CORT KX508MS MBB
CORT KX508MS MBB
CORT KX508MS MBB
CORT KX508MS MBB
CORT KX508MS MBB
CORT KX508MS MBB
CORT KX508MS MBB
CORT KX508MS MBB

Електрогітара CORT KX508MS (Mariana Blue Burst)

41555

Розпродано
33 679 грн
Електрогітара 8-струнна, корпус з болотяного ясена з топом з тополі, прикручений на болтах гриф з клена з накладкою з чорного дерева, мензура 26,5"-28", 24 лади, бридж Hardtail, струни крізь корпус, звукознімачі 2 x Fishman Modern Humbucker 8 Set, 1 гучність, 1 тон, 3-позиційний перемикач, замкові колки Cort, колір : Mariana Blue Burst.

Перша мультимензурная 8-струнна електрогітара від Cort, нова KX508MS оснащена високоякісними звукознімачами Fishman® Fluence Modern Humbucker, які забезпечують різноманітність тембрів для сучасного рок-гітариста


Звукознімачі Fishman® Fluence беруть краще з активного, так і пасивного "світів" з точки зору звуку і відчуття. Будь то жорстокий сучасний метав дисторшн або м'який чистий вінтажний тембр, Fluence Modern пропонують універсальність, а також чудове звучання.

 

 

Корпус з болотяного ясена c топом з капа тополі

Cort KX508MS корпус

Приголомшливо ефектний топ з капа тополі і корпус з відбірного болотяного ясена не лише мають заворожливу красу, але і прекрасно доповнюють один одного тембрального. Результат - щільне тепле звучання з дуже смачною високою серединою, що заявляє про себе і здатне пробити навіть найщільніший мікс.

Звукознімачі Fishman Fluence Modern Humbucker

Cort KX508MS звукознімачі Fishman Fluence Modern

Пуш-пул потенціометри забезпечують перемикання характеру звучання звукознімачів : Voice1 від Fishman в стилі сучасного активного хамбакера з високою вихідною потужністю і Voice2 - а-ля пасивний органічний тембр з підвищеною вінтажною динамікою і відгуком, зберігаючи при цьому високу вихідну потужність.

Індивідуальний фіксований бридж

Cort KX508MS бридж

Оригінальний фіксований бридж на KX508MS складається з 8 індивідуальних сідел і розташований під кутом. Він дозволяє легко регулювати мензуру і висоту кожної струни, а також покращує розбірливість і артикуляцію навіть при грі акордами. Конструкція "струни крізь корпус" помітно покращує резонанс і насиченість звучання.

Зручне управління

Cort KX508MS управління

Просте і зручне управління дозволяє не відволікатися на зайві перемикачі і зосередитися на вашому виконанні.

 

Мульти-мензура 26.5"-28"

Cort KX508MS мультимензура 26.5"-28"

Отримайте щільний і енергійний низ для струн B (Сі) і F# (Фа дієз) завдяки збільшеній довжині мензуры, зберігаючи при цьому звичне відчуття і натягнення тонких дискантових струн для швидких швидкісних партій і бендов.

 

Накладка грифа з Макассарского чорного дерева

Cort KX508MS накладка з эбони

 

Форма корпусу
Super Strat
Конструкція
Гриф на болтах
Корпус
Ясен
Мензура
28"
Гриф
Клен
Накладка грифа
Чорне дерево
Бридж / Тремоло
Фіксований
Звукознімачі
Активні
Лади
24 лада
Кількість струн
8 струн
KX508MS MBB
CORT - найбільший виробник гітар у світі і №1 на Українському ринку. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Cort робить більше 1 мільйона інструментів в рік на фабриках в Індонезії(переважно електро і бас-гитары) і Китаї(акустичні гітари). Окрім цього Cort робите гітарні комбоусилители і аксесуари(тюнери, чохли, інструментальний кабель). Центральний офіс компанії знаходиться в Південній Кореї. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Сьогодні компанія CORT GUITARS є найбільшим виробником гітар у світі! У CORT гордяться своєю багаторічною спадщиною і майже піввіковим досвідом у виробництві електричних і акустичних інструментів.