнюйте наявність перед оплатою
142 грн
520-0051-двожильний кабель, серії BINARY 234 AES/EBU MKII. Це чудовий кабель для передачі цифрових сигналів AES/EBU(AES3 / МЭК 60958) і DMX форматів. Він забезпечує надійну як цифрову так і аналоговий зв'язок між пристроями. Кабель має виту пару гнучких багатодротяних жил перерізом по 0,34 мм(AWG 22) з безкисневої міді(OFC) з хвилевим опором 110 Ом. Діаметр жили 0,66 мм, діаметр ізолятора жили 1,5 мм. Ізоляція жил з поліетилену вспененного ПЭ з плівкою(Foam/Skin-PE) забезпечує високі і стабільні електричні параметри при тривалій експлуатації кабелю. Для захисту від різних зовнішніх перешкод і наведень використовується двошарове екранування з використанням алюминизированной тканини(AL-Vlies) з лудженою дренажною жилою і витого мідного екрану. Великий переріз міді і високоякісний ізолятор забезпечують кабелю високі електричні характеристики-опір постійному струму жили 53 Ом/км, місткість жила/жила на 1 м-63 пФ, і опір ізоляції жили на 1 км більше 5 Гом. Робочі температури від-25°C до +70°C. Стійка до механічних дій і еластична зовнішня ПВХ(PVC) оболонка діаметром 6,2 мм. Колір оболонки-чорний. Кабель добре витримує механічні навантаження, готується на розрив, легко переносить багатократні вигини. Це чудовий AES/ EBU кабель для студійної техніки і ідеально підходить для внутрирэковых з'єднань. Він може використовуватися як поза приміщеннями, так і для стаціонарної інсталяції. За відсутності екстремальних чинників довкілля, SEMICOLON можна використати і для стаціонарних інсталяцій на великі відстані.

520-0051-двожильний кабель, серії BINARY 234 AES/EBU MKII. Це чудовий кабель для передачі цифрових сигналів AES/EBU(AES3 / МЭК 60958) і DMX форматів. Він забезпечує надійну як цифрову так і аналоговий зв'язок між пристроями. Кабель має виту пару гнучких багатодротяних жил перерізом по 0,34 мм? (AWG 22) з безкисневої міді(OFC) з хвилевим опором 110 Ом. Діаметр жили 0,66 мм, діаметр ізолятора жили 1,5 мм. Ізоляція жил з поліетилену вспененного ПЭ з плівкою(Foam/Skin-PE) забезпечує високі і стабільні електричні параметри при тривалій експлуатації кабелю. Для захисту від різних зовнішніх перешкод і наведень використовується двошарове екранування з використанням алюминизированной тканини(AL-Vlies) з лудженою дренажною жилою і витого мідного екрану. Великий переріз міді і високоякісний ізолятор забезпечують кабелю високі електричні характеристики-опір постійному струму жили 53 Ом/км, місткість жила/жила на 1 м-63 пФ, і опір ізоляції жили на 1 км більше 5 Гом. Робочі температури від-25°C до +70°C. Стійка до механічних дій і еластична зовнішня ПВХ(PVC) оболонка діаметром 6,2 мм. Колір оболонки-чорний. Кабель добре витримує механічні навантаження, готується на розрив, легко переносить багатократні вигини. Це чудовий AES/EBU кабель для студійної техніки і ідеально підходить для внутрирэковых з'єднань. Він може використовуватися як поза приміщеннями, так і для стаціонарної інсталяції. При відсутності екстремальних чинників довкілля, SEMICOLON можна використати і для стаціонарних інсталяцій на великі відстані.

Основні особливості:
  • Передача сигналу стандартів AES/EBU і DMX сумісних.
  • Надійний в інсталяції, довговічний і гнучкий, ПВХ(PVC) оболонка.
  • Надійний захист від електромагнітних наведень із застосуванням витого мідного екрану і алюминизированной тканини(AL-Vlies).
  • Трохи більше дорогий, чим стандартний мікрофонний кабель.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назвадвожильний кабель, серії SEMICOLON 2 AES/EBU PATCH
Структура(2LI2Y0,34 мм?)(ST)DY
Дизайнкруглий
Кількість каналів1
Діаметр оболонки6,2 мм
Матеріал оболонкиПВХ
Колір оболонкичорний
ЗастосуванняDMX
Передача сигналусиметрична
Сумісність з роз'ємамиHI-X5CF-M; HI-X5CM-M; HI-X3CF-M; HI-X3CM-M
Упаковкакотушка 100 м
Конструкція кабелю
Кількість жил2
Переріз жил0,34 мм?
Діаметр жив0,66 мм
Калібр жили22
Кількість дротів в жилі19
Діаметр проволікав в жилі0,15 мм
Матеріал проволікав в жилібезкиснева мідь
Матеріал ізоляції жиливспененный ПЭ з плівкою
Екранвитий мідний + алюминизированная тканина
Щільність екрану100%
Матеріал оболонкиПВХ
Електричні характеристики
Місткість жила/екран на 1 м115 пФ
Місткість жила/жила на 1 м63 пФ
Хвилевий опір110 Ом
Опір постійному струму53 Ом/км
Опір постійному струму28 Ом/км
Опір ізоляції на 1 км10 ГОм
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,17 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-25°C до +70°C
Діаметр кабелю6,2 мм
Вес50 г
Сфера застосування :
  • Мережа із сканерів, освітлювального устаткування, цифрових консолей мікшерів і так далі
  • Стаціонарна інсталяція і комутація в студіях.
  • Підключення цифрових звукових підсилювачів цифрової рекордеров і так далі
  • Для інсталяції усередині і поза приміщеннями.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
DMX кабель
520-0051

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: