Купити FUJIGEN JMY7-ASH-M MYTHIC J-STANDARD SER
Купити FUJIGEN JMY7-ASH-M MYTHIC J-STANDARD SER
Купити FUJIGEN JMY7-ASH-M MYTHIC J-STANDARD SER
Купити FUJIGEN JMY7-ASH-M MYTHIC J-STANDARD SER
Купити FUJIGEN JMY7-ASH-M MYTHIC J-STANDARD SER
Купити FUJIGEN JMY7-ASH-M MYTHIC J-STANDARD SER
Купити FUJIGEN JMY7-ASH-M MYTHIC J-STANDARD SER
Купити FUJIGEN JMY7-ASH-M MYTHIC J-STANDARD SER

Електрогітара FUJIGEN JMY7-ASH-M MYTHIC J-STANDARD SERIES(TBF)

28002

Розпродано
45 103 грн
Електрогітара 7-струнна, Mythic J-Standard Series, корпус з ясена, гриф(на болтах) : клен/венге з накладкою з клена, лади: 24F Jumbo(C.F.S), мензура 25.5", бридж TOM FJBR7-STD + FJTP7-STD tail, звукознімачі Seymour Duncan Nazgul-7/Sentient-7, 1 гучність, 1 тон(пуш-пул), 3-позиційний перемикач, замкові колки Gotoh SG381-07 MG-T, струни D'Addario(.011-.059), колір : Transparent Black Flat, чохол в комплекті.

Семиструнна електрогітара Fujigen Mythic J-Standard Series

Корпус з ясена

Ясен характеризується яскравим і гострим звучанням з багатими верхами і басами.

Новий універсальний тэйл FGN "FJTP"

Наш фірмовий тэйл дозволяє встановити струну двома способами і був спеціально розроблений для збільшення натягнення струн і досягнення поліпшеного резонансу.

"FJTP" оснащений отворами що дозволяють встановлювати струни двома способами : через нижню частину тэйла або крізь корпус. Якщо ви встановите струни крізь корпус ви відразу відчуєте неймовірний резонанс усього корпусу інструменту, а гітара зазвучить щільно і насичено навіть з тонкими струнами.

Fujigen FJTP PROSHOW.COM.UA

Спробуйте пограти на гітарі FGN не підключаючи її до підсилювача-ви відразу відчуєте прекрасне натуральне звучання і справжній резонанс дерева!

Замкові колки Gotoh

Японська фурнітура Gotoh використовується при виготовленні висококласних інструментів вже багато років, зарекомендовав себе високою якістю виготовлення і хорошою функціональністю. Замкова констроукция Magnum Lock Traditional допоможе "залізно" тримати лад вашого інструменту.

Circle Fretting System

FGN C.F.S. system PROSHOW.COM.UA

Ретельно відполіровані і трохи зігнуті лади встановлені на накладку грифа, покращуючи інтонацію, збільшуючи сустейн і забезпечуючи по справжньому гармонійне звучання кожної ноти.

(використовувані лади-стандартні, тому при необхідності сервісу ви можете без проблем замінити їх)

Попри те, що радіальна система ладів доки ще не так поширена як традиційна, в результаті проведення усеосяжних досліджень, ми виявили що C.F.S безперечно позитивно впливає на зручність гри і звучання струнних інструментів і цей ефект задовольнить навіть найвимогливіших музикантів.

Думка музикантів

Ще в процесі розробки нашої революційної концепції, ми отримали безліч позитивних відгуків від професійних музикантів, що грають в різних стилях.

Самий відгук, що часто повторюється,-гітара звучить помітно чистіше, а звучання кожної ноти стає розбірливішим, що сприяє досягненню багатішого і збалансованого звучання як при виконанні соло, так і при грі акордами. Більше того, навіть при використанні декількох педалей ефектів, таких як овердрайв, реверб або хорус, читаність і розбірливість кожної ноти зберігаються!

Деякі музиканти також відмітили, що завдяки відсутності необхідності шукати пальцями правильну позицію на грифові, компенсуючи неточності інтонації традиційної системи ладів, рука при грі напружується значно менше.

J-Standard Smooth Fret Edge

J-Standard Smooth Fret Edge

Істинно японська педантичність гітарних майстрів FGN гарантує, що лади на кажhouse інструменті серії J-Standard ідеально посаджені і ретельно зашліфовані для того, щоб забезпечити комфорт при грі і бездоганний зовнішній вигляд.

Звукознімачі Seymour Duncan Nazgul-7/Sentient-7

Створений для тотальної звукової анігіляції, Seymour Duncan Nazg?l-один з самих потужний пасивних звукознімачів. Збільшений керамічний магніт дозволяє добитися максимально агресивного тону для брутальних рифів і прекрасно звучить в зниженому строе. Середньочастотний діапазон відбудований так, щоб забезпечити розбірливість 7 струн "B". При цьому, незважаючи на величезну кількість гейна кожна зіграна нота залишається читаною і артикулированой.



Модель Sentient створена спеціально для установки в позицію біля грифа 7-і 8-струнних електрогітар. Цей датчик стане справжньою знахідкою для гітаристів, що шукають натуральне відкрите звучання з виразною артикуляцією. Відмінно звучить як на чистому, так і на переобтяженому звуці.


Тип конструкції Гриф на болтах
Корпус Ясен
Мензура 25.5"
Гриф Клен/Венге
Накладка грифа Клен
Бридж TOM FJBR7-STD + FJTP7-STD tail
Звукознімачі Seymour Duncan Nazgul-7 / Sentient-7
Лади 24F Jumbo
Механіка Чорна
Колки Замковые GOTOH® SG381-07 MG-T
Управління 1 гучність, 1 тон(пуш-пул), 3-позиційний перемикач
Колір Чорний матовий- Transparent Black Flat
Струни D'Addario XL(.011-.059) лад А
Комплектація Чохол в комплекті
Виробництво Японія
Гарантія 12 місяців
Тип корпусу
Цілісний
Конструкція
Гриф на болтах
Корпус
Ясен
Мензура
25,5"(648мм)
Гриф
Клен
Накладка грифа
Клен
Бридж / Тремоло
TOM
Звукознімачі
Пасивні
Лади
24
Механіка
Чорна
Тип
6-струнні
JMY7-ASH-M MYTHIC J-STANDARD SER

Заснована в 1960 році, компанія FUJIGEN виготовляла гітари і баси для багатьох відомих лейблов упродовж більше за півстоліття. Будучи старим і найдосвідченішим Японським виробником, саме за рахунок найвищої якості продукції FUJIGEN популярні світові бренди будували свою репутацію останні 50 років. Тепер прийшов час для FUJIGEN вийти на світовий ринок зі своїми оригінальними інструментами!