Купити Кабель DMX, AES-EBU Sommer Cable 540-0051
Купити Кабель DMX, AES-EBU Sommer Cable 540-0051
Купити Кабель DMX, AES-EBU Sommer Cable 540-0051
Купити Кабель DMX, AES-EBU Sommer Cable 540-0051

Кабель DMX, AES-EBU Sommer Cable 540-0051

27129

Уточнюйте наявність перед оплатою
216 грн
5 4 0-0 0 5 1-4-х жильний AES/EBU і DMX кабель, серії BINARY 434 DMX512, PVC містить дві пари провідників, з хвилевим опором 110 Ом. Це чудовий кабель для передачі цифрових сигналів формату AES/EBU і DMX, він забезпечує надійний зв'язок між пристроєм, що управляє, і приладами, і додатково передачу службової інформації(статус сигналу, коди помилок і т. д.). Дві жили з чотирьох використовуються для передачі відео сигналу, а інші дві жили призначені для каналу управління. Діаметр кабелю всього 7,0 мм, при цьому він має 4-ре гнучких багатодротяних жили кожна перерізом 0,34 мм(AWG 22) з безкисневої міді(OFC). Діаметр жили 0,66 мм, діаметр ізолятора жили 1,7 мм. Усі жили захищені від зовнішніх полів подвійним високоефективним екраном-обплетення з лудженої міді + AL/ PT фольга. Ізоляція жил з поліетилену ПЭ(PE) гарантує високі і стабільні електричні параметри упродовж усього терміну життя кабелю. Великий переріз міді і високоякісний ізолятор забезпечують кабелю чудові електричні характеристики-опір постійному струму жили 53 Ом/км, а обплетення-15 Ом/км, місткість жила/жила на 1 м-58 пФ, і опір ізоляції жили на 1 км більше 5 Гом. Робочі температури від-25°C до +70°C. Колірне кодування ізоляції жил відповідає стандарту DIN 47100. Стійка до механічних дій, довговічна і гнучка зовнішня оболонка з ПВХ(PVC) дозволяє використати цей кабель як поза приміщеннями, так і для стаціонарної інсталяції. Колір оболонки-чорний. Завдяки використанню комбінованого екрану(плетений екран з лудженої міді + алюмополиэстерная фольга(AL/PT)) і колірному кодуванню ізоляції жил, цей кабель відповідає стандартам VDE 0812/VDE 0207. Инженеры-инсталляторы і проектувальники устаткування краще за інших уявляють собі проблему перевлаштування або оновлення вже існуючих систем. Завдання сумісності з майбутніми змінами конфігурації з успіхом вирішує застосування саме цієї двопарної моделі кабелю.

5 4 0-0 0 5 1-4-х жильний AES/EBU і DMX кабель, серії BINARY 434 DMX512, PVC містить дві пари провідників, з хвилевим опором 110 Ом. Це чудовий кабель для передачі цифрових сигналів формату AES/EBU і DMX, він забезпечує надійний зв'язок між пристроєм, що управляє, і приладами, і додатково передачу службової інформації(статус сигналу, коди помилок і т. д.). Дві жили з чотирьох використовуються для передачі відео сигналу, а інші дві жили призначені для каналу управління. Діаметр кабелю всього 7,0 мм, при цьому він має 4-ре гнучких багатодротяних жили кожна перерізом 0,34 мм(AWG 22) з безкисневої міді (OFC). Діаметр жили 0,66 мм, діаметр ізолятора жили 1,7 мм. Усі жили захищені від зовнішніх полів подвійним високоефективним екраном-обплетення з лудженої міді + AL/PT фольга. Ізоляція жил з поліетилену ПЭ(PE) гарантує високі і стабільні електричні параметри упродовж усього терміну життя кабелю. Великий переріз міді і високоякісний ізолятор забезпечують кабелю чудові електричні характеристики-опір постійному струму жили 53 Ом/км, а обплетення-15 Ом/км, місткість жила/жила на 1 м-58 пФ, і опір ізоляції жили на 1 км більше 5 Гом. Робочі температури від-25°C до +70°C. Колірне кодування ізоляції жил відповідає стандарту DIN 47100. Стійка до механічних дій, довговічна і гнучка зовнішня оболонка з ПВХ(PVC) дозволяє використати цей кабель як поза приміщеннями, так і для стаціонарної інсталяції. Колір оболонки-чорний. Завдяки використанню комбінованого екрану (плетений екран з лудженої міді + алюмополиэстерная фольга (AL/PT)) і колірному кодуванню ізоляції жил, цей кабель відповідає стандартам VDE 0812/VDE 0207. Инженеры-инсталляторы і проектувальники устаткування краще інших уявляють собі проблему перевлаштування або оновлення вже існуючих систем. Завдання сумісності з майбутніми змінами конфігурації з успіхом вирішує застосування саме цієї двопарної моделі кабелю.

Основні особливості:
  • Дві пари дротів з хвилевим опором 110 Ом(одна пара для сигналу стандартів AES/EBU, друга,-для передачі сигналу управління стандарту DMX).
  • Відмінне екранування, завдяки щільному плетеному мідному і фольгированному екранам.
  • Надійний в інсталяції, довговічний і гнучкий завдяки оболонці з ПВХ(PVC).
  • Простий в монтажі, завдяки різноколірній ізоляції кожного каналу.
  • Передача цифрових сигналів на великі відстані на основі стандартів DMX і AES/EBU(AES3-відповідає міжнародному стандарту МЭК 60958. Споживча версія AES/EBU-споріднена система S/PDIF).
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назва4-х жильний AES/EBU і DMX кабель, серії BINARY 434 DMX512, PVC
Структура[2(ST)]CY
Дизайнкруглий
Кількість каналів1
Діаметр оболонки7,0 мм
Матеріал оболонкиПВХ
Колір оболонкичорний
ЗастосуванняDMX
Передача сигналусиметрична
Швидкість передачі256 Кбит/c
Сумісність з роз'ємамиHI-X5CF-G; HI-X5CM-G
Упаковкакотушка 100 м
Конструкція кабелю
Кількість жил4
Переріз жил0,34 мм?
Діаметр жив0,66 мм
Калібр жили22
Кількість дротів в жилі7
Діаметр проволікав в жилі0,25 мм
Матеріал проволікав в жилібезкиснева мідь
Діаметр ізоляції жили1,7 мм
Матеріал ізоляції жилиПЭ
Колір ізоляціїрізноколірна
Екранобплетення з лудженої міді + AL/PT фольга
Щільність екрану100%
Матеріал оболонкиПВХ
Електричні характеристики
Місткість жила/екран на 1 м100 пФ
Місткість жила/жила на 1 м58 пФ
Хвилевий опір110 Ом
Опір постійному струму53 Ом/км
Опір постійному струму15 Ом/км
Опір ізоляції на 1 км5 ГОм
Технічні характеристики
Стійкі до ультрафіолетового випромінюваннята
Пожежне навантаження на 1 м0,22 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-25°C до +70°C
Діаметр кабелю7,0 мм
Вес65 г
Сфера застосування :
  • Підключення до однієї мережі сканерів і освітлювальних пристроїв з функцією зворотного зв'язку.
  • Підключення модулів цифрового управління і різного устаткування.
  • Версія в ПВХ(PVC) оболонці-для зовнішнього і стаціонарного використання.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
DMX кабель
540-0051

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com