CORT G250FR WHT
CORT G250FR WHT
CORT G250FR WHT
CORT G250FR WHT
CORT G250FR WHT
CORT G250FR WHT
CORT G250FR WHT
CORT G250FR WHT

Електрогітара CORT G250FR (White)

41545

Розпродано
9 923 грн
Електрогітара, корпус з липи, прикручений на болтах гриф з клена з кленовою накладкою, мензура 25.5", 22 лади, тремоло Double - Locking II, звукознімачі Dual rails & Powersound Humbucker (H - S - S), 1 гучність, 1 тон, 5-позиційний перемикач, чорна механіка, колір : білий (WHT)
Електрогітари Cort серії G

Електрогітари G Series - логічна еволюція вінтажних інструментів, що вже встигли стати справжньою класикою. Ця колекція гітар з двома вирізами пропонує дуже широкий вибір інструментів для усебічного задоволення потреб будь-якого гітариста.

 

Наслідуючи приголомшливий дизайн і специфікації рок-инструментов "до Super Strat" епохи, модель G250FR встановлює новий стандарт електрогітари для музикантів, що шукають саму універсальну "робочу конячку" з відмінним звучанням і прекрасною ергономікою.

Потужні звукознімачі

Звукознімачі G250FR

G250FR оснащена двома хамбакерами у форматі синглів рейкового типу, що видають енергійне і щільне звучання, ідеально відповідне для гри з перевантаженням. Традиційний хамбакер Powersound встановлений у бриджевой позиції має більше традиційний "хамбакерный" тембр із смачним панчем і багатим жирним тоном.

Зручне управління

5-позиційний перемикач, ручки гучності і тону

Звичне і інтуїтивно зрозуміле управління звучанням G250FR дозволяє гітаристові зосередитися на своєму виконанні, а не на пошуку потрібного перемикача або ручки. Традиційний 5-позиційний перемикач, регулятор гучності і регулятор тону - усе просто, зрозуміло і без непотрібних надмірностей.

Тремоло Double - Locking II

Двостороння тремоло система Double Locking II

Розроблена компанією Cort тремоло система Double Locking II гарантує чудову стабільність ладу і інтонації навіть при активному використанні тремоло під час виконання агресивних соло або енергійних риффов. Нехай твої ноти злітають в стратосферу, або пікірують у безодню - тремоло Double Locking II гарантує, що кожна струна повернеться до ідеального налаштування.

Кленовий гриф з кленовою накладкою

"Холодна" накладка грифа

Традиційно для інструментів "до SuperStrat" епохи, гриф і накладка вирізані з одного шматка клена. Така конструкція забезпечує цілісне звучання і незрівнянну надійність. Небагато гітаристів замислюються про те, що накладка грифа - це один з ключових компонентів тембру інструменту. Саме тому у G250FR гриф повністю виготовлений з клена, який славиться жорсткістю, стабільністю і характеризується дзвінким динамічним звучанням з виразною серединою і яскравою швидкою атакою.

Ергономічна п'ята і матовий лак грифа

Ергономічна п'ята грифа

На відміну від стандартного квадратного кріплення грифа до корпусу, поширеного на безлічі електрогітар, п'ята грифа моделі G250FR має закруглений профіль і зменшену товщину. Завдяки цьому, доступ до верхніх ладів став значно легший, а матове покриття грифа збільшує комфорт гри, особливо під час тривалих виступів і виконання швидких пасажів.

Форма корпусу
Strat
Конструкція
Гриф на болтах
Корпус
Липа
Мензура
25.5"
Гриф
Клен
Накладка грифа
Клен
Бридж / Тремоло
Тремоло Floyd Rose
Звукознімачі
Пасивні
Лади
22 лада
Кількість струн
6 струн
G250FR WHT
CORT - найбільший виробник гітар у світі і №1 на Українському ринку. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Cort робить більше 1 мільйона інструментів в рік на фабриках в Індонезії(переважно електро і бас-гитары) і Китаї(акустичні гітари). Окрім цього Cort робите гітарні комбоусилители і аксесуари(тюнери, чохли, інструментальний кабель). Центральний офіс компанії знаходиться в Південній Кореї. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Сьогодні компанія CORT GUITARS є найбільшим виробником гітар у світі! У CORT гордяться своєю багаторічною спадщиною і майже піввіковим досвідом у виробництві електричних і акустичних інструментів.