Електрогітара LTD H - 1007(STBLK)
Електрогітара LTD H - 1007(STBLK)
Електрогітара LTD H - 1007(STBLK)
Електрогітара LTD H - 1007(STBLK)
Електрогітара LTD H - 1007(STBLK)
Електрогітара LTD H - 1007(STBLK)

Електрогітара LTD H-1007(STBLK)

11369

Розпродано
56 938 грн
Що з'явився в 1996 році, бренд LTD допоміг донести якість і престиж ESP в доступніший ціновий діапазон для того, щоб забезпечити усіх музикантів якісними інструментами., Широкий спектр моделей LTD підібраний так, щоб охопити усі категорії людей : від початкуючих гравців до... (див. повний опис)

Що з'явився в 1996 році, бренд LTD допоміг донести якість і престиж ESP у доступніший ціновий діапазон для того, щоб забезпечити усіх музикантів якісними інструментами.

Широкий спектр моделей LTD підібраний так, щоб охопити усі категорії людей : від початкуючих гравців до професійних , що виступають музикантів. Мы абсолютно упевнені - існує гітара LTD яка ідеально підходить для вас.


Фіксований бридж Hipshot

Фірмовий фіксований бридж Hipshot з конструкцією струни крізь корпус забезпечує зручність гри, стабільність ладу і оптимальну передачу коливань струн на корпус інструменту.

 

Замикаючі колки ESP

При розробці цих кілочків особлива увага приділялася простоті їх використання і елегантному дизайну. Як і інші замикаючі колки, нові колки ESP стабільніше тримають налагоджену струну і спрощують процедуру заміни струн.

Глибоко вклеєний(set-thru) гриф

Новаторська конструкція грифа, яка на вигляд і за відчуттями схожа на наскрізний дизайн, але при цьому дає комбінацію звучання деревини, як у інструменту з вклеєним грифом.

 

Глибше вклеювання грифа в корпус дає можливість відмовитися від традиційно великої п'яти, що робить таку конструкцію схожою на наскрізний дизайн із зручним доступом до верхніх ладів і гладким перехоhouse грифа в корпус. В той же час, в звучанні інструменту буде більше деревини корпусу, звучання буде повнішим і теплішим, чим у більшості інструментів з наскрізним грифом.

Корпус з червоного дерева

Червоне дерево заслужено вважається одним з кращих для виробництва інструментів. Його тембр характеризують глибокі низи і згладжені верху. Співуче оксамитове звучання.

Красивий топ з вогняного клена

Ефектний зовнішній вигляд гітари посилюється топом з високоякісного вогняного клена.

Активна електроніка EMG

Завдяки вбудованому передпідсилювачу датчики EMG не роблять фон і мають високий вихід. Ці звукознімачі мають характерний впізнанний тембр.

 


Тип конструкції Наскрізний гриф
Корпус Червоне дерево з фігурним кленовим верхом
Мензура 25,5"
Гриф Клен
Накладка грифа Палісандр
Профіль грифа Thin U
Ширина грифа 48мм
Інкрустація Зміщені блоки, назва моделі на 12-му ладу
Окантовка Біла, по корпусу і грифові
Бридж Фіксований бридж Hipshot / струни крізь корпус
Звукознімачі EMG 81-7 / 707
Лади 24 XJ
Механіка Чорний нікель
Колки ESP, замикаючі
Управління гучність / тембр / 3-позиційний перемикач
Колір Чорний прозорий-STBLK
Комплектація Гітара, анкерний ключ
Виробництво Корея
Гарантія 12 місяців
Тип корпусу
Цілісний
Форма корпусу
Super Strat
Конструкція
Cквозной гриф
Корпус
Червоне дерево
Мензура
25,5"
Гриф
Клен
Накладка грифа
Палісандр
Бридж / Тремоло
Фіксований
Звукознімачі
Активні
Лади
24
Механіка
Чорний нікель
Тип
7-струнні
H-1007 (STBLK)

Компанія ESP (скорочення від Electric Sound Products) була заснована в Токіо в 1975 році японським підприємцем на ім'я Hisatake Shibuya. Спочатку ESP займалася виготовленням і продажем гітарних комплектуючих, але через деякий час Hisatake Shibuya спільно з декількома гітарними майстрами прийняв рішення почати виробництво замовлених гітар ручного складання. У той час вже існувало немало гітарних компаній, але більшість з них було спрямовано на масове виробництво, і було важко знайти гітару, яка задовольняла б специфічний смак кожного музиканта. ESP була однією з перших, хто зайнявся виготовленням саме замовлених гітар найвищого рівня, не орієнтуючись на масовий ринок.

Гітари робилися з ретельно відібраної деревини з урахуванням побажань і вимог музикантів. Компанія ESP ніколи не йшла на компроміси в якості, і поступово її політика і стиль були прийняті багатьма гітаристами, після чого ім'я Electric Sound Products міцно затвердилося на японському музичному ринку: більшість музикантів називали гітари ESP кращими замовленими інструментами. Akira Takasaki, гітарист популярної японської хэви-метал групи Loudness почав співпрацювати c ESP, внаслідок чого була створена легендарна гітара Random Star. Ця подія зробила ESP визнаною маркою в японській рок-музыке.

На початку 1980-х років компанія ESP вирішила вийти зі своєю продукцією на світовий ринок, передусім в США, на батьківщину електрогітари. У Нью-Йорку на Манхэттене відкрилося представництво ESP. Якраз у той час важка музика ставала усе більш популярною, і поворотним моментом для ESP стала співпраця з George Lynch з групи Dokken.

У своєму світовому турне він грав на оригінальних моделях гітар, розроблених ESP, у тому числі на відомій моделі Kamikaze, після чого про гітари ESP дізналися у всьому світі, а бренд ESP став асоціюватися з рок-гитарой. Окрім американського відділення, з середини 80-х до початку 1990-х років в німецькому місті Дюссельдорфі працювало європейське представництво ESP, завдяки чому багато європейських музикантів продовжують співпрацювати з ESP і до цього дня.

Серед продукції ESP, окрім замовлених, з'явилися і серійні інструменти, а в 1996 році компанія ESP зайнялася виготовленням гітар помірнішої цінової категорії під маркою LTD. На відміну від деяких інших виробників, компанія ESP робила недорогі гітари з максимально можливою якістю, поєднуючи багато особливостей своїх фірмових гітар з дешевшими технологіями виробництва. ESP добилася поставленої мети, і сьогодні інструменти ESP LTD вважаються одними з кращих у своїй категорії, дозволяючи навіть початкуючим гітаристам залучитися до всесвітньо відомої продукції компанії.

Зараз існують два відділення компанії ESP - основне японське і американське. Японські моделі ESP представлені чотирма серіями - Standard, Original, Signature і Custom. Окрім серійного виробництва, в Японії працює ESP Custom Shop, що виконує індивідуальні замовлення.

Американське відділення компанії відповідає за розробку моделей ESP LTD, виробництво яких розміщене в Південній Кореї, Індонезії, Китаї і В'єтнамі.

За весь час свого існування компанія ESP співпрацювала з багатьма відомими музикантами, серед яких Kirk Hammett і James Hetfield з Metallica, Stephen Carpenter з Deftones, Max Cavalera з Soulfly, Ron Wood з Rolling Stones, Jeff Hanneman і Tom Araya з Slayer, Kai Hansen з Gamma Ray, Alexi Laiho з Children Of Bodom, Michael Amott з Arch Enemy, Gus G. з Firewind, Richard Z з Rammstein, Michael Wilton з Queensryche, Will Adler з Lamb Of God, Kiko Loureiro з Angra - фахівці ESP розробили гітари згідно з їх смаком і вимогами. Інструменти, зроблені для цих музикантів лягли в основу деяких серійних моделей, ESP, що випускаються. Триває плідна співпраця ESP з George Lynch - випускається цілий ряд моделей, розроблених для цього гітариста. Величезна кількість музикантів всього світу вибирає сьогодні гітари і бас-гитары ESP, що зробило компанію ESP одним з найвідоміших і визнаніших світових виробників гітар і бас-гитар.