Купити Електрогітара CORT KX500MS(Star Dust Black)
Купити Електрогітара CORT KX500MS(Star Dust Black)
Купити Електрогітара CORT KX500MS(Star Dust Black)
Купити Електрогітара CORT KX500MS(Star Dust Black)
Купити Електрогітара CORT KX500MS(Star Dust Black)
Купити Електрогітара CORT KX500MS(Star Dust Black)
Купити Електрогітара CORT KX500MS(Star Dust Black)
Купити Електрогітара CORT KX500MS(Star Dust Black)

Електрогітара CORT KX500MS(Star Dust Black)

28012

Розпродано
22 688 грн
Електрогітара, 7 струн, корпус з болотяного ясена з топом з капа тополі, прикручений на болтах гриф з клена/перплхарт з накладкою з чорного дерева, мультимензура 25.5-27", 24 XJ fan fret ладу, індивідуальні Hardtail сідла, струни крізь корпус, звукознімачі EMG 707(H-H), 1 гучність, 1 тон, 3-позиційний перемикач, механіка чорний нікель, колір : Star Dust Black(SDB)

Cort KX Series-PROSHOW.COM.UA

Електрогітари серії KX створені для сучасних музикантів, що віддають належне класичним інструментам, що витримали випробування часом. Ергономічна і елегантна форма корпусу з двома вирізами і виразними вигинами, тонкий "швидкісний" гриф, що забезпечує зручність доступи до верхніх ладів, підібрана електроніка і широкий тональний діапазон роблять гітари цієї серії прекрасним вибором для будь-якого стилю музики.

Флагман KX серії, модель KX500MS-це унікальний(25.5"~27") мультимензурный інструмент, оснащений активними хамбакерами EMG 707, розташованими під кутом. Виготовлений з відбірних бутиковых порід дерева і ексклюзивною механікою, KX500MS здатний охопити практично усі музичні жанри, від брутального метал-рыка і до ласкавого джазового муркотання.

7-струнна мультимензурная модель

Cort KX500FF-PROSHOW.COM.UA

Віялове розташування ладів і мультимензурность компенсують різницю в натягненні струн і забезпечують чіткіше, пружне і щільне звучання кожної ноти, особливо на шостій і сьомій струнах.

Корпус з болотяного ясена c топом з капа тополі

Cort KX500FF-PROSHOW.COM.UA

Приголомшливо ефектний топ з капа тополі і корпус з відбірного болотяного ясена не лише мають заворожливу красу, але і прекрасно доповнює один одного тембральний. Результат-щільне тепле звучання з дуже смачною високою серединою, що заявляє про себе і здатне пробити навіть найщільніший мікс.

Звукознімачі EMG 707

Cort KX500FF-PROSHOW.COM.UA

З моменту своєї появи на світ EMG 707 є однією з найпопулярніших моделей 7-струнних звукознімачів. EMG 707 легко справляється з частою проблемою "каламутного" і нерозбірливого звучання сьомої струни. Оснащений Alnico V магнітом, 707 прокачує тембр Low B струни, роблячи його більше "м'ясним", зберігаючи при цьому тональний баланс і виразність навіть при грі у верхніх регістрах. Неважливо, в якому музичному жанрі ви граєте і яку техніку використовуєте-EMG 707 гарантує потужне чисте і виразне звучання кожної зіграної ноти.

Індивідуальний фіксований бридж

Cort KX500FF-PROSHOW.COM.UA

Оригінальний фіксований бридж на KX500MS складається з 7 індивідуальних сідел і розташований під кутом. Він дозволяє легко регулювати мензуру і висоту кожної струни, а також покращує розбірливість і артикуляцію навіть при грі акордами. Конструкція "струни крізь корпус" помітно покращує резонанс і насиченість звучання.

Зручне управління

Cort KX Series-PROSHOW.COM.UA

Просте і зручне управління дозволяє не відволікатися на зайві перемикачі і зосередитися на вашому виконанні.

Накладка грифа з Макассарского чорного дерева

Cort KX500FF-PROSHOW.COM.UA

Макассарское чорне дерево не лише привабливо виглядає, але також відрізняється щільним звучанням з потужними басами і чистими і прозорими верхами.

Замкові колки Cort

Cort KX500FF-PROSHOW.COM.UA

Замкові колки забезпечують прекрасну стабільність ладу і відчутно прискорюють процес заміни струн.


Тип конструкції Гриф на болтах
Корпус Болотяний Ясен(Swamp Ash) з топом з капа Тополі
Мензура 25.5" ~ 27" мультимензура
Гриф Клен(Maple) посилений вставками з Перплхарт
Накладка грифа Чорне дерево(Macassar Ebony). Радіус накладки 400мм
Інкрустація Точки-маркери ладів
Бридж Індивідуальні Hardtail сідла, струни крізь корпус
Звукознімачі EMG® 707
Лади 24 віялові лади
Механіка Чорний нікель
Управління 1 гучність, 1 тон, 3-позиційний перемикач
Колір Star Dust Black
Комплектація Гітара, ключ для анкера
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців
Тип корпусу
Цілісний
Конструкція
Гриф на болтах
Корпус
Ясен
Мензура
25,5"(648мм)
Гриф
Клен
Накладка грифа
Чорне дерево
Звукознімачі
EMG
Лади
24
Механіка
Чорний нікель
Тип
7-струнні
KX500MS (Star Dust Black)
CORT - найбільший виробник гітар у світі і №1 на Українському ринку. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Cort робить більше 1 мільйона інструментів в рік на фабриках в Індонезії(переважно електро і бас-гитары) і Китаї(акустичні гітари). Окрім цього Cort робите гітарні комбоусилители і аксесуари(тюнери, чохли, інструментальний кабель). Центральний офіс компанії знаходиться в Південній Кореї. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Сьогодні компанія CORT GUITARS є найбільшим виробником гітар у світі! У CORT гордяться своєю багаторічною спадщиною і майже піввіковим досвідом у виробництві електричних і акустичних інструментів.