Флейта YAMAHA YPC32 PICCOLO FLUTE
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Флейта YAMAHA YPC32 PICCOLO FLUTE

14922

У магазині
50 439 грн
Більше ніж просто пікколо флейта! Завдяки простоті звукоизвлечения і характерне пікколо тембру, YPC - 32 користується заслуженою популярністю не лише у початкуючих виконавців, але і у професійних музикантів. Корпус інструменту виготовлений з міцного, не вимагаючого відходу ABS пластика, для... (див. повний опис)

Більше ніж просто пікколо флейта!

Завдяки простоті звукоизвлечения і характерне пікколо тембру, YPC-32 користується заслуженою популярністю не лише у початкуючих виконавців, але і у професійних музикантів. Корпус інструменту виготовлений з міцного, не вимагаючого відходу ABS пластика, для простоти експлуатації і звучання наближеного до флейт, выполненым з натурального дерева.

Основні характеристики:

  • Закриті клавіші
  • Корпус з ABS пластика
  • Клавіші і голівка виготовлені з нейзільберу
  • Посріблені голівка і клавіші
  • Е(мі) механізм
  • Подвійні подушки
  • Сталеві пружини

Виробництво Японія
Комплектація Кейс в комплекті
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Тип клавіш
Закриті(Plateau)
Тип
Пікколо
YPC32 PICCOLO FLUTE

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.