Купити Електрогітара FUJIGEN JFL-HH(3TS)
Купити Електрогітара FUJIGEN JFL-HH(3TS)
Купити Електрогітара FUJIGEN JFL-HH(3TS)
Купити Електрогітара FUJIGEN JFL-HH(3TS)

Електрогітара FUJIGEN JFL-HH(3TS)

28004

Розпродано
32 225 грн
Електрогітара, Flame Series, корпус з липи з топом з клена, гриф(вклеєний) : червоне дерево з накладкою з палісандра, мензура 24.75", 22 лади Jumbo(C.F.S.), бридж Tuneomatic FGN FJBR-STD із струнотримачем типу Stopbar, звуосниматели Seymour Duncan® Duncan Custom SH-5, SH-1n '59(H-H), 1 гучність, 1 тон(пуш-пул), 3-позиційний перемикач, механіка хром, колки Gotoh SG301-20, струни D'Addario(10-46), колір : 3Tone Sunburst(3TS), чохол в комплекті

Електрогітара Flame Series

J-STANDARD Series

Новий універсальний тэйл FGN "FJTP"

Наш фірмовий тэйл дозволяє встановити струну двома способами і був спеціально розроблений для збільшення натягнення струн і досягнення поліпшеного резонансу.

"FJTP" оснащений отворами що дозволяють встановлювати струни двома способами : через нижню частину тэйла або крізь корпус. Якщо ви встановите струни крізь корпус ви відразу відчуєте неймовірний резонанс усього корпусу інструменту, а гітара зазвучить щільно і насичено навіть з тонкими струнами.

Fujigen FJTP PROSHOW.COM.UA

Спробуйте пограти на гітарі FGN не підключаючи її до підсилювача-ви відразу відчуєте прекрасне натуральне звучання і справжній резонанс дерева!

Колки Gotoh

Японська фурнітура Gotoh використовується при виготовленні висококласних інструментів вже багато років, зарекомендовав себе високою якістю виготовлення і хорошою функціональністю.

Circle Fretting System

FGN C.F.S. system PROSHOW.COM.UA

Ретельно відполіровані і трохи зігнуті лади встановлені на накладку грифа, покращуючи інтонацію, збільшуючи сустейн і забезпечуючи по справжньому гармонійне звучання кожної ноти.

(використовувані лади-стандартні, тому при необхідності сервісу ви можете без проблем замінити їх)

Попри те, що радіальна система ладів доки ще не так поширена як традиційна, в результаті проведення усеосяжних досліджень, ми виявили що C.F.S безперечно позитивно впливає на зручність гри і звучання струнних інструментів і цей ефект задовольнить навіть найвимогливіших музикантів.

Думка музикантів

Ще в процесі розробки нашої революційної концепції, ми отримали безліч позитивних відгуків від професійних музикантів, що грають в різних стилях.

Самий відгук, що часто повторюється,-гітара звучить помітно чистіше, а звучання кожної ноти стає розбірливішим, що сприяє досягненню багатішого і збалансованого звучання як при виконанні соло, так і при грі акордами. Більше того, навіть при використанні декількох педалей ефектів, таких як овердрайв, реверб або хорус, читаність і розбірливість кожної ноти зберігаються!

Деякі музиканти також відмітили, що завдяки відсутності необхідності шукати пальцями правильну позицію на грифові, компенсуючи неточності інтонації традиційної системи ладів, рука при грі напружується значно менше.

J-Standard Smooth Fret Edge

J-Standard Smooth Fret Edge

Істинно японська педантичність гітарних майстрів FGN гарантує, що лади на кажhouse інструменті серії J-Standard ідеально посаджені і ретельно зашліфовані для того, щоб забезпечити комфорт при грі і бездоганний зовнішній вигляд.

Звукознімачі Seymour Duncan

Прекрасно звучний бриджевый звукознімач Seymour Duncan Custom ідеально поєднується з класичним звукознімачем Duncan '59 в неке.

Режим відсічення

Функція відсічення розширює тональні можливості цього інструменту. Push-pull перемикач на ручці тону дозволяє миттєво перемкнутися між режимами хамбакер/сингл. Миттєво перемикайтеся між агресивним звучанням хамбакера і чистим "сингловым" тоном.

Вклеєний гриф.

Вклеєний гриф помітно збільшує сустейн і покращує віддачу інструменту.


Тип конструкції Вклеєний гриф
Корпус Липа(Basswood) з топом з клена
Мензура 24.75"
Гриф Червоне дерево
Накладка грифа Клен
Профіль грифа U-Shape
Радіус накладки грифа 305R
Бридж TOM FJBR-STD + FJTP-STD tail
Звукознімачі Seymour Duncan® Duncan Custom™ SH-5(Bridge), '59 model™ SH-1n
Лади 22F Jumbo
Механіка Хром
Колки Gotoh SG301-20
Управління 1 гучність, 1 тон(Push-Pull), 3-позиційний перемикач
Колір 3-тоновий санберст-3Tone Sunburst
Струни D'Addario EXL110
Комплектація Чохол в комплекті
Виробництво Японія
Гарантія 12 місяців
Тип корпусу
Цілісний
Конструкція
Вклеєний гриф
Корпус
Липа
Мензура
24,75"(628мм)
Гриф
Червоне дерево
Накладка грифа
Клен
Бридж / Тремоло
TOM
Звукознімачі
Активні
Лади
22
Механіка
Хром
Тип
6-струнні
JFL-HH (3TS)

Заснована в 1960 році, компанія FUJIGEN виготовляла гітари і баси для багатьох відомих лейблов упродовж більше за півстоліття. Будучи старим і найдосвідченішим Японським виробником, саме за рахунок найвищої якості продукції FUJIGEN популярні світові бренди будували свою репутацію останні 50 років. Тепер прийшов час для FUJIGEN вийти на світовий ринок зі своїми оригінальними інструментами!