Електрогітара LTD BS - 7 BEN SAVAGE SIGNATURE
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Електрогітара LTD BS-7 BEN SAVAGE SIGNATURE

11358

У магазині
68 357 грн
Соло-гітарист Deathcore групи - Whitechapel, Бен Сэвидж (Ben Savage) повною мірою використовує свою підписну 7-струнну електрогітару., Відомий своїм масивним звучанням і енергійними живими виступами, Бен абсолютно упевнений в тому, що його LTD BS - 7 витримає жорстокі ритми Whitechapel і... (див. повний опис)

Соло-гітарист Deathcore групи-Whitechapel, Бен Сэвидж (Ben Savage) повною мірою використовує свою підписну 7-струнную електрогітару.

Віhouseий своїм масивним звучанням і енергійними живими виступами, Бен абсолютно упевнений в тому, що його LTD BS -7 витримає жорстокі ритми Whitechapel і "прикує" кожну ноту в його агресивних соло.

Електрогітара, підписна модель Ben Savage


Тип конструкції Наскрізний гриф
Корпус Вільха з топом з хвилястого клена
Мензура 25,5"
Гриф Клен
Накладка грифа Клен
Профіль грифа Thin U
Інкрустація Білі блоки
Окантовка Біла, по корпусу і грифові
Бридж Floyd Rose 1000 Series тремоло
Звукознімачі DiMarzio Crunchlab 7 / LiquiFire 7
Лади 24 XJ
Механіка Чорна
Колки Замковые
Управління Гучність, 3-позиційний перемикач
Колір Чорний прозорий-STBLK
Комплектація Гітара, ключі для анкера і бриджу
Виробництво Корея
Гарантія 12 місяців
Тип корпусу
Цілісний
Форма корпусу
Super Strat
Конструкція
Наскрізний гриф
Корпус
Вільха
Мензура
25,5"
Гриф
Клен
Накладка грифа
Клен
Бридж / Тремоло
Тремоло Floyd Rose
Звукознімачі
Пасивні
Лади
24
Механіка
Чорна
Тип
7-струнні
BS-7 BEN SAVAGE SIGNATURE

Компанія ESP (скорочення від Electric Sound Products) була заснована в Токіо в 1975 році японським підприємцем на ім'я Hisatake Shibuya. Спочатку ESP займалася виготовленням і продажем гітарних комплектуючих, але через деякий час Hisatake Shibuya спільно з декількома гітарними майстрами прийняв рішення почати виробництво замовлених гітар ручного складання. У той час вже існувало немало гітарних компаній, але більшість з них було спрямовано на масове виробництво, і було важко знайти гітару, яка задовольняла б специфічний смак кожного музиканта. ESP була однією з перших, хто зайнявся виготовленням саме замовлених гітар найвищого рівня, не орієнтуючись на масовий ринок.

Гітари робилися з ретельно відібраної деревини з урахуванням побажань і вимог музикантів. Компанія ESP ніколи не йшла на компроміси в якості, і поступово її політика і стиль були прийняті багатьма гітаристами, після чого ім'я Electric Sound Products міцно затвердилося на японському музичному ринку: більшість музикантів називали гітари ESP кращими замовленими інструментами. Akira Takasaki, гітарист популярної японської хэви-метал групи Loudness почав співпрацювати c ESP, внаслідок чого була створена легендарна гітара Random Star. Ця подія зробила ESP визнаною маркою в японській рок-музыке.

На початку 1980-х років компанія ESP вирішила вийти зі своєю продукцією на світовий ринок, передусім в США, на батьківщину електрогітари. У Нью-Йорку на Манхэттене відкрилося представництво ESP. Якраз у той час важка музика ставала усе більш популярною, і поворотним моментом для ESP стала співпраця з George Lynch з групи Dokken.

У своєму світовому турне він грав на оригінальних моделях гітар, розроблених ESP, у тому числі на відомій моделі Kamikaze, після чого про гітари ESP дізналися у всьому світі, а бренд ESP став асоціюватися з рок-гитарой. Окрім американського відділення, з середини 80-х до початку 1990-х років в німецькому місті Дюссельдорфі працювало європейське представництво ESP, завдяки чому багато європейських музикантів продовжують співпрацювати з ESP і до цього дня.

Серед продукції ESP, окрім замовлених, з'явилися і серійні інструменти, а в 1996 році компанія ESP зайнялася виготовленням гітар помірнішої цінової категорії під маркою LTD. На відміну від деяких інших виробників, компанія ESP робила недорогі гітари з максимально можливою якістю, поєднуючи багато особливостей своїх фірмових гітар з дешевшими технологіями виробництва. ESP добилася поставленої мети, і сьогодні інструменти ESP LTD вважаються одними з кращих у своїй категорії, дозволяючи навіть початкуючим гітаристам залучитися до всесвітньо відомої продукції компанії.

Зараз існують два відділення компанії ESP - основне японське і американське. Японські моделі ESP представлені чотирма серіями - Standard, Original, Signature і Custom. Окрім серійного виробництва, в Японії працює ESP Custom Shop, що виконує індивідуальні замовлення.

Американське відділення компанії відповідає за розробку моделей ESP LTD, виробництво яких розміщене в Південній Кореї, Індонезії, Китаї і В'єтнамі.

За весь час свого існування компанія ESP співпрацювала з багатьма відомими музикантами, серед яких Kirk Hammett і James Hetfield з Metallica, Stephen Carpenter з Deftones, Max Cavalera з Soulfly, Ron Wood з Rolling Stones, Jeff Hanneman і Tom Araya з Slayer, Kai Hansen з Gamma Ray, Alexi Laiho з Children Of Bodom, Michael Amott з Arch Enemy, Gus G. з Firewind, Richard Z з Rammstein, Michael Wilton з Queensryche, Will Adler з Lamb Of God, Kiko Loureiro з Angra - фахівці ESP розробили гітари згідно з їх смаком і вимогами. Інструменти, зроблені для цих музикантів лягли в основу деяких серійних моделей, ESP, що випускаються. Триває плідна співпраця ESP з George Lynch - випускається цілий ряд моделей, розроблених для цього гітариста. Величезна кількість музикантів всього світу вибирає сьогодні гітари і бас-гитары ESP, що зробило компанію ESP одним з найвідоміших і визнаніших світових виробників гітар і бас-гитар.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.