Гітарний динамік CELESTION G12 EVH

Гітарний динамік CELESTION G12 EVH

12111

Розпродано
7 605 грн
Модель G12 EVH повністю відтворює звукові характеристики, оригінальній версії "Greenback", що випускається в 60-х роках і використовуваній Еді Ван Халеном Упродовж усієї своєї кар'єри, в студії і на сцені, 20-ват Celestion 'Greenback'  став невід'ємною частиною тону Едварда Ван Халена... (див. повний опис)

Модель G12 EVH повністю відтворює звукові характеристики оригінальної версії "Greenback", що випускається в 60-х роках і використовуваної Еді Ван Халеном

Упродовж усієї своєї кар'єри, в студії і на сцені, 20-ват Celestion 'Greenback'  став невід'ємною частиною тону Едварда Ван Халена(Edward Van Halen), гітарного звуку, що істотно вплинув на розвиток. Коли справа дійшла до вибору динаміків для його нової моделі підсилювача EVH 5150-III, варіантів не було-тільки Celestion.

 

Модель G12M серії Heritage повністю відтворює звукові характеристики оригінальної версії "Greenback ", що випускається в 60-х роках і використовуваної Еді Ван Халеном з найпершого дня своєї кар'єри. Спеціальна модифікація цього гучномовця для Еді має кришку магніта, пофарбовану в чорний колір, логотип EVH і безпомилково впізнанну колірну гамму  з червоних, білих і чорних смуг.  Впізнанний вид, і, найголовніше, впізнанний звук -  це G12 EVH.


Потужність 20 Вт
Магніт Керамічний
Частотний діапазон 75-5000 Гц
Чутливість 96 дБ
Вес 3.6 кг
Імпеданс 15 Ом
Діаметр 12"
Каркас Пресованная сталь
Матеріал котушки Мідь
Частота механічного резонансу 75 Гц
Призначення
Для електрогітар
Рейтинг потужності
16-30 Вт
Розмір гучномовця
12 дюймів
G12 EVH

Ім'я Celestion упродовж своєї 90-річної історії асоціюється з високоякісними гучномовцями, використовуваними на сцені і в клубах, театрах і в інших завданнях звукопідсилення по всьому світу. Від найпершого гучномовця для радіомовлення до комплексних систем звукопідсилення, перетворювачі Celestion брали участь в історичному процесі формування історії відтворення звуку. З моменту створення компанії в 1924 році, Celestion приділяли найретельнішу увагу кожної деталі, поєднуючи інноваційні ідеї з майстерною майстерністю.

Ні для кого ні секрет, що гітарні динаміки Celestion №1 у світі! Все від малого до старого, від мейнстріму до бутику комплектують комбики і гітарні кабінети моделями Celestion. Не менш популярні вони і для бас-гитарных комбо і стеків. А в сегменті про- аудіо систем компанія Celestion є провідним ОЕМ постачальником динамічних голівок і ВЧ драйверів для таких компаній, як Yamaha, Martin Audio, QSC, EAW, HK Audio, Mackie, Turbosound і багатьох інших.

Сьогодні Celestion продовжують робити гучномовці і компоненти для різних типів звукоусилительных завдань. Об'єднуючи класичну і сучасну технології, і володіючи унікальним досвідом, компанія не зупиняється і вкладає усе це в майбутнє розвитку гучномовців.