Купити CORT X500 (Open Pore Jean Burst)
Купити CORT X500 (Open Pore Jean Burst)
Купити CORT X500 (Open Pore Jean Burst)
Купити CORT X500 (Open Pore Jean Burst)
Купити CORT X500 (Open Pore Jean Burst)
Купити CORT X500 (Open Pore Jean Burst)
Купити CORT X500 (Open Pore Jean Burst)
Купити CORT X500 (Open Pore Jean Burst)

Електрогітара CORT X500(Open Pore Jean Burst)

28021

Розпродано
28 490 грн
Електрогітара, корпус з болотяного ясена, наскрізний гриф: клен і панга панга, 5 частин з накладкою з чорного дерева, мультирадіус, мензура 25,5", 24 XJ ладу, тремоло FloydRose® Special, звукознімачі EMG 81/60, 1 гучність, 1 тон, 3-позиційний перемикач, чорна механіка, колір : Open Pore Jean Burst

Cort X Series-PROSHOW.COM.UA

Електрогітари серії X створені для швидкості. Агресивні контури корпусу і зручне з'єднання грифа з корпусом зроблять вашу гру швидкою і легкою. З моменту своєї появи і до сьогоднішнього дня, електрогітари серії X користуються неймовірною популярністю. По-справжньому роковий дизайн, зручний профіль грифа і доступність зробили ці гітари справжнім бестселером.


Новий флагман в модернізованій серії "X", модель X500 має конструкцію з наскрізним грифом для додаткового сустейна, надійності і комфортного доступу до верхніх ладів. Також X500 може похвалитися корпусом з відбірного болотяного ясена, накладкою грифа з чорного дерева, фірмовим тремоло Floyd Rose Special і активними звукознімачами EMG 81 і EMG 60. Створена спеціально для важкої музики, ця модель, проте, досить універсальна і для багатьох інших музичних жанрів.

Корпус з болотяного ясена

Cort X-500-PROSHOW.COM.UA

Болотяний ясен-це одна з найпопулярніших і широко використовуваних у виробництві електро- і бас-гитар порода дерева. Міцність, мала вага і пружне пробивне звучання з яскраво вираженою верхньою серединою-лише небагато з переваг ясеневих електрогітар, за які їх так люблять багато музикантів. А природна краса деревини болотяного ясена відмінно підкреслюється напівпрозорим покриттям Open Pore.

Звукознімачі EMG 81 і 60

Cort X-500-PROSHOW.COM.UA

Найпопулярніший активний звукознімач у світі! EMG 81 оснащений керамічним магнітом у поєднанні з широкою поверхнею сталевих сердечників і відрізняється впізнанним потужним звучанням з чудовою розбірливістю і відмінним сустейном. Традиційно використовуваний у бриджевой позиції, EMG 81 дозволить вашому соло пробитися навіть через найщільніший мікс.

Завдяки використанню керамічного магніта, EMG 60 має потужний вихід і відмінний відгук у ВЧ діапазоні-ідеально для співучих соло партій. EMG 60 підкреслить розбірливість і характер звучання вашого інструменту і ідеально підходить для позиції у грифа.

Тремоло FloydRose Special

Cort X-500-PROSHOW.COM.UA

Жодна з тремоло систем не зрівняється з Floyd Rose в стабільності ладу інструменту. Навіть при екстремальному використанні, FloydRose Special зберігає плавність ходу і надійно зберігає лад кожної струни, даючи музикантові можливість зосередитися на виконанні, а не метушні з тюнером.

Конструкція з наскрізним грифом

Cort X-500-PROSHOW.COM.UA

Коли ми говоримо про сустейне і сфокусований середньочастотний діапазон, жодна конструкція не зрівняється з наскрізним грифом. Надійний як скеля і неймовірно зручний-гриф X500 ідеально підійде для любителів складних технічних партій помітно полегшуючи доступ до кожної ноти, особливо у верхньому регістрі.

Накладка грифа з чорного дерева

Cort X-500-PROSHOW.COM.UA

Існує чимала кількість порід дерева, використовуваних для виготовлення накладки грифа. Усі вони мають свої достоїнства, але чорне дерево по праву вважається одним з кращих. Гладка і матова чорна поверхня не лише шикарно виглядає і тактильний приємний, але також надає звучанню гітари характерну яскравість і читаність.

Гриф з 5 частин

Cort X-500-PROSHOW.COM.UA

Для того, щоб надати грифові X500 додаткову міцність і стабільність, фахівці Cort створили багатошарову конструкцію з 5 частин відбірного клена і екзотичної PangaPanga. Деревина екзотичної Африканською PangaPanga відрізняється чудовою твердістю і за своїми характеристиками дуже схожа на Венге.


Тип конструкції Наскрізний гриф
Корпус Болотяний Ясен
Мензура 25,5"
Гриф Клен(Maple) і Панга Панга(Panga Panga) 5 частин
Накладка грифа Чорне дерево(Ebony), змінний радіус
Окантовка Біла окантовка грифа
Бридж FloydRose® Special
Звукознімачі EMG® 60 + 81
Лади 24 / Jumbo
Механіка Чорна
Колки Cort
Управління 1 гучність, 1 тон, 3-позиційний перемикач
Колір Синій відкритий санберст-OPJB
Комплектація Гітара, ключі
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців
Тип корпусу
Цілісний
Конструкція
Наскрізний гриф
Корпус
Ясен
Мензура
25,5"(648мм)
Гриф
Клен
Накладка грифа
Чорне дерево
Бридж / Тремоло
FloydRose
Звукознімачі
EMG
Лади
24
Механіка
Чорна
Тип
6-струнні
X500 (Open Pore Jean Burst)
CORT - найбільший виробник гітар у світі і №1 на Українському ринку. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Cort робить більше 1 мільйона інструментів в рік на фабриках в Індонезії(переважно електро і бас-гитары) і Китаї(акустичні гітари). Окрім цього Cort робите гітарні комбоусилители і аксесуари(тюнери, чохли, інструментальний кабель). Центральний офіс компанії знаходиться в Південній Кореї. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Сьогодні компанія CORT GUITARS є найбільшим виробником гітар у світі! У CORT гордяться своєю багаторічною спадщиною і майже піввіковим досвідом у виробництві електричних і акустичних інструментів.