Гітарний динамік CELESTION BL15 - 300X(8Ω)

Гітарний динамік CELESTION BL15-300X(8Ω)

12106

Розпродано
2 811 грн
Потужне і об'ємне звучання для рок музики. Не кожен музикант потребує надпрозорого звучання бас гітари. Celestion Green Label характеризується посиленою віддачею в низькочастотному діапазоні і збільшеним ходом, що дозволяє їм "вистрілювати" кожну ноту з насиченим, теплим забарвленням., Динамік... (див. повний опис)

Потужне і об'ємне звучання для рок музики.

Не кожен музикант потребує надпрозорому звучанні бас гітари. Celestion Green Label характеризується посиленою віддачею в низькочастотному діапазоні і збільшеним хоhouse, що дозволяє їм "вистрілювати" кожну ноту з насиченим, теплим забарвленням.


Динамік для басового комбо/кабінету, 15", потужність 300Вт, імпеданс 8 Ом


Потужність 300 Вт RMS
Магніт Феритовий
Частотний діапазон 42 Гц-3500 Гц
Чутливість 96 дБ
Вес 4.8 кг
Імпеданс 8 Ом
Діаметр 15"
Каркас Сталь
Частота механічного резонансу 48 Гц
Призначення
Для бас-гитар
Рейтинг потужності
201-400 Вт
Розмір гучномовця
15 дюймів
BL15-300X (8Ω)

Ім'я Celestion упродовж своєї 90-річної історії асоціюється з високоякісними гучномовцями, використовуваними на сцені і в клубах, театрах і в інших завданнях звукопідсилення по всьому світу. Від найпершого гучномовця для радіомовлення до комплексних систем звукопідсилення, перетворювачі Celestion брали участь в історичному процесі формування історії відтворення звуку. З моменту створення компанії в 1924 році, Celestion приділяли найретельнішу увагу кожної деталі, поєднуючи інноваційні ідеї з майстерною майстерністю.

Ні для кого ні секрет, що гітарні динаміки Celestion №1 у світі! Все від малого до старого, від мейнстріму до бутику комплектують комбики і гітарні кабінети моделями Celestion. Не менш популярні вони і для бас-гитарных комбо і стеків. А в сегменті про- аудіо систем компанія Celestion є провідним ОЕМ постачальником динамічних голівок і ВЧ драйверів для таких компаній, як Yamaha, Martin Audio, QSC, EAW, HK Audio, Mackie, Turbosound і багатьох інших.

Сьогодні Celestion продовжують робити гучномовці і компоненти для різних типів звукоусилительных завдань. Об'єднуючи класичну і сучасну технології, і володіючи унікальним досвідом, компанія не зупиняється і вкладає усе це в майбутнє розвитку гучномовців.