CORT MR720F NS
CORT MR720F NS
CORT MR720F NS
CORT MR720F NS
CORT MR720F NS
CORT MR720F NS
CORT MR720F NS
CORT MR720F NS

Електро-акустична гітара CORT MR720F (Natural Satin)

41544

Розпродано
9 923 грн
Акустична гітара, дредноут, верхня дека з цілісної ялини Sitka, нижня дека і обичайка з EvoRose, гриф з червоного дерева з накладкою з овангкола, окантовка корпусу, декорація розетки з абалоне, виріз, темброблок Fishman Presys, пъезозвукосниматель Sonicore, відкриті нікельовані колки, колір : Natural Satin (NS)

Cort MR Series - PROSHOW.COM.UA

Электро-акустические гітари серії MR утілюють в собі головну місію компанії Cort - створювати високоякісні традиційні інструменти, здатні задовольнити потреби сучасних музикантів. Класичний корпус форми дредноут з венеціанським вирізом для легкого доступу до верхніх ладів і якісна електроніка, повноцінно передавальна натуральне акустичне звучання, - саме це зробило гітари MR Series неймовірно популярними у всьому світі.

 

Нова модель MR720F - це вдосконалена версія популярної MR710F, розроблена після прийняття директиви CITES, що регулює використання рідкісних порід дерева.

Верхня дека з цілісної ситкинской їли

Cort MR Series - PROSHOW.COM.UA

Ситхинсткая ялина (Sitka Spruce) відрізняється чудовим резонансом, глибоким басом, багатим звучанням в середньочастотному діапазоні і кришталево чистим верхом. Завдяки збалансованому музичному тону, ця порода дерева ідеально підходить для практично будь-якого стилю музики і є одним з найпопулярніших для виготовлення професійних музичних інструментів.

Усовершенная скалопированная X -образная система зв'язків

Ми ретельно скалопировали зв'язки деки, отримавши в результаті гучне і вибухове звучання, характерне для вінтажних акустик із золотого століття гитаростроения.

Нижня дека і обичайка з EvoRose

EvoRose це кульмінація багатьох років досліджень і розробок, проведених компанією Cort, у пошуках альтернативного композитного матеріалу, що увібрав в себе усі кращі характеристики палісандра, - як тембральні, так і візуальні. В результаті ми отримали інструмент, який прекрасно звучить і просто приголомшливо виглядає, але при цьому зберегли зникаючий вид дерева і не завдали збитку довкіллю.

 

Відкриті колки

Відкриті нікельовані колки з овальними ручками підкреслюють ретро естетику інструменту і відрізняються плавним м'яким ходом і поліпшеною стабільністю ладу.

Оригінальний струнотримач

CORT Scooped Bridge - PROSHOW.COM.UA

Ексклюзивний струнотримач Cort з увігнутою поверхнею помітно покращує сустейн, завдяки оптимальному куту вигину струн, в той же час зменшуючи їх натягнення для комфорту при грі.

Звукознімач Fishman Sonicore і темброблок Fishman Presys

Cort MR Series - PROSHOW.COM.UA

Передпідсилювач Fishman Presys оснащений 3-смуговим еквалайзером, точним хроматичним тюнером з LED дисплеєм і інвертором фази. 

Дизайн гітари
Дредноут / вестерн
Еквалайзер / Термоблок
Активний
Гриф
Червоне дерево
Верхня дека
Ель цельная
Тип
6 струн
MR720F NS
CORT - найбільший виробник гітар у світі і №1 на Українському ринку. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Cort робить більше 1 мільйона інструментів в рік на фабриках в Індонезії(переважно електро і бас-гитары) і Китаї(акустичні гітари). Окрім цього Cort робите гітарні комбоусилители і аксесуари(тюнери, чохли, інструментальний кабель). Центральний офіс компанії знаходиться в Південній Кореї. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Сьогодні компанія CORT GUITARS є найбільшим виробником гітар у світі! У CORT гордяться своєю багаторічною спадщиною і майже піввіковим досвідом у виробництві електричних і акустичних інструментів.