CORT CJ-MEDX BKS

Електро-акустична гітара CORT CJ - MEDX (Black Satin)

41542

Розпродано
5 696 грн
Акустична гітара з пъезодатчиком, джамбо, верхня дека з ялини, нижня дека і обичайка з червоного дерева, гриф з червоного дерева з накладкою з мербау, мензура 25.3", 20 ладів, окантовка корпусу і грифа, пъезодатчик і темброблок Cort® CE306T з 4-смуговим EQ і хроматичним тюнером, механіка: нікель, колір : Black Satin (BLKS)

Cort CJ Series - PROSHOW.COM.UA

Акустичні гітари серії CJ мають повнорозмірний корпус джамбо, що забезпечує неймовірно об'ємне потужне звучання з чудовою динамікою і класичний зовнішній вигляд. Окрім цього інструменти CJ Series можуть похвалитися вирізом для комфортного доступу до верхніх ладів і високоякісною електронікою.

 

Модель CJ - MEDX - це электро-акустическая гітара розміру джамбо з багатим об'ємним звучанням і привабливим ретро дизайном. Традиційний джамбо корпус, виготовлений з червоного дерева відмінно поєднується з ялиновою верхньою декою, а вбудований фірмовий звукознімач Cort CE306T робить цей інструмент відмінним вибором музикантів що шукають доступну, стильно виглядаючу гітару з по-справжньому "великим" звучанням.

Форма корпусу Jumbo

Якщо ви шукаєте велике, повне звучання, то CJ - MEDX - це саме те, що Вам потрібне. Повнорозмірний джамбо корпус (100х125мм) не лише має прекрасний відгук у басовому регістрі, але і звучить помітно голосніше за більшість акустичних гітар стандартного розміру.

Верхня дека з ялини

Ялина відрізняється чудовим поєднанням гнучкості і міцності, завдяки чому є одним з найпопулярніших матеріалів для виготовлення верхньої деки акустичних гітар. Прекрасні тональні характеристики роблять ялину ідеальним вибором для безлічі музичних жанрів і стилів гри.

 

Нижня дека і обичайка з червоного дерева

Завдяки яскравому, але щільному звучанню з вираженим середньочастотним діапазоном, червоне дерево стало стандартом для виготовлення обичайки і нижньої деки акустичних гітар.

 

Попри те, що багате звучання цілісної деревини залишається неперевершеним, конструкція з дерева, що ламінує, також може забезпечити відмінне звучання прекрасного надійного і доступного інструменту. Одне з достоїнств застосування такої конструкції - неймовірна стійкість навіть до різких перепадів вологості.

Вбудована електроніка Cort CE306T

CJ - MEDX обладнана вбудованим пьезозвукоснимателем і передпідсилювачем Cort CE306T. 4-смуговий еквалайзер дозволяє точно відрегулювати звучання інструменту, а хроматичний тюнер з LED індикаторами і ЖК дисплеєм дає можливість швидко і зручно настроїти гітару навіть на найтемнішій сцені.

Накладка грифа з Merbau

Cort CJ - Retro - PROSHOW.COM.UA

Деревина Мербау відрізняється високою щільністю і твердістю, що робить її чудовим вибором для виготовлення накладки грифа. Вона забезпечує потужне "фундаментальне" звучання з акцентованою верхньою серединою.

Дизайн гітари
Джамбо
Еквалайзер / Термоблок
Активний
Гриф
Червоне дерево
Накладка грифа
Мербау
Верхня дека
Ялина
Нижня дека
Червоне дерево
Тип
6 струн
CJ-MEDX BKS
CORT - найбільший виробник гітар у світі і №1 на Українському ринку. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Cort робить більше 1 мільйона інструментів в рік на фабриках в Індонезії(переважно електро і бас-гитары) і Китаї(акустичні гітари). Окрім цього Cort робите гітарні комбоусилители і аксесуари(тюнери, чохли, інструментальний кабель). Центральний офіс компанії знаходиться в Південній Кореї. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Сьогодні компанія CORT GUITARS є найбільшим виробником гітар у світі! У CORT гордяться своєю багаторічною спадщиною і майже піввіковим досвідом у виробництві електричних і акустичних інструментів.