Флейта YAMAHA YFL471
Флейта YAMAHA YFL471
Флейта YAMAHA YFL471
Флейта YAMAHA YFL471
Флейта YAMAHA YFL471
Флейта YAMAHA YFL471
Флейта YAMAHA YFL471
Флейта YAMAHA YFL471

Флейта YAMAHA YFL471

14937

Розпродано
42 981 грн
Більше ніж просто доступна версія професійної моделі флейти! Голівка і корпус флейт Yamaha 400 серій виготовлені з того ж срібла 925 проб, що і дорогі професійні моделі для отримання багатого насиченого і неймовірно виразного звучання. Особливості:, Особлива конусна форма... (див. повний опис)

Більше ніж просто доступна версія професійної моделі флейти!

Голівка і корпус флейт Yamaha 400 серій виготовлені з того ж срібла 925 проб, що і дорогі професійні моделі для отримання багатого насиченого і неймовірно виразного звучання.

Особливості:

  • Особлива конусна форма голови і унікальний розріз амбушюрного отвору дозволяють досягти м'якого теплого тембру звучання. Голова CY ідеальна для початківців-вона полегшує навчання грі і дозволяє швидко досягти добрих результатів. Проте, професіонали також оцінять її рівномірний, швидкий відгук в усіх регістрах.
  • Клапанні осі були зроблені масивнішими, а їх форма змінена, що дозволило підвищити надійність і якість кріплення осей.
  • Форма і розташування усіх клапанів ретельно продумані для природного положення рук і зручності гри. Усі клапани встановлені і відбудовані вручну, що забезпечує ідеальну якість складання і налаштування.
  • Оригінальні настроювальні гвинти Yamaha використані в механіці інструменту дають можливість регулювати свободу ходу клапана не боячись, що гвинт мимоволі розкрутиться. Грамотне розташування забезпечує легкий доступ до гвинтів.
  • Складальні відмітки на коліні флейти полегшують складання інструменту початкуючим флейтистам.
  • Інструменти 400 серій оснащені тянутыми тональними отворами із закругленими краями.

Основні характеристики:

  • Кільцеві клапани
  • Зміщений(offset) G
  • E механізм
  • Клапани з нейзільберу з срібним покриттям
  • Сталеві пружини

 


Виробництво Індонезія
Колір Срібний лак
Комплектація Кейс, чохол для кейса, полірувальні серветки, шомпол для чищення, мастило
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Колір
Срібний
Система клавіш
Зміщений G
Тип клавіш
Відкриті(Французкая система)
YFL471

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.