CORT X700 Duality LBB w/bag
CORT X700 Duality LBB w/bag
CORT X700 Duality LBB w/bag
CORT X700 Duality LBB w/bag
CORT X700 Duality LBB w/bag
CORT X700 Duality LBB w/bag
CORT X700 Duality LBB w/bag
CORT X700 Duality LBB w/bag

Електрогітара CORT X700 Duality (Light Blue Burst)

41554

Розпродано
25 431 грн
Електрогітара, корпус з болотяного ясена з топом з хвилястого клена, пригвинчений гриф з 3-х частин клена і панга-панга з накладкою з чорного дерева, мензура 25.5", 24 лади, тремоло Cort CFA - III, звукознімачі Seymour Duncan SH2N & TB4, 1 гучність, 1 тон, 5-позиційний перемикач, колір : Light Blue Burst (LBB), фірмовий чохол в комплекті

Новий флагман популярної і шанованої серії X, X700 Duality поєднує в собі матеріали високої якості, механіку найвищої якості, звукознімачі Seymour Duncan, візуальний стиль і майстерність світового класу, створюючи інструмент, який не лише виглядає шикарно і зухвало, але і грає виключно швидко і досить універсально, щоб охопити практично будь-який музичний жанр і стиль.

 

Cort X700 Duality

Корпус з болотяного ясена з топом з хвилястого клена

Болотяний ясен забезпечує теплий і насичений тон, тоді як топ з хвилястого клена не лише додає краси, але і посилює загальний звук з сильними середніми частотами і яскравістю. Ефектний фігурний кленовий топ і болотяний ясен ідеально доповнюють один одного, створюючи теплий, але в той же час панчевый звук по верхній середині, який відмінно прорізатиме мікс і звучатиме грунтовно.

 

Cort X700 Duality звукознімачі

Хамбакеры Seymour Duncan® JB і Jazz

Бриджевый хамбакер Seymour Duncan JB (TB4) і нековая модель Jazz (SH2N) у поєднанні із спеціальною распайкой на 5-позиційному перемикачі представляють усі прекрасні сучасні і класичні тембри хамбакеров, а також два виняткових сингловых звуку для неперевершеної універсальності з простою і зрозумілою схемою управління. Від жорсткого металу і шреда до джазового тепла і іскристого клину, звуки цього інструменту завжди музичні з ясністю і глибиною.

 

Cort X700 Duality распайка

Особлива електрична схема

Проста, і при цьому універсальна схема управління забезпечує усі звуки, необхідні музикантові, дозволяючи зосередитися на грі і створенні музики. 5-позиційний перемикач в цій конфігурації створює сингловое звучання в 2-ій і 4-ій позиціях, а також полнотелое і потужне звучання хамбакеров в положеннях біля бриджу, грифа і разом.

 

Cort X700 Duality тремоло

Тремоло Cort® CFA - III

Механіка також робить істотний вплив на акустичні характеристики гітари. У X700 Duality використовується тремоло система Cort CFA - III з технологією литва під тиском і використанням сідел з нержавіючої сталі, базисної плити і блоку для масивного і цілісного звучання, а також поліпшеного сустейна. Різновисокі замкові колки забезпечують відмінну стабільність ладу, а також простоту налаштування і заміни струн. Пропонуючи простий, елегантний і ефективний спосіб налаштування, ці колки дозволять вам зосередитися на грі.

Cort X700 Duality гриф

Гриф з 3-х частин клена і панга панга

Міцність і яскравість клена ідеально збалансовані з теплими середніми частотами деревини панга панга, що забезпечує чудову играбельность, відчуття і розбірливість звуку.

 

Cort X700 Duality накладка грифа

Накладка грифа з чорного дерева

Форма корпусу
Super Strat
Конструкція
Гриф на болтах
Корпус
Болотный ясень
Мензура
25.5"
Гриф
Клен
Накладка грифа
Чорне дерево
Бридж / Тремоло
Тремоло Vintage
Звукознімачі
Пасивні
Лади
24 лада
Кількість струн
6 струн
X700 Duality LBB w/bag
CORT - найбільший виробник гітар у світі і №1 на Українському ринку. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Cort робить більше 1 мільйона інструментів в рік на фабриках в Індонезії(переважно електро і бас-гитары) і Китаї(акустичні гітари). Окрім цього Cort робите гітарні комбоусилители і аксесуари(тюнери, чохли, інструментальний кабель). Центральний офіс компанії знаходиться в Південній Кореї. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Сьогодні компанія CORT GUITARS є найбільшим виробником гітар у світі! У CORT гордяться своєю багаторічною спадщиною і майже піввіковим досвідом у виробництві електричних і акустичних інструментів.